afacanoyuncu01
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
admin yeni evler çok güzel olmuş
çok güzel bir server
çok güzel bir server
teşekkür ederim iyi oyunlarçok güzel sw
bu güzel sw için ben tşk ederimteşekkür ederim arkadaşlar reklamın iyi kötüsü olmaz,zaten meyve veren ağaç taşlanır benim server bu kadar iyi olmasa sizde laf söylemezdiniz böyle uğraşmazdınız şimdi sayenizde daha çok dikkat çekmeye başladı millet sürekli geliyor gelende tabii serveri beğendiği için vipinide alıp oyununa devam ediyor
teşekkür ederim iyi oyunlar![]()
bildiriminiz için teşekkürler ceza olarak polisliği alınacaktırPolis olan kişi polis alımında sayıyı yazıp bizim hakkımızı yiyor bu şahısın banlanmasını istiyorum lütfen
bu güzel sw için ben tşk ederim![]()
teşekkür ederim iyi oyunlargüzel bir server
Kardeşim Serverin İpsini Ben Burdan Veriyim Sana Bununla Girmeye Çalış + Evet Polis OlunabiliyorİP geçersiz diyor sayılı ip atma şansınız varmı? Bu arada polis mesleği vardır umarım çünkü polis olmak isterim!
Girdim zaten saolKardeşim Serverin İpsini Ben Burdan Veriyim Sana Bununla Girmeye Çalış + Evet Polis Olunabiliyorip:zoranw.nitrado.net
Ben Zaten Serverde Zvipim./warp karakol eklenip polislere özel eşyalar eklense ve polis olmak için Exams adlı bir plugin var tabelaya tıklayınca sınav gibi bir şey yapıyor lütfen polis olmayı öyle yapın bide asker mesleği gelse iyi olur
Girdim zaten saoloyun içi adın ney?