Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün size Skript'de edindiğim tecrübelerden yola çıkarak Skript'de lag, donma bug vb. sorunları nasıl çözeceğinizi anlatacağım.
1. LAG ÇÖZÜMÜ
Skript ve diğer eklentiler bana göre eğer son ve uygun versiyonlarını indirdiyseniz ve eğer yanlış bir düzenleme yapmadıysanız lag yapmaz. Yapsa bile...
Bugün basit bir konuya değineceğim bazı arkadaşlarımız websiteden veri çekerken Reqn addonu yerine skQuery addonunun "text from ..." kodunu kullanıyor.
Bu kod sunucunuzun birkaç saniye donmasına sebebiyet veriyor. Bu donmaya maruz kalmamak için skQuery yerine Reqn addonunu...
Merhabalar, bugün aşağıda bulunan resimde ki gibi otomatik tamamlayıcıları nasıl yapacağınızı ve benim sizler için yapmış olduğum birkaç otomatik tamamlama içeren örnek tamamlayıcıyı paylaşacağım. Dosyaya yeni otomatik tamamlamalar eklemekte, düzenlemekte özgürsünüz. Daha iyi, daha fazla...
Bilgi & Açıklama:
Şifremi Unuttum Sistemi, Oyuncuların şifrelerini unuttuklarında hesaplarıyla ilişkili email hesaplarıyla veya önceden belirledikleri yedek şifre ile hesaplarını kurtarabilmelerini sağlar. Yedek Şifre ile kurtarmak için önceden belirlenen yedek şifreyi girip şifrelerini...
Merhabalar, öncelikle konuma hoşgeldiniz.
Videolardan gördüğünüz, bazı yerlerde duyduğunuz LabyMod nedir, bugün ona deyineceğiz.
Öncelikle LabyMod, MineCraft'a birsürü özellik ekleyen bir Client(Sürüm)'dür.
Bazı sunucularda, bazı özellikleri nedeniyle Yasaktır. (Net bir bilgim yok)
Tuşlara...
Bu skript sayesinde oyuncular, sohbete @oyuncuismi mesaj yazarak o kullanıcıya bildirimli mesaj gönderebilir.
Bu, mesajın daha kolay farkedilmesini sağlar. Aynı zaman da ses yapacağı için afk olan birini bu şekil de oyuna çağırabilirsiniz :)
@oyuncuismi kısmının nereye yazıldığı farketmez...
Merhaba, Bu konuda size NotePad++ için yapılmış olan Skript karanlık temasını nasıl kuracağınızı göstereceğim.
Not: Tema'da bazı bana ait düzenlemeler vardır. Kendiniz isterseniz değiştirebilirsiniz.
Nasıl gözüktüğünü merak ediyorsunuzdur diye düşünüyorum, Aşağıdaki fotoğraflar yeterli olmaz...
Yetkililer Skripti
Yetkililer Skripti, Yetkilileri bir menüde göstermenizi sağlar. Bu menüde yetkilinin adı, yetkisi ve Açık olup olmadığı yazar.
Basit bir skripttir. Düzenleyebilirsiniz.
Skript'in çalışması için skQuery add-on'u gereklidir!
İndirmek için tıklayın.
Komutlar:
/yetkililer |...
Merhaba, hepiniz Kelime Oyunu skriptini biliyorsunuzdur. birçok sunucuda kullanılıyor.
Ama oyuncular bu skriptteki kelimeleri bir yere kaydedip kelime oyunu geldiğinde copy paste yapıp kazanıyor.
Bu yüzden bunu biraz düzenledim ve Rastgele yaptım. Rastgele gelen şifreli harfleri ilk yazan kişi...
düzenlenen
kelime
minecraft
minecraft kelime oyunu düzenlenen versiyon
minecraft kelime oyunu skript
minecraft kelime oyunu skripti düzenlenen versiyon
oyunu
versiyon
1.7-1.8 kaliteli skyblock sunucusu
kaliteli skyblock server
lifemc
lifemc minecraft server
lifemc minecraft skyblock server
lifemc skyblock server
lifemc.batihost.com
lifesky
muhteşem sistemler
orta zorlukta kaliteli sunucu
play.lifemcserver.com
server
skyblock
skyblock server türk
zamunda
zamundanw
Benim bildiğim normalde sadece iteme tıklayınca menüyü kapatıyor örneğin:
command /deneme:
open chest with 3 rows named "&aDeneme" to player
format slot 0 of player with redstone block named "Kapa" to close
İteme tıklamadan menünün otomatik kapanmasını nasıl sağlayabiliriz?
Çözüm...
Elime 1 nether yıldızı alıyorum ve itemizer sayesinde adını &bSans yapıyorum fakat sağ tıkladığımda hiçbirşey olmuyor.
aynı şekilde skriptin give'sini kullanarak kendime &bSans isimli bir item verdim fakat yine aynı.
Sorun nerede söylermisiniz?
rightclick on nether star:
if name of...
Chance of'larda 1%'dan 100%'e Kadar Yapılıyor Sanırsam.
Ben İse Birşeyin Çook Düşük Şansla Düşmesini İstiyorum.
0,3% Gibi Şeyler Denedim Fakat Hata Verdi. Birşeyin Çook Düşük Şansla Düşmesini Ayarlamak İçin Ne Yapmalıyım Veya Böyle Bir şey Yapılabilir mi?
Bu Skript Sunucuda Kullanilan Komutlari, Kayit Olan Kişileri, Toplam Giren Kişileri, Toplam Girisleri Ve Cikislari Sayar Ve Bunu Sizin Görmenizi Sağlar. İşe Birazda Eğlence Ve Amaç Katmak İçin Basarim Sistemide Ekledik. Skriptin Daha V1 Versiyonu. Yeni Versiyonlar Çıkartacağım, Çünkü Gelişmekte...
Merhabalar Daha Önceden Bir Skript Yazdim Hata Çıkmadı her şey Tamam Sanki Ama /tickets Yazınca Gönderilmiş Ticket Olsa Bile Ticketi Göstermiyor.
Ve 1 Oyuncu Ticket Gönderdiğinde Diğeri Gönderemiyor.
Skriptimi Düzeltirseniz Veya Nasıl Olması Gerektiğini Sölerseniz Daha İyi Olur. İsterseniz En...
Builder Arıyoruz.
Şimdiden Söliyim Eğer Bir //walls İki //set Çekip //setwarp Yapıyorsanız Bu İş Size Göre Değil.
Dekorasyon Eklemelisiniz, Güzel Birşeyler Yapmalısınız.
Şuanda Spawnımız Alıntı Ve Birçok Warp'ta Build Kötü.
Bu Yüzden Builder Arıyoruz.
Sunucunun IP'si: play.LifeMCServer.com...
Servera En Az 6 Kere Reset Attım Açılmıyor. Hatalar Arasında Baktım Bikaç Plugin Hata Veriyordu Onları Sildim, Düzelmedi Ve Sonra Bu Hatayı Gördüm Fakat Çözümünü Bulamadım. Yardımcı Olurmusunuz?
Hata:
[17:32:15 WARN]: [AuthMe] ERROR: file is encrypted or is not a database
[17:32:15 WARN]...
Bunedir? KEK YAPALIMMI Yazıyor. Sayfayı Yenilesemde Gitmiyor Hep Orda. 3 Tane Daha Serverim Var Diğerlerinde Böyle Yazmiyor?
NOT: Öğeyi Denetle Falan Değil Arkadaşlar Gitmiyor Hep Böyle
Serverima sayısal ipden girişi nasıl engelleyebilirim ?
Çözüm: Domain'li ip zaten sayısal ip'ye yönlendiriliyor. Yani engellenemez. BungeeCord için arkadaşların da dediğği ipWhiteList v.b eklentileri kullanabilirsiniz.
Sunucunuzu Bot,Lag Ve Diğer Sorunlardan Koruyun!
Ilk Olarak Bi Kaç Plugin Kuracağiz.
Botlardan Korunmak Icin:
Öncelikle Şunu Sölemeliyimki Sunucunuzda AntiBotUltra Kullanıyorsanız Silin. Çünkü Boşu Boşuna Whitelist Açıyor Ve Oyuncular Giremiyor.
1) AntiJoinBot...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.