Arama sonuçlarınız

1. P

Hangi Anime Karakteri olmak isterdin ve neden?

Gintama ismi ... yalnız one piece - dragon ball - death note - naruto - gundam -bleach gibi büyük serilere bol bol gönderme yaptığı için bunların bir kısmını izlemiş olman gerek.. Yoksa esprileri anlamayabilirsin.. Buda gintamanın 5. openingi beni animeye bu başlatmıştı -_-
  2. P

Hangi Anime Karakteri olmak isterdin ve neden?

Gintoki - Benzer yönerimiz çok.. Şeker manyaklığı - tembellik .. vb GİNTOKİ REİZ AYRICA ŞU VİDEOYA BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM .. 30 SANİYE SADECE : gintamanın en iyi sahnelerinden biri... Buda bonus video... Doktor: Eğer daha fazla şeker yerseniz kasık kısmında kimyasal tepkimeye yol...
  3. P

FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

sunucuyu gece 1 den sabah 7-8 arasına kadar kapatabiliriz.. mantıklı bir ffikir.. pazar konusu tamamen kaanın kendi zevki.. görüntüsü bence hoş fena değil.. 10 krallık olmak zorunda .. bir krallık fazla güclense bile diğerlerinin şansı devam ediyor.. cünkü gücsüz bir krallık baska bir gucsüz...
  4. P

FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

Kaan şu anda lobiyi lunaparka çevirmekle mesgul..O bitince bunun mapine aynen devam edecek.. Tabi bu mayısa bilemediniz yaza bitecek .. Çünkü sunucudan bir şey kazanmayacağımız için önceliğimiz FreeForAll sunucusunu iyice oturtmak.. 4 ay oldu.. inşallah bu şekilde devam edebiliriz.
  5. P

Oyun Önerirmisiniz

mb warband - osmanlı modu 1.5 gb toplam.. modu bulman gerek internetten. moddb ye bakabilirsin.. version 1.53 olmalı.. oyun aşırı sarıyor... Empire Earth age of empires 2 den sonraki en iyi strateji oyunu.. oyunun güzelliği taş devrinden başlayıp gelecek 22. yüzyıla kadar gitmesi.. warcraft...
  6. P

No Hack - Bukkit

bizim kit pvp de var... henüz bir şikayet duymadım..
  7. P

Elektirik neden kesildi ? CEVAP BURADA !

Kedilerden seçim öncesi prova olabilir.. Yada söylentiye göre mart ayının uzatılmasını isteyen kediler yine trafolara saldırma yolunu tercih etmiş olabilir. davutoğlu da diyordu terör saldırısı olabilir diye... Hukumetten kimsenin suçu yoktur.. Zaten bizimkilerin 12 13 senedir tek bir hatası...
  8. P

No Hack - Bukkit

Serverda kullanıyoruz kısmen doğru çalışıyor.. Ama mob arena gibi bir yeriniz varsa 15 20 zombiye karşı kılıçla çok hızlı ard arda 20 30 saniye vurursanız kickliyor.. (sadece kickliyor) Gerçek aurayı gecikmeli olarak tespit ediyor.. Yani kısmen kullanışlı..
  9. P

Aynı Anda Oyunda Tek İP Hesap

gerek yok teşekkürler on numara bir pluggin ile cözdm olayı..:P
  10. P

Aynı Anda Oyunda Tek İP Hesap

Konuyu Benim İçin Açtı.. Authme Ayarlarını Geçen Hafta Denedim.. Hiiiiç birşeye yaramıor bungeecord varsa.. Bungeecord:true yinede boş ugraş.. 3 dolara spigottan aldıgım pl ile çözdm:D
  11. P

Alımları nasıl yapalım siz karar verin!!! Krallarmı alım yapsın.. Bizmi yapalım?
  12. P

Daha 1 Aydan Önce Bitmez.. Daha bile uzun sürebilir.. Merak etme.. Bedava.. Belki ilgi çekerse daha sonraki serverlarda bağış yapanları kral yapabiliriz.. Ama su anda bu sunucudan para kazanmayacağız.. Kafamdaki köy yerlleşimine en uygun traviandı.. Ayrıca sadece 1 tane travian resmi var...
  13. P

Alımları soru cevap şeklinde yapacağım.. Konsepti herkesin anladığından emin olup rpg ve survival deneyimi olan olgun kitleden seçeceğiz Yada plan b .. Sadece 10 tane kralı belirleyip alım işlerini onlara bırakırız.. Zaten uyumsuz , rpg mantıgından yoksun oyuncuları krallar oyundan...
  14. P

#Olympos Build # Skyblock Map

Yuno avatarı olan her insana aşırı saygım var!.. .Kötü yap olsun senin olsun .. -_- Şimdi sadede gelelm.. Daha önce yazdıgımın benzerini yazıyorum..Kubbe çok düzenli.. Fazla düzeni doğru bulmuyorum.. Dağınık ve biraz gözü yoracak derecede çeşitli ama uyumlu renkte bloklarla yapılan yapılar...
  15. P

Alım Başlığına 1 hafta sonra Başlatırız.. Kral olacakları belirledikten sonra kadro ve krallık isimlerini renklerini belirleriz..
  16. P

:S wg den igreniyorum.. Diğer şeyleri yapmak için bile aklıma yöntemler geliyor.. Ama bazen expand vert cekmeyi bile unutuorm wg atarken...
  17. P

Evet tabi kii.. Myhorse ta olacak.. At sırtında 3-4 dakikaya merkez kalenizde olursunuz tam gaz. belki süreyi 5-6 dakikada yapabiliriz.. Kuşatmaya tam olarak gitmek ise 10 - 12 dakikayı bulabilir.. Tabi çook uzakta bir yer olursada 15 - 20 dakika sürer moblarla oraya yürümeniz.. Dipnotlar...
  18. P

ben :D uzun süre travianda minecraftta oynadım.. Tabi ki dağlar kadar fark olacak.. Bir kere o browser oyunu.. Ama üretim-Asker basma sonrada hep birlikte savaşa ggirme gibi şeyler var.. Travianda oyunu bitirmek için WOW kurup 100.seviye yapmalısıınz.. Burda da tüm haritayı feth etmeniz gerek...
  19. P

şöyle diyeym.. oyun traviandan alıntılar iceriyor.. travianda o kadar sabreden insanlar var.. yani hedef kitlemizde bu yönde olacak..gerekirse 5 krallık olur... ben şimdiden gerekli başlıkları açacagım yapım biiraz sürecek cünkü yapacak gerçekten çok iş var.. herşeyi orada yumurtlamadım örnekler...
  20. P

seçenekle sadece /spawn olabilir (cok düsük gelirli ticaret olur) sadece f home olabilir (cok düsük gelirli ticaret olur) 2 side olabilr.. (ticaret olmaz) hicbiri olmayabilir.. (ticaret geliri iyi olur) Ticaret yolları önem kazanır.. Hatta kervansaray - savunma kuleleri gibi seyler...
  21. P

http://5.9.175.92:8123/ Şu anda uygun bir map bulduğumuuzu düşünüyorum.. İlgilenen arkadaşlar buradan gözlemleyebilirler.. Krallıkların tam yerlerini şemada olduğu gibi belirleyip yapıma başlayacağız.. Önemli bir soru ve acil cevap istiyorum... Çölde krallık olmalımı? Bitkilerin...
  22. P

Dynmap sorunu

sadece çapı yazcaksn.. 1000 yazcaksın atıorm sonra yarım saat renderlamasını bekleyecksin.. ayrıca mapi aç.. bende dün yeni başladım dynmapi denemeye:D renderi yaptım .. ama mapi acmayınca böyle oldu.. http://5.9.175.92:8123/
  23. P

Dynmap sorunu

sadece radius olarak renderlaman lazım sanırım...
  24. P

Ne güzel görüntülenme ve post kasılıyordu başlıkta:P niye engel oluyorsun :S... -_- Konuşun Konuşun ben bi cips kapıp geleym..