ZoomNW - Yetkili Alımları

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Ad :Emer
Soyad :Baytaş
Facebook :Kurtbaba06
Deneyim : Çok İyi
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Benden daha iyisini bulamazsın
(MİMARLAR İÇİN EK)
Yaptığınız Yapıtlar Modern mi Mediavel tarzda mı ? : Modernnim çok iyi ortaçağa çalışıyom
Daha önce Mimarlık yaptınız mı ? :Evet bide kuruculuk yaptım 2 kere kendi serverimde
Varsa yaptığınız yapıtlardan görüntüler :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Daha Çok Var Daha Fazlası İçin Skypeden Ulaşırsınız Veyatta Cevap Vermezsem Facebooktan.

Dostum profilinde yaş 17 yazıyor , profil fotoğrafında yaş 13 gözüküyor , başvuru formunda ise yaş 15 diyor fakat skype adresinizde 2003 yazıyor.Anlamadım kaç yaşındasınız ? Yaş kısıtlaması yok ama garibime gitti.

Başvuru Formu :[ADMİN]
Ad :Yiğit

Soyad :Dilbaz

Facebook :

Deneyim :Daha Önce Çok Fazla , Sunucuda Bu İşi Yaptım Ve Çok Fazla Ekipte Bulunup , Çok Fazla Sunucu Satin Aldim %75 civarı Bir Tutuş Oranı oldu Ve Bu İşten Toplam 95TL civarı kazandim. Ve Daha Önce Çok Fazla Yetkili Oldum Ayrıcadan 1.5.2 Sürümünden Beri Oynuyorum.

Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Ben Biraz Daha Farklıyım Ekip Olarak Dost Olarak Çalışmayı Seviyorum Ve admin olmaktan Gayet , Memnunum Ve Yaz Boyu Çok zamanım Olduğundan İlgilencek Bir İşimin Olmasını İstiyorum ve Ben Ek olarak Skript kodluyabiliyorum.
KOMUT BİLGİM> %100 BİLMEDİĞİM KOMUT YOK AÇIK AÇIK EASY :)
-------------------------------------------------------BAŞVURUMU DEĞERLENDİRİN LÜTFEN.-------------------------------------------------------------------

Soyad : EBÇİN
Facebook :

Deneyim : Önceden, serverler'de yetkili olmuştum. 3-4 kez.
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Herkes'ten iyi yapacağımı düşünüyorum. Oyuncular ile düzgün, saygılı seviyeli konuşurum.

Admin.

Alındınız gençler , hayırlı olsun.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum profilinde yaş 17 yazıyor , profil fotoğrafında yaş 13 gözüküyor , başvuru formunda ise yaş 15 diyor fakat skype adresinizde 2003 yazıyor.Anlamadım kaç yaşındasınız ? Yaş kısıtlaması yok ama garibime gitti.
Dikkatli Bakarsanız Sadece Profilimdeki Yaş Değişik Olduğunu Anlayacaksınız. Başvuru Formunda 13 Yazdım. 2003 İse 13 Yaşına Denk Geliyor Zaten.

hisarnw

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Alındınız gençler , hayırlı olsun.

Thanks İlginiz İçin.

duyduy22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad :yavuz
Soyad :öztaş
Facebook :

Deneyim :ıyı
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : server gelıstırebılrımı ve daha cogu

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Ad :yavuz
Soyad :öztaş
Facebook :

Deneyim :ıyı
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : server gelıstırebılrımı ve daha cogu

Yanıtlarınız çok kısa.Başvuru formunu yeniden uzun olarak doldurduğunuz takdirde alınma şansınız olacaktır fakat şuanlık alınma şansınız YOK.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu :
Ad : Alihan
Soyad : Çerman
Facebook : (Facebook'u Buradan Veremem.İstersen Skypeden Verebilirim.)
Deneyim : Daha önce birçok kez builder,admin,kurucu oldum. Hatta Türkiye'de bir ilk olarak server açmayı planlıyordum ama güzel bir kadro bulamadım.
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Dediğim gibi Türkiye'de bir ilk olacak planlarım var. Beni severseniz,işinizi yaptıktan sonra atmazsanız,kısacası arkadaş olursanız neden anlaşmayalım ki.

NOT: Builderlikten,Pluginden ve Adminlikten anlarım. Serveri iyi yerlere götürmek vazifemdir. Yaşım küçük fakat büyük düşünebilen birisiyimdir. Minigames kurabilirim. Sizinle konuşmak isterim.

SAYGILARLA.

Alındınız.

BerkB

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad :Berk
Soyad :Bahtiyar
Facebook :Skypeden Veririm
Deneyim :Daha Önce 4-5 Serverde Adminlik Yaptım ve Bilgim %96
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Saygılıyımdır,Adaletliyimdir,Bilgiliyimdir.İşimi Severek Yaparım.Çalıştığım İnsanları Dost gibi Severim Ailem Gibi Davranırım.Hem Eğlenirim,Hem İşimi Yaparım,Hem Ciddi Olurum.Admin Komutlarının %95,%96'sını Bilirim.Oyuncularla İyi Geçinirim.

Son düzenleme:

XEmre_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu :
Ad :Emre
Soyad :Totkanli
Facebook :Yok
Deneyim :5 serverde mod 7 serverde adminlik yapt ım
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Bilgim Cok Saygılıyımdır
Ve ust Yetkililerime Saygım Sonsuzdur.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu :
Ad :Emre
Soyad :Totkanli
Facebook :Yok
Deneyim :5 serverde mod 7 serverde adminlik yapt ım
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Bilgim Cok Saygılıyımdır
Ve ust Yetkililerime Saygım Sonsuzdur.

Verilen sorulara yanıtınız çok kısa.Maalesef başvurunuz reddedildi.

Gençler haritaya yardım edecek mimarlar arıyoruz...

Başvuru Formu :[ADMİN]
Ad :Yiğit

Soyad :Dilbaz

Facebook :

Deneyim :Daha Önce Çok Fazla , Sunucuda Bu İşi Yaptım Ve Çok Fazla Ekipte Bulunup , Çok Fazla Sunucu Satin Aldim %75 civarı Bir Tutuş Oranı oldu Ve Bu İşten Toplam 95TL civarı kazandim. Ve Daha Önce Çok Fazla Yetkili Oldum Ayrıcadan 1.5.2 Sürümünden Beri Oynuyorum.

Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Ben Biraz Daha Farklıyım Ekip Olarak Dost Olarak Çalışmayı Seviyorum Ve admin olmaktan Gayet , Memnunum Ve Yaz Boyu Çok zamanım Olduğundan İlgilencek Bir İşimin Olmasını İstiyorum ve Ben Ek olarak Skript kodluyabiliyorum.
KOMUT BİLGİM> %100 BİLMEDİĞİM KOMUT YOK AÇIK AÇIK EASY :)
-------------------------------------------------------BAŞVURUMU DEĞERLENDİRİN LÜTFEN.-------------------------------------------------------------------

Arkadaşımızı aldım :) . Op verdikten sonra arkadaşımız anlamsızca ekibi banladı :D :D :D :D Sonrada panelden arkadaşımızı izledim ve 13 yaşındaki haraketleri doğrultusunda '' lowlar '' dedi :D Beyler eğer bu arkadaşımız gibi hareketlerde bulunacaksanız hiç gelmeyin. @hisarnw

HyperLeqend

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ad : Burak
Soyad : Kösemen
Facebook : hesabım kapatıldı nedenini bilmiyorum
Deneyim : Daha önce kendi serverimi kurup yönetmiş haritalar üzerinde çalışmış bulunmaktayım
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Ekinize katılmak ve ekinibizle güzel işler yapmak katkıda bulunmak istiyorum
(MİMARLAR İÇİN EK)
Yaptığınız Yapıtlar Modern mi Mediavel tarzda mı ?:Modern yapıtlar yapmayı seviyorum kendimi hergün en iyi şekilde geliştirmeye çalışıyorum
Daha önce Mimarlık yaptınız mı ? : Evet daha önce mimarlık yaptım yaptığım buildler beğenildi sevildi memnun kaldılar
Varsa yaptığınız yapıtlardan görüntüler : Bunun zorunlu bir şey olduğunu biliyorum fakat bigisayarıma res atma sonrası sslerim silindi