< ZotacGaming > Rütbe - Boss - Enchant Market - Fly - OtoEvent - Ip > ZotacGaming.Mine CraftTR.Com

Zombie00001111

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Galiba Bir Yanlıs Anlasılma Yasanmıs Kusura Bakmayın Banınızı Acıyorum İyi Oyunlar
Teşşekkürler[DOUBLEPOST=1436608124,1436594330][/DOUBLEPOST]
Galiba Bir Yanlıs Anlasılma Yasanmıs Kusura Bakmayın Banınızı Acıyorum İyi Oyunlar
Abi Çok Ciddyim Sinirlenicem Artık Yine ban Atılar Bune Yha 2 günde 2 ban dolandırıcılık yasak diyolar hala anlamıyolar şunlara bişi diyin ya bu nasıl bir iş anlamadım adamlar yine ban attı açarsanız sevinirim
Ban Atan - CandBlood
Atılan - HackerCreed [Ben]

Zombie00001111

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teşşekkürler[DOUBLEPOST=1436608124,1436594330][/DOUBLEPOST]
Abi Çok Ciddyim Sinirlenicem Artık Yine ban Atılar Bune Yha 2 günde 2 ban dolandırıcılık yasak diyolar hala anlamıyolar şunlara bişi diyin ya bu nasıl bir iş anlamadım adamlar yine ban attı açarsanız sevinirim
Ban Atan - CandBlood
[DOUBLEPOST=1436611634][/DOUBLEPOST]Teşşekkürler
Ban Atan - CandBlood [Adamı Bi Moderatör Yaptınız kükredi üstümüze yemin ederim]

Son düzenleme:

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1436611634][/DOUBLEPOST]Teşşekkürler
Ban Atan - CandBlood [Adamı Bi Moderatör Yaptınız kükredi üstümüze yemin ederim]
Ben gerekli iskemi yapicam baninjda acicam.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zombie00001111

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler Ben Serveri Bırakıyorum Artık Buraya Yazmaktanda Sıkıldım Bu Üçüncü Oldu 2 günde Üç Kere İP BAN Yenilir mi açmayın artık istemiyorum ben serveri bırakıyorm hadi görüşürüz biri dolandırıcılık kötü der biri iyi der biride jail var der adam kafası bozuluyo bana ip ban atıyo abileri yapmışsınız SüperModeratör Yapmışsınız Adamlar Geliyo Kendilerini bir şey sanıp perma ban atıyo sizede önermem bu serveri Yine CandBlood Serverde Kurucu Varken Ne Haksa Bnaa İP Ban Atıyo Hadi Eywallah Sizede Önermem bu serveri neydiğü belirsiz serverlerle işim olmaz hadi görüşürüz ..

Leo_0707

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen Bende Banlandım :( Ne Biçim İş Yaw Bu Güzel Sunucu Dedik Ama Böle Olcagını Bilmiyordum :(

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Ben Serveri Bırakıyorum Artık Buraya Yazmaktanda Sıkıldım Bu Üçüncü Oldu 2 günde Üç Kere İP BAN Yenilir mi açmayın artık istemiyorum ben serveri bırakıyorm hadi görüşürüz biri dolandırıcılık kötü der biri iyi der biride jail var der adam kafası bozuluyo bana ip ban atıyo *****leri yapmışsınız SüperModeratör Yapmışsınız Adamlar Geliyo Kendilerini bir şey sanıp perma ban atıyo sizede önermem bu serveri Yine CandBlood Serverde Kurucu Varken Ne Haksa Bnaa İP Ban Atıyo Hadi Eywallah Sizede Önermem bu serveri neydiğü belirsiz serverlerle işim olmaz hadi görüşürüz ..
Kardesim simdi kim banladi seni ?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leo_0707

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Önceden 15 dakika ban yemiştim. 1-2 saat sonra girdim 2 gün ban 2 gün geçti yine 2 gün ban her gün 2 gün daha ban yiyodum.
- EliePlaysMC ismim