Arama sonuçlarınız

1. MrChinggo

Çok kötüyüm

Olay bugün oldu yani çok taze . 30 dk önce uyumaya çalıştım , biraz içim geçti sonra rüya başladı . Yaşadığım olayın aynısını rüyamda gördüm ama sonları farklıydı. Bana bakıyordu gülümsüyordu ve yardım et diyordu. Çok mu kötüyüm cidden ya ? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  2. MrChinggo

Sonu Craft'la Biten Saçma Sapan Sunucu İsimleri

KINGCRAFT .s Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  3. MrChinggo

Forumda Neler Oluyor ?

Yöneticilerede hak verelim , birisini banlıyorsun diğeri piyasaya çıkıyor ama size kesinlikle katılıyorum . Yaş sınırlaması olsa ne fark eder ki 18 + der geçer. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  4. MrChinggo

Son Harfiyle Kelime Oyunu Ben Başlıyorum Kamera

Headshot oyun bitti dostum Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  5. MrChinggo

Çok kötüyüm

Yorumumu yanlışlıkla sildim . Çok özür dilerim. Zaten okumuşsunuzdur . Cevaplariniz için teşekürler. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  6. MrChinggo

En Son Ne Yedin ?

Bu konuyu bidaha açmıyacağım , her baktığımda canım çekiyor kuru fasulye - pilav falan :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  7. MrChinggo

Son Harfle Kelime Yap(Oyun)

Cengaver Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  8. MrChinggo

McPachter yükledim ekran kaydı

Sildim düzelmedi , tekrar yükledim ayarlarıyla oynadım düzeldi :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  9. MrChinggo

Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

SUİKAST. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  10. MrChinggo

Sizce Minecraft Nasıl Olmalıydı ? Ve benim fikrim ...

TAMAM Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  11. MrChinggo

İlahi Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  12. MrChinggo

Emre Belözoğlu Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  13. MrChinggo

Modlarla Yaptığım Kale

Yeraltı zindanları yapabilirsin veya kalene bir-iki kat daha çıkabilirsin. ( Estetik zevk verme amacıyla ) Biraz heyecan katmak istiyosan zor ayarla , tuzaklar yap zombilerle , creeperlarla eğlen :D Not : Kalenin etrafına ve kalenin içindeki belli yerlere su koy. Enderman o bölgelere gelemez...
  14. MrChinggo

KENDİ HARİTAMDA YAPTIĞIM BİR APARTMAN

Otel 2 filmini burda çekmişler Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  15. MrChinggo

Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

Sonra niye olimpiyatlara katılamıyoruz diyoruz. Zaten TTNET'in doğru düzgün çalışmadığı ülkemizde bu yasak gereksiz ama ben önlemimi aldım az da olsa setup arşivim var :D Internet kafelerden çalacağız başka yolu yok .s Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  16. MrChinggo

Tablette Minecraft

Tamam bugün detaylı bir şekilde araştıracağım. Eğer bir çözüm yolu bulamazsam tekrar mesaj atarım :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  17. MrChinggo

Sizce Minecraft Nasıl Olmalıydı ? Ve benim fikrim ...

Oldu bide minecrafta silah yükleyelim ruslarla falan savaşırız call of duty minecraft Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  18. MrChinggo

Lale Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  19. MrChinggo

Tablette Minecraft

Merhaba arkadaşlar. Minecraft'ı tablette oynamak istiyorum ama bulamadım . Doğrusu buldum ama Mojang'ın yaptığı ücretli uygulama çıktı. Herkes ücretsiz olarak oynuyor. Nerden indirebilirim ? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  20. MrChinggo

Redstoneler birleşmiyo

Ya resim ya ölüm Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  21. MrChinggo

tuttuğum enchanted book

Doku paketinin linkini atar mısın özelden :) Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  22. MrChinggo

İnce Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  23. MrChinggo

Minecraft Premium - Normal Minecraft FARKI

Her ne ise dostum işte farkını sordum arkadaşlar yardımcı oldular :) Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  24. MrChinggo

Minecraft Premium - Normal Minecraft FARKI

Çifte ayrımcılık gösteriyorlar ülkemize. Boşuna bi pelerin için bir yerlere gitmeyin., turnuva sozin ayağınıza gelsin ki biraz zor gelir gibi geliyor bana Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  25. MrChinggo

Rıdvan Dilmen Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi