ZoomNW - Yetkili Alımları

BerkOnurGms

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu :
Ad : Berk Onur
Soyad : Gümüş
Facebook : facebook:BerkOnurGümüş
Deneyim : %95 her pluginin teker teker ayrıntısına kadar bilmiyom ama server için gereken bütün pluginlerden anlarım .
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Çünkü skript falan filan bilgim var 3 tane server kurdum , 2 admin , 1 rehberliğim var .
Dürüstümdür (Yalan söylemem çoğunlukla ) , Türkçe bilgisine önem veriyonuz bu yüzden bu yönümde iyi , Dost canlısıyımdır .

.................................................................................Umarım Beğenirsiniz..........................................................................................................

uskbskl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SELAM ARKADAŞLAR.
Gerçektende kalite isteyenler,Serveri mapları,warpları kötü olanlara MÜJDE!!
Formda her gün onlarca builder v.b aranıyor diye konular açılıyor.
Bende gerçekten çok profosyonel bir builder için gerekli olup,yardımım dokunacağını düşündüm.
10 larca servera sadece girip 1 2 saatte spawnını yapıp çıktım.
Ancak artık kalıcı bir server istiyorum.
Türkiye'de mevdiaval teamsı olarak ilk 5 in içinde olduğuma garanti veriyorum.
Oyunu 4 yıldır oynuyorum.
Heykel v.b yapmada çok profosyonelim.
Ukala değilim.
17 yaşındayım.
Factionda v.b Çok büyük serverlerde çalıştım.
Boşa builder yapıp resmini atmayla uğraşmadım.Zaten siz görceksiniz :D
USTA BİR BUİLDER ARIYORSANIZ,,,,
SERVERİNİZ İÇİN EN İYİSİNİ İSTİYORSANIZ,,,
<<<USKA>>>

EmpireCraftTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu :
Ad : Alihan
Soyad : Çerman
Facebook : (Facebook'u Buradan Veremem.İstersen Skypeden Verebilirim.)
Deneyim : Daha önce birçok kez builder,admin,kurucu oldum. Hatta Türkiye'de bir ilk olarak server açmayı planlıyordum ama güzel bir kadro bulamadım.
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Dediğim gibi Türkiye'de bir ilk olacak planlarım var. Beni severseniz,işinizi yaptıktan sonra atmazsanız,kısacası arkadaş olursanız neden anlaşmayalım ki.

NOT: Builderlikten,Pluginden ve Adminlikten anlarım. Serveri iyi yerlere götürmek vazifemdir. Yaşım küçük fakat büyük düşünebilen birisiyimdir. Minigames kurabilirim. Sizinle konuşmak isterim.

SAYGILARLA.
Hic sanmiyorum ama benim sunucuma geldin buildden anladigin yok senin build dedigin 3 günde bi faction bak okullar acildi sallana sallana sunucu acicam 15 tatilde 19 oyunlu Hub (BU ADAMIN BUİLD'den anladiği yok) bide gittim sana güvendimde 20 liraya BT icin sunucu kurdum bana diyosun ben global calisiyorum türk serverlarinda deil sana duvar yap diyorum desenli //set 159:3,159:13,159:11,89

Başvuru Formu :
Ad : Alihan
Soyad : Çerman
Facebook : (Facebook'u Buradan Veremem.İstersen Skypeden Verebilirim.)
Deneyim : Daha önce birçok kez builder,admin,kurucu oldum. Hatta Türkiye'de bir ilk olarak server açmayı planlıyordum ama güzel bir kadro bulamadım.
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Dediğim gibi Türkiye'de bir ilk olacak planlarım var. Beni severseniz,işinizi yaptıktan sonra atmazsanız,kısacası arkadaş olursanız neden anlaşmayalım ki.

NOT: Builderlikten,Pluginden ve Adminlikten anlarım. Serveri iyi yerlere götürmek vazifemdir. Yaşım küçük fakat büyük düşünebilen birisiyimdir. Minigames kurabilirim. Sizinle konuşmak isterim.

SAYGILARLA.
Hic sanmiyorum ama benim sunucuma geldin buildden anladigin yok senin build dedigin 3 günde bi faction bak okullar acildi sallana sallana sunucu acicam 15 tatilde 19 oyunlu Hub (BU ADAMIN BUİLD'den anladiği yok) bide gittim sana güvendimde 20 liraya BT icin sunucu kurdum bana diyosun ben global calisiyorum türk serverlarinda deil sana duvar yap diyorum desenli //set 159:3,159:13,159:11,89