- En iyi cevaplar
- 98
Merhaba, hepiniz Kelime Oyunu skriptini biliyorsunuzdur. birçok sunucuda kullanılıyor.
Ama oyuncular bu skriptteki kelimeleri bir yere kaydedip kelime oyunu geldiğinde copy paste yapıp kazanıyor.
Bu yüzden bunu biraz düzenledim ve Rastgele yaptım. Rastgele gelen şifreli harfleri ilk yazan kişi kazanıyor.
Tamamen random olduğu için daha önceden bilme gibi bir şansları yok. Kendi sunucumda da kullanıyorum.
WildSkript gereklidir!
Ama oyuncular bu skriptteki kelimeleri bir yere kaydedip kelime oyunu geldiğinde copy paste yapıp kazanıyor.
Bu yüzden bunu biraz düzenledim ve Rastgele yaptım. Rastgele gelen şifreli harfleri ilk yazan kişi kazanıyor.
Tamamen random olduğu için daha önceden bilme gibi bir şansları yok. Kendi sunucumda da kullanıyorum.
WildSkript gereklidir!
PHP:
command /kelimeoyunu:
executable by: console
trigger:
set {_randomNumber_} to random integer between 0 and 9
set {_randomNumber_1} to random integer between 0 and 9
set {_randomNumber_2} to random integer between 0 and 9
set {oyun} to "%random letter%%random letter%%random letter%%{_randomNumber_}%%random letter%%random letter%%random letter%%{_randomNumber_1}%%random letter%%random letter%%random letter%%{_randomNumber_2}%%random letter%%random letter%%random letter%"
broadcast "&7=========[ &a&lLife&5&lMC &7]========="
broadcast ""
broadcast " &cAşağıdaki şifreli harfleri olduğu gibi ilk sen yaz ve ödülü kazan!"
broadcast " &6%{oyun}%"
broadcast ""
broadcast "&7=========[ &a&lLife&5&lMC &7]========="
set {kelimeoyunuaktif} to true
on chat:
if {kelimeoyunuaktif} is true:
if message is "%{oyun}%":
delete {kelimeoyunuaktif}
delete {oyun}
give 1 gold ingot of protection 8 named "&6Altin Parcasi" to player
delete {kelimeoyunu}
broadcast "&6&lTebrikler &b&l> &b%player% &7kelime oyununu kazandı."
every 10 minute:
execute console command "kelimeoyunu"
Eğer kod hata veriyor veyahut çalışmıyor ise aşşağıdaki linkten en güncel versiyonunu kopyalayıp kullanın.
TIKLA GİT ->
TEST SUNUCUSU
play.LifeMCServer.com
TIKLA GİT ->
TEST SUNUCUSU
play.LifeMCServer.com
Son düzenleme: