Arama sonuçlarınız

1. MrChinggo

Acil yardım lütfen bakın :((

Her dava açan rezil olmuyor , hakkını arıyor Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  2. MrChinggo

Dava açmak istiyorsan ki haklısın , mahkemeye git dilekçe ver. Olayı harfi harfine yaz. Aldığım kişiye ulaşamıyorum de. KAZANIRSIN Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  3. MrChinggo

Minecraft premium sınırsızdır. Sınırlı olsa kim paraya kıyardı 1 ay için alırdı ? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  4. MrChinggo

Eğer hala sorun devam ediyorsa satan kişiyle irtibata geç. Yanıt vermiyorsa dava bile aç :D :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  5. MrChinggo

Hayır . Server protoperties dosyasını notepad ile aç. Online mode kısmının yanına false yaz. Crackli oynayanlar oyuna girebilir. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  6. MrChinggo

Hep diyorum gittigidiyor.com'dan almayın. Güvenli değil. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  7. MrChinggo

Telefon Önerisi

Nokia 3310 Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  8. MrChinggo

Razer parkurun yerine Razer Çiftliği :)

Farmville 3 çıkar piyasaya :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  9. MrChinggo

Forumda Siyasi Konu

Tabi doğru ama bi sınırı olmalı ve belli kuralları geçmemeli yoksa forum içinde ayrı partilerden topluluklar oluşabilir bazı sorunlar olabilir Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  10. MrChinggo

Dünyalar güzeli kız. [Bakmanız önerilir]

Aşık oldum bekar mı ? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  11. MrChinggo

Son Harfle Kelime Yap(Oyun)

Amerikan Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  12. MrChinggo

Forumda Siyasi Konu

Yok dostum birisi açmıştıda belki görmüşsündür bende yazdım yasak diye inanmıyor link ver kanıt göster diyor :D Bende forum kurallarının linkini attım konuya yanıt vermemiş :mad: Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  13. MrChinggo

Zabıta Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  14. MrChinggo

RPG Adventure Map (Adını Siz Koyun) %8 tamamlandı.

Cevapladığın için sağol buga girdim şu an :D Ben şeyi sormuştum hani map tamamlandı %8 demişsin ya , neye göre hesaplıyorsun :cool: Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  15. MrChinggo

Forumda Siyasi Konu

Arkadaşlar forumda siyasi içerik siyasi parti konuları var yasak değil mi ? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  16. MrChinggo

Ilgaz Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  17. MrChinggo

Zort Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi