Arama sonuçlarınız

1. P

Minecraft 1.9 Yenilikleri.

o snapshot yani beta gibi.. resmi release ne zaman ? haber varmı..
  2. P

Minecraft 1.9 Yenilikleri.

eline sağlık... tam çıkış tarihi tahminen ne zamana olur?
  3. P

Sunucu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

1- 2 Başlık tamamen farklı.. Okurken dikkat etmeni öneriyorum.. 2- Yetkili gibi davranmak kurallara aykırıdır.. Dikkat etmeni öneriyorum.. Aksi halde uyarı veya yasaklama alırsın.. Ayrıca sorun varsa rapor et butonuna sebebini açıklayıcı şekilde yazıp yollarsan moderatorler gereğini yapar...
  4. P

Sunucu Açarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Fikir konusunda kıtlık yaşayanlara boş vakitlerimde yardımcı olabilirim.. Kullanabileceği plugin isimlerine kadar yazarım.. Ama gerisine karışmam :D ... Özel mesaj yoluyla soru sorabilirsiniz..
  5. P

ben o işleri bıraktım şu an için.. Sadece insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.. Başlıkta belirli bir hostinge atıfta bulunmaktan kaçındım.. Batıhost Yöncü Nettetescil Bunlardan VDS Alabilirsiniz.. Kalite olarak iyidirler..Kararsız olan ve sorun yaşayanlar özel mesaj yoluyla ulaşabilr...
  6. P

vip üyelik

sabırsızlanıyoruz .. ne diyelm.. sürekli başınızın etini yemekten sıkıldık.. ama lütfen spoilerı bol tutun.. neler gelecek şimdiden söyleyin:)
  7. P

vip üyelik

en azınan 30 dk lık güncelleme hakkımız olsun.. Floodun tanımı bir başlığa post kasmaktır.. sonuçta tanıtımda flood yazıyor..
  8. P

vip üyelik

Flood demek ard arda başlığa post kasmaktır.. yani başlığımızı abartmadığımız sürece güncelleyebiliyor olmamız gerek.. Eğer böyle bir şey yoksa en azından "flood denetimi atlatma" yazısını silip başlıkların arka planlarını değiştirme koyabilmemiz lazım.. bu arada altın olmuşsun tebrikler...
  9. P

[YARDIM]AxiTRbilişim Sorun!!

Liste halinde sayayım sorunsuz VDS Sağlayıcı hostingler... Batıhost (fransa al) Nettetescil (tr) Yöncü (tr) Dedicated istersen Batıhost (16 gb fransa) Sayfanet (32 Gb TR) https://forum.gamer.com.tr/konu/sunucu-alirken-nelere-dikkat-edilmeli.280351/ buyrun buda rehber konum.. Cidden şu...
  10. P

[YARDIM]AxiTRbilişim Sorun!!

Batıhosttan alabilirsin... Uzakmasaüstü her zaman avatajdır.. Ucuzdur!!! Kolay Kolay Çalınmaz!!! Daha sonra tek yapman gereken cauldron yüklemek.. Modları atmak Technic Launcherla Özel Bir Launcher Yapmak.. 1 haftaya tamamını halledersin..
  11. P

[ISTEK] Rütbe Skripti

Autorank plugini oyunculara manuadd yapıyormuş gibi düşünebilirsin.. Groupmanagerda daha fazla çeşit oluşturacaksın.. Farklı Permleri Olacak.. Zaten Groupmanager prefixlerini kendi kendine yayınlamış oluyor..
  12. P

OlymposBT #Hub Lobby #

VIP Spamlar.. Ayrıca Roninin Yapılarıyla Karşılaştırmamız Normal.. (Anlamakta güçlük yaşayanlar için düzenlendi) Her Sene Çıkan Filmler Nasıl Ne Kadar Hasılat Yaptı Diye Karşılaştırılıyorsa Böyle İyi Yapıları Karşılaştırmamız Gerek Ki Metin Gaza Gelsin..
  13. P

[ISTEK] Rütbe Skripti

Herkese söylüyorum ama tekrar yazacağım.. Çook anlaşılır bir dilde olacak.. Java Spigot Kutuphanesi > 200 - 300 Satırlık Rütbe Plugini > İşlemciyle Süreklli Oyuncuları Kontrol Etmek Java Spigot Kutuphanesi > 50 - 60 Bin Satırlık Skript Plugini > Yazdığın Skript Sorgu > İşlemciyle Sürekli...
  14. P

OlymposBT #Hub Lobby #

Ya şimdi yaw he he demek isterdim.. Metinle Gayet Samimiysen O Halde Benide Kendisine Sorarsın.Gayet Samimiyizdir... O nedenle oradan buraya zıplama.. Maydanoz olma.. Seninle Muhattap Olmak Gibi Bir Amacım Yok.. Metini Kendisi Cevap Veremeyecek Kadar Aciz Bir İnsan Gibi Görüyorsan O Ayrı Tabi...
  15. P

OlymposBT #Hub Lobby #

Iyyy hala bu lobiyimi konuşuyorsunuz.. Iyyy ıyyyy... Yalan söylemeyn //set komutunu kullanmışsınız.. Metin noooobbbbb... (cıvık kısmı ayrı tutuyorum) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lobi güzel ama ronine yetişmeniz...
  16. P

Bukkit Plugin Yapma Rehberi 5. Bölüm Eklendi

-_- şşş maviş.. Uza burdan.. Valla kovalrım ıslak sopayla.. (Altın Tagı Olanlara Islak Sopa Hediye)
  17. P

Dediğim gibi VDS Tercih Edin Bu Nedenle. Panelden Uzak Durun.. Ne Veriyorlar? Ne Kullanıyorsunuz? Ne idüğü belirsiz..
  18. P

Valla benim sistemim batıhostunkiyle aynı ender.. Onay mesajı gerekiyor.. Kredi kartıyla ödeme de kabul etmiyorum.. Bugüne Kadar 40 50 defa vip sattım .. Sorun olmadı..
  19. P

VIP hakkinda.

Olamaz 2.bir altın -_- Tüh tek değilim artk..
  20. P

Sonucta flood hakkım var.. Ayrıca Ne Kadar Haklı Bulsamda Şu Bir Gerçek!! İsteyen Server Açabilir.. Açmamalı ama açmaya hakkı var..
  21. P

Aynen Katılıyorum... Yeni Sunucumda Planlarım Arasında Kesinlikle Var.. No CheatPlus Ve Anti Hile Pluginleri Olmasa 200 Lük Kapasite Olur Sana 300 :D NCP islemci Katili.. Ama 30 40 Kisiyi Tek Başınıza Denetlersiniz... Bu Sözüm Ufak Serverlar İçindi..++++ VIP FLOOD.:P
  22. P

Mod sorunu

Modlar 2 Gb Rami Fulluyor. Benzeri Başıma Geldi.. Launcherından Çalıştırma Kodunu Değiştir 3 GB ver.. Düzelir.. Yada Saat Başı Kapat Aç Oyunu. :D
  23. P

VIPLER İSTEDİĞİ KADAR FLOODLAYABİLİYOR HAHAHAAH +++ GÜNCEL.. ++ GÜNCEL ++ şaka kısmını geçelim.. Olay şöyleymiş.. Windows Kullanıcı-Arayüz-Compiler-İşlemci-Geridönüş Şeklindeymiş.. Linux Kullanıcı- Compiler -İşlemci -GeriDÖnüş Şeklinde .. Yani İşlemin Daha Kolay Erişiliyor.. Ama Sana En...
  24. P

Evet Yeni Bir Rehber Konuyla Karşınızdayım.. İsmim Tolga Büyükatilla Yaş 22.. İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisiyim.. 3. Sınıftayım.. (5.Yarıyıl Aslında+ Hazırlık ) Sunucum Dolmuyor .. Lag Var Gibi Şikayetlerinize Bir Nebze Yardımcı Olmak Adına Açıyorum Başlığı...