Arama sonuçlarınız

1. P

Kurosaki Ichigo (Olduğu kadar tabi)

fena değil eline sağlık
  2. P

FFA-Yeni Emek Faction Nasıl Olmalı

:pben sadece adam gibi bir builder istiyorum .. çok ünlü olmasada olur..
  3. P

paralı buildler aranıor..Map buildini yapacak olan.. Tercihen roninden biri ..evet beyler fikir fikir yorum yapanları bekliyorum
  4. P

Turkiyenin En Iyı Krallık Sunucusunu tekrar açmak istiyorum

bilgi için teşekkürler iktisat kaçıncı sınıftasın? Doları neden tartışıyorsunuz .. Dediğimi kısaca yazayım.. Ülke ekonomik krize gidiyor.. Minecraftla devletten kimse uğraşmaz herkes rahat olsun
  5. P

Turkiyenin En Iyı Krallık Sunucusunu tekrar açmak istiyorum

saçmalama allah aşkına.. dolar 2.60 ın altına düşmüyor:D hükümet ekonomiyi batırmışken minecraftla uğraşmaz .. aynı zamanda minecraft söylenildiği gibi eşini öldürdüğün bir oyun değil.. Piyasada kan gölüne dönen oyunlar.. hatta hesabı uğruna insanları öldürüldüğü mmorpg ler varken minecrafta...
  6. P

Turkiyenin en zor Survival sunucusunu acmayı planlıyorum.

Turkiyenin en zor Survival sunucusunu acmayı planlıyorum. iyi şanslar...
  7. P

Turkiyenin en zor Survival sunucusunu acmayı planlıyorum.

En zor olarak Zaten UltraHardcore açmıştık ve dolmamıştı.. UltraHardcore:Canın inerse sadece altın elma doldurabilir.+Susuzluk var..+ Oyun en zor ayarda ..Ayrıca ölürsen 3 gün ban yiyiorsun. Sonuç:5-10 online görmüştüm.. Yani sonsöz:Türkler oyuncular zoru sevmez..Çünkü oyuncu kitlesi huzunisiz...
  8. P

Sonuc olarak hala detaylı bir analiz göremedm:D Bu öylesine bir emek sunucu degil acıkcası.. Oyunculara olanak vermeye çalışacağız...
  9. P

İksir yapmayı serbest bırakabilirim.. Kararsızım o konuda..
  10. P

yok be yuno ...Sırf ortaçağ olmalı.. RPG yazacağız server adı kısmına.. konsept %100 uygun olmalı. :)
  11. P

ama konsepte aykırı oluyor .. amacımız krallık savaşları kuşatma savaşlarına zorlamak insanları.. Zaten maden ocakları koyacağız mape hazır.. İnip aşağıya kazı yapabileceksiniz düzenli olarak.. Bazı madenleri çok kaliteli yapmayı düşünüyorum.. Oranın etrafında kıyamet kopması için...
  12. P

baslık dışına çıkmayın..
  13. P

sebebi şu.. adamlar ordu basıp saldıracak.. cengaver gibi p4 le millet arasına dalmasın askerlerin.. gerçekçi olsun... amaç age of empires 2 mb warban karışımı minecraft serveri yapmak:S oyuncular ve köylüler işçi olacak.. asker basıp top yapıp saldıracaklar..yani konspet ortaçağda yaşam ...
  14. P

elmas altını emek verip köylülerden almalarını sağlayacağız.. ciftcilik avclılık madencilikle.. xray ve diger hileleri engelleyecegiz ..mape elmas altın madeni tarzı yappılar kurabiliriz otomatik yenilenen böylece mücadele artar
  15. P

mmorpg türü serverlar var zaten..Ama survival tarzı emek faction piyasada yok..
  16. P

Destek Değil Analiz Önemli... Konsept Nasıl Şu + ları olur .. Şu eksileri olur.. diye yorum bekliyoruz..
  17. P

2 tane lapisli factionumuz var zaten .. Ayrıca illa oyuncu çıkar ben güveniyorum bazı türk oyunuclara +100 olan sunucular olmuştu vaktinde.. 10 tane olacak zaten..
  18. P

Merhaba Forum Üyeleri .. Sunucumuz 2. Ayına Girmiş durumda .. Günlük +80 online sabit oyuncumuz var.. Gayet başarılı gittiğimizi düşünüyorum.. Tabi bunda abes abes oyunlar yapmaya çalışmamızın etkisi var.. Abes kit pvp - silahli hunger games.....vb Reklam olmaması adına ip paylaşmıyorum .( gerçi...
  19. P

ENVANTER WARP PLUGİNİ ÖNERİRMİSİNİZ

chestcommands.use.xxxxxxxx(dosyaismi)
  20. P

Milli Eğitim Bakanı Olsanız İlk Olarak Ne Yapardınız ?

hafta içi tatil.. hafta sonu okul olurdu.. yaz tatili olmazdı -_-
  21. P

Minecraft Neden İncelemeye Alındı İşte Cevap |Oyun Kesif

merak etmeyin..mmorpg oyunlarda char hacklenmesi gibi olaylarda bile o tür oyunlar yasaklanmadı.. minecraftı incelemeye alsalarda kimseye zararı olmayan gayet sade bir oyun oldugunu görürler.. kimse endiselenmesin.. eşini öldürdügü oyun diyen gazeteci herhalde yarım akıllı olsa gerek ki oyunu...
  22. P

JAPONCA KELİMELER

kono yaru lanet olası chikara güç kokoro kalp watashiwa tolga des yoroşko onegaişimas adım tolga tanıştığımıza m.o tomodachi - nakama arkadaş konbauwa iyi günler yameru - dur! sayanora - elveda shine - öl!! yazım hataları olablr .. bildiklerimin bir kısmı..
  23. P

Skript İsteği

İstediğim bir komutu konsolda otomatik olarak sırayla her oyuncuya girmesini istiyorum.. 5 saniye aralıkla.. yada sırayla yapamıyorsanız rasgele bir oyuncuda seçebilir.. Lütfen skript ile arası iyi olan biri yardımcı olursa sevinirim.. Mesajının altına teşekkürü çok görmem!!
  24. P

Üstteki üyeyi herhangi bir sebepten banlıyoruz.

abdullah saydamin 09sony09 nickini begenmedigim icin ban