< ZotacGaming > Rütbe - Boss - Enchant Market - Fly - OtoEvent - Ip > ZotacGaming.Mine CraftTR.Com

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, Eretna-TURK sunucusu sıfırlanmadan @DogukanChina sürekli oyuncumuzdu.-ne zaman oyunda olsam görürdüm-
Baktım rütbe sistemi gelmiş, girip göz atayım dedim. O da ne ! Rütbeler aynı t_t ikinci server buda rütbelerimizi kopyalayan*
Mustafa adlı kurucu ile konuşurken bakın ne oldu .s
*Ekran alıntıları küfür içerir*

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@Pudilo

Alıntı yaptıklarını kabul etseler gam yemem fakat inkar edip 'eretna bizim düşmanımız' diyerek küfretmek. Zaten anladınız siz olayı ^^

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, Eretna-TURK sunucusu sıfırlanmadan @DogukanChina sürekli oyuncumuzdu.-ne zaman oyunda olsam görürdüm-
Baktım rütbe sistemi gelmiş, girip göz atayım dedim. O da ne ! Rütbeler aynı t_t ikinci server buda rütbelerimizi kopyalayan*
Mustafa adlı kurucu ile konuşurken bakın ne oldu .s
*Ekran alıntıları küfür içerir*

@Pudilo

Alıntı yaptıklarını kabul etseler gam yemem fakat inkar edip 'eretna bizim düşmanımız' diyerek küfretmek. Zaten anladınız siz olayı ^^
Oncelikler Anlıntı Yaptık Yapmadık demiyorum kabul ediyorum.
Birde Alıntı Kimse yapmıyor degilki nerdeyse bütün serverler alını yapıyor
Birdde O küfür eden benim arkadasım onun kusuruna bakmayın o sinir oldugu herkeze yazıyor böyle diyorum oyuncularla düzgün konus ama dinlemiyor onun adına ben sizden özür diliyorum kusura bakmayın[DOUBLEPOST=1434723091,1434722025][/DOUBLEPOST]
Açıkçası böyle yerleri ben kendime rakip olarak görmüyorum, bu işte önemli olan kalitenin yanında kendine has bir iş yapmak bence. İnsanlar beni rütbe sistemim ile tanır fakat siz ise bu yaptığınız ile akıllarda kötü yer ediniyorsunuz, S'O'nun MOTD kısmındada yazdığı gibi taklitler aslını yüceltir.

Ben açıkçası insanların aklında özenti olarak kalmak istemem yaptığım işleride ona göre yaparım.
Pudilo Oncelikle Doğru Söylüyorsun Bunu Yaptıgım İçin Sizlerden Özür Diliyorum Ve Bir daha emek hırsızlıgı yapmayacagım tekrardan özür diliyorum kusura bakmayın

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Oncelikler Anlıntı Yaptık Yapmadık demiyorum kabul ediyorum.
Birde Alıntı Kimse yapmıyor degilki nerdeyse bütün serverler alını yapıyor
Birdde O küfür eden benim arkadasım onun kusuruna bakmayın o sinir oldugu herkeze yazıyor böyle diyorum oyuncularla düzgün konus ama dinlemiyor onun adına ben sizden özür diliyorum kusura bakmayın[DOUBLEPOST=1434723091,1434722025][/DOUBLEPOST]
Pudilo Oncelikle Doğru Söylüyorsun Bunu Yaptıgım İçin Sizlerden Özür Diliyorum Ve Bir daha emek hırsızlıgı yapmayacagım tekrardan özür diliyorum kusura bakmayın

Herkes böyle olsa keşke, önemli değil benim için alıntı yapmanızda bir sorun değil.

Örnek almayı deneyebilirsiniz sayın MineTürk ekibinden @FurkanYLMZ .

NooBWT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Özur Dierlim sErver Çok basarılı Mukmmel Herkese tavsiye Ederim Muazzam bir şey Arkadaşalr[DOUBLEPOST=1434898094,1434895457][/DOUBLEPOST]Mükmmel Server Başarılı Herkes Boyle olsa İlgilenen Yetkılıler Mukmmel Herkesi bekelrim

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncel[DOUBLEPOST=1434992628,1434980767][/DOUBLEPOST]
Sunucuda Bir Hata vardı onu düzeltmek için serveri bakıma aldık Suan Aktif + Hile Koruması Eklendi

[DOUBLEPOST=1435000245][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar Özur Dierlim sErver Çok basarılı Mukmmel Herkese tavsiye Ederim Muazzam bir şey Arkadaşalr[DOUBLEPOST=1434898094,1434895457][/DOUBLEPOST]Mükmmel Server Başarılı Herkes Boyle olsa İlgilenen Yetkılıler Mukmmel Herkesi bekelrim
Yorum için Teşekkürler[DOUBLEPOST=1435070066][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1435153332][/DOUBLEPOST]Güncel

Son düzenleme:

Creeper1111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güncel[DOUBLEPOST=1434992628,1434980767][/DOUBLEPOST]
Sunucuda Bir Hata vardı onu düzeltmek için serveri bakıma aldık Suan Aktif + Hile Koruması Eklendi

[DOUBLEPOST=1435000245][/DOUBLEPOST]
Yorum için Teşekkürler[DOUBLEPOST=1435070066][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1435153332][/DOUBLEPOST]Güncel
Hile Korumasının Sonunda Gelebilmesi İyi Olmus Başarılı Bir Server Tebrikler Devamını Diliyoruz

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncel[DOUBLEPOST=1435329123,1435244535][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1435413899][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1435497118][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1435592160][/DOUBLEPOST]Güncel

ckorpi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adam Autodis İle Oyundan Çıktı SS Al Dediniz Fakat Yanımızda Admin Vardı? Gram Takmadınız Ve Sinirlenip 2 Gün Girmedim Diye Ustarehberliğimi Aldınız Ki Onca Emeğim Varken Ha Birde Utanmadan Ban Atabiliyorsan Ne Ala O Kadar Rehberlik Yaptıktan Sonra Rehberliğinin Böyle bi Nedenle Gitmesi+Olarak Ban Yemek İnsanı Üzmüyor Değil Yetkimin Gitmesini Onlarca Kez Sordum Cevap Vermediniz Birkezde Burdan soruyorum?

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam Autodis İle Oyundan Çıktı SS Al Dediniz Fakat Yanımızda Admin Vardı? Gram Takmadınız Ve Sinirlenip 2 Gün Girmedim Diye Ustarehberliğimi Aldınız Ki Onca Emeğim Varken Ha Birde Utanmadan Ban Atabiliyorsan Ne Ala O Kadar Rehberlik Yaptıktan Sonra Rehberliğinin Böyle bi Nedenle Gitmesi+Olarak Ban Yemek İnsanı Üzmüyor Değil Yetkimin Gitmesini Onlarca Kez Sordum Cevap Vermediniz Birkezde Burdan soruyorum?
Kardesim o wsde sen kendin bize ss atmadın ss atmadıgın için de hiçbir sey yapamazdık kusura bakma.

Yetkinin Gitme Sebebide Nerdy'e Dedin ben serveri bırakıyorum bizde yetkini aldık.

ckorpi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardesim o wsde sen kendin bize ss atmadın ss atmadıgın için de hiçbir sey yapamazdık kusura bakma.

Yetkinin Gitme Sebebide Nerdy'e Dedin ben serveri bırakıyorum bizde yetkini aldık.
:) Benim Ağzımdan Kim ne Ara Konuştu Anlamadım Adminin Gözü Önünde Çıktı Diyorum :& Ss diyorsunuz Hayla Tp atmıştı o ara oda ordaydı Benim Onca Emeğim Varken Bilemiyorum Yani :&