Arama sonuçlarınız

1. LifeMCServer

Skript Lag, Bug ve Donma Çözümü; Skript'den Kaynaklı Sorunları Çözün!

Bugün size Skript'de edindiğim tecrübelerden yola çıkarak Skript'de lag, donma bug vb. sorunları nasıl çözeceğinizi anlatacağım. 1. LAG ÇÖZÜMÜ Skript ve diğer eklentiler bana göre eğer son ve uygun versiyonlarını indirdiyseniz ve eğer yanlış bir düzenleme yapmadıysanız lag yapmaz. Yapsa bile...
  2. LifeMCServer

[skQuery] Websiteden Veri Çekerken Donma Sorunu Çözümü! (Reqn)

Bugün basit bir konuya değineceğim bazı arkadaşlarımız websiteden veri çekerken Reqn addonu yerine skQuery addonunun "text from ..." kodunu kullanıyor. Bu kod sunucunuzun birkaç saniye donmasına sebebiyet veriyor. Bu donmaya maruz kalmamak için skQuery yerine Reqn addonunu...
  3. LifeMCServer

[NotePad++] Skript Otomatik Kelime Tamamlayıcıları

Merhabalar, bugün aşağıda bulunan resimde ki gibi otomatik tamamlayıcıları nasıl yapacağınızı ve benim sizler için yapmış olduğum birkaç otomatik tamamlama içeren örnek tamamlayıcıyı paylaşacağım. Dosyaya yeni otomatik tamamlamalar eklemekte, düzenlemekte özgürsünüz. Daha iyi, daha fazla...
  4. LifeMCServer

Şifremi Unuttum Skripti! E-Mail ve Yedek Şifre ile Hesap Kurtarma!

Bilgi & Açıklama: Şifremi Unuttum Sistemi, Oyuncuların şifrelerini unuttuklarında hesaplarıyla ilişkili email hesaplarıyla veya önceden belirledikleri yedek şifre ile hesaplarını kurtarabilmelerini sağlar. Yedek Şifre ile kurtarmak için önceden belirlenen yedek şifreyi girip şifrelerini...
  5. LifeMCServer

LabyMod Nedir? Tek tuş ile komut girmek, yazı yazmak, FPS artışı, TeamSpeak, Spotify ve dahası!

Merhabalar, öncelikle konuma hoşgeldiniz. Videolardan gördüğünüz, bazı yerlerde duyduğunuz LabyMod nedir, bugün ona deyineceğiz. Öncelikle LabyMod, MineCraft'a birsürü özellik ekleyen bir Client(Sürüm)'dür. Bazı sunucularda, bazı özellikleri nedeniyle Yasaktır. (Net bir bilgim yok) Tuşlara...
  6. LifeMCServer

[SK] Etiket Sistemi | Sesli Bildirim Mesajı!

Bu skript sayesinde oyuncular, sohbete @oyuncuismi mesaj yazarak o kullanıcıya bildirimli mesaj gönderebilir. Bu, mesajın daha kolay farkedilmesini sağlar. Aynı zaman da ses yapacağı için afk olan birini bu şekil de oyuna çağırabilirsiniz :) @oyuncuismi kısmının nereye yazıldığı farketmez...
  7. LifeMCServer

[SK NotePad++ Tema] Skript NotePad++ Karanlık Tema [Link + Kurulum]

Merhaba, Bu konuda size NotePad++ için yapılmış olan Skript karanlık temasını nasıl kuracağınızı göstereceğim. Not: Tema'da bazı bana ait düzenlemeler vardır. Kendiniz isterseniz değiştirebilirsiniz. Nasıl gözüktüğünü merak ediyorsunuzdur diye düşünüyorum, Aşağıdaki fotoğraflar yeterli olmaz...
  8. LifeMCServer

Yetkililer Skripti | Yetkilileri Menüde Gösterme

Yetkililer Skripti Yetkililer Skripti, Yetkilileri bir menüde göstermenizi sağlar. Bu menüde yetkilinin adı, yetkisi ve Açık olup olmadığı yazar. Basit bir skripttir. Düzenleyebilirsiniz. Skript'in çalışması için skQuery add-on'u gereklidir! İndirmek için tıklayın. Komutlar: /yetkililer |...
  9. LifeMCServer

Kelime Oyunu [Düzenlenen Versiyon]

Merhaba, hepiniz Kelime Oyunu skriptini biliyorsunuzdur. birçok sunucuda kullanılıyor. Ama oyuncular bu skriptteki kelimeleri bir yere kaydedip kelime oyunu geldiğinde copy paste yapıp kazanıyor. Bu yüzden bunu biraz düzenledim ve Rastgele yaptım. Rastgele gelen şifreli harfleri ilk yazan kişi...
  10. LifeMCServer

Authme Convert

/Convert flattosql yazıyorum, authme.sql dosyası oluşuyor fakat importladığımda kayıtlar olmuyor, sadece boş table oluşuyor. Authme versiyonumu kaçkere değiştirdim fakat düzelmedi. sunucu versiyonum 1.7.10.
  11. LifeMCServer

Zümrüt PLAY.LIFEMCSERVER.COM | Demir Spawner | Tutorial | Profil | Level | Madalya | 1.7.X-1.8.X |

Sunucu İsmi: LifeMC Sunucu Türü: Skyblock Sunucudaki Ram Miktarı: 10 GB Slot: 300 Hosting: Batihost Site: Tıkla! Facebook Sayfası: Tıkla! IP Adresi: Play.LifeMCServer.Com...
  12. LifeMCServer

SkQuery'de İteme Tıklamadan Menüyü Kapatmak ?

Benim bildiğim normalde sadece iteme tıklayınca menüyü kapatıyor örneğin: command /deneme: open chest with 3 rows named "&aDeneme" to player format slot 0 of player with redstone block named "Kapa" to close İteme tıklamadan menünün otomatik kapanmasını nasıl sağlayabiliriz? Çözüm...
  13. LifeMCServer

[Skript] [ÇÖZÜLDÜ] if name of player's tool is Çalışmıyor

Elime 1 nether yıldızı alıyorum ve itemizer sayesinde adını &bSans yapıyorum fakat sağ tıkladığımda hiçbirşey olmuyor. aynı şekilde skriptin give'sini kullanarak kendime &bSans isimli bir item verdim fakat yine aynı. Sorun nerede söylermisiniz? rightclick on nether star: if name of...
  14. LifeMCServer

Böyle Bir Şey Mümkünmü ?

Chance of'larda 1%'dan 100%'e Kadar Yapılıyor Sanırsam. Ben İse Birşeyin Çook Düşük Şansla Düşmesini İstiyorum. 0,3% Gibi Şeyler Denedim Fakat Hata Verdi. Birşeyin Çook Düşük Şansla Düşmesini Ayarlamak İçin Ne Yapmalıyım Veya Böyle Bir şey Yapılabilir mi?
  15. LifeMCServer

Sunucu İstatistik Ve Başarım Skripti

Bu Skript Sunucuda Kullanilan Komutlari, Kayit Olan Kişileri, Toplam Giren Kişileri, Toplam Girisleri Ve Cikislari Sayar Ve Bunu Sizin Görmenizi Sağlar. İşe Birazda Eğlence Ve Amaç Katmak İçin Basarim Sistemide Ekledik. Skriptin Daha V1 Versiyonu. Yeni Versiyonlar Çıkartacağım, Çünkü Gelişmekte...
  16. LifeMCServer

[YARDIM] Ticket Skripti

Merhabalar Daha Önceden Bir Skript Yazdim Hata Çıkmadı her şey Tamam Sanki Ama /tickets Yazınca Gönderilmiş Ticket Olsa Bile Ticketi Göstermiyor. Ve 1 Oyuncu Ticket Gönderdiğinde Diğeri Gönderemiyor. Skriptimi Düzeltirseniz Veya Nasıl Olması Gerektiğini Sölerseniz Daha İyi Olur. İsterseniz En...
  17. LifeMCServer

ZamundaNW Builder Alımı

Builder Arıyoruz. Şimdiden Söliyim Eğer Bir //walls İki //set Çekip //setwarp Yapıyorsanız Bu İş Size Göre Değil. Dekorasyon Eklemelisiniz, Güzel Birşeyler Yapmalısınız. Şuanda Spawnımız Alıntı Ve Birçok Warp'ta Build Kötü. Bu Yüzden Builder Arıyoruz. Sunucunun IP'si: play.LifeMCServer.com...
  18. LifeMCServer

Authme Hata Veriyor

Servera En Az 6 Kere Reset Attım Açılmıyor. Hatalar Arasında Baktım Bikaç Plugin Hata Veriyordu Onları Sildim, Düzelmedi Ve Sonra Bu Hatayı Gördüm Fakat Çözümünü Bulamadım. Yardımcı Olurmusunuz? Hata: [17:32:15 WARN]: [AuthMe] ERROR: file is encrypted or is not a database [17:32:15 WARN]...
  19. LifeMCServer

[NITRADO] Panelde KEK YAPALIMMI Yazıyor

Bunedir? KEK YAPALIMMI Yazıyor. Sayfayı Yenilesemde Gitmiyor Hep Orda. 3 Tane Daha Serverim Var Diğerlerinde Böyle Yazmiyor? NOT: Öğeyi Denetle Falan Değil Arkadaşlar Gitmiyor Hep Böyle
  20. LifeMCServer

Serverima sayısal ipden girişi nasıl engelleyebilirim ?

Serverima sayısal ipden girişi nasıl engelleyebilirim ? Çözüm: Domain'li ip zaten sayısal ip'ye yönlendiriliyor. Yani engellenemez. BungeeCord için arkadaşların da dediğği ipWhiteList v.b eklentileri kullanabilirsiniz.
  21. LifeMCServer

Sunucunuzu Botlardan,Lagdan,Buglardan,Hilelerden Ve Diğer Şeylerden Kurtarın!

Sunucunuzu Bot,Lag Ve Diğer Sorunlardan Koruyun! Ilk Olarak Bi Kaç Plugin Kuracağiz. Botlardan Korunmak Icin: Öncelikle Şunu Sölemeliyimki Sunucunuzda AntiBotUltra Kullanıyorsanız Silin. Çünkü Boşu Boşuna Whitelist Açıyor Ve Oyuncular Giremiyor. 1) AntiJoinBot...