Arama sonuçlarınız

1. MrChinggo

Son Harfle Kelime Yap(Oyun)

Lav Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  2. MrChinggo

10-15 TL'ye Alınan Premiumlar Hapisle Sonuçlanabilir!!!

Sizde onlardan ucuza alarak suç ortağı gibi bir şey oluyorsunuz , premiumu MİNECRAFTIN SITESINDEN ALIN. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  3. MrChinggo

-Minecraft'ta Yapabileceğiniz, Normal Dünyada Yapamayacağınız Şeyler-

Güneş kare değildir .s Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  4. MrChinggo

Eşek Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  5. MrChinggo

47 Ronin Gerçek Hikaye

Niye sordun ki ? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  6. MrChinggo

En Son Ne Yedin ?

Yeşil Elma Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  7. MrChinggo

Bedava Minecraft Premium Hakkında Dikkat Etmeniz Gerekenler

Site hakkındaki yorumları pek önemsemiyorum çünkü çoğu fake oluyor. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  8. MrChinggo

47 Ronin Gerçek Hikaye

Okuyan biri özet yazsın Edit : Aramızda şakacı arkadaslar vardır , '' özet '' yazmayın komik değil :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  9. MrChinggo

Bir sunucuda lapis olmalımıdır ?

Hayır. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  10. MrChinggo

Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

Redkit gibi gölgemi vurmak için sokaktan taş almıştım hızlıca döndüm merdivenlerden düştüm ayağımı kırdım :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  11. MrChinggo

HTML5 Programlarım ve Oyunlarım... [1=oyun , 2=Crafting]

Espri yaptı adam ne dışlıyorsunuz gülsenize Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  12. MrChinggo

Son Harfiyle Kelime Oyunu Ben Başlıyorum Kamera

ÖRÜMCEK AĞI. HADİ ŞİMDİ DAĞILALIM. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  13. MrChinggo

Point Blank (GÜNCEL)

Merhaba arkadaşlar. Ben point blankı ilk açıldığından beri günde en az 4 saat sürekli oynuyorum. Geçen ay Binbaşı 1. Kademe çar sattım . Çarı sattıktan sonra hiç girmedim yani oyunu bir süreliğine bıraktım ve şimdi yeniden başladım. Çok vaktinizi almadan asıl konuya geçeyim. Geçen hafta yeni...
  14. MrChinggo

KONU KAPANSIN HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR :eek: Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  15. MrChinggo

Forumda Neler Oluyor ?

Herkesin düşüncesi farklıdır. İki kardeş bile farklı düşünür , birbirlerine benzemezler . Konudaki herkese katılıyorum ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor :confused: Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  16. MrChinggo

Deprem :S

Kanıtla :D :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  17. MrChinggo

Bonibon Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  18. MrChinggo

Çok kötüyüm

Telefondan yazıyorum neyse anlatayım. Dün kaza oldu . Araba yanımdaki arkadaşa çarptı. Arkadaşı hiç tanımıyorum ama ambulans gelene kadar yardımcı oldum. Asıl sorunuma geleyim. Uyurken 15-20 dk sonra rüya görüyorum , o çarpılma anını ve morelim bozuluyor. Not : Bana bakıyor ve gülümsüyor ...
  19. MrChinggo

Takip ettiğiniz Türk Oyun Kanalları...

Burak oyunda Brave oyunda LeHamam İlk üç .s Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  20. MrChinggo

Deprem :S

Evde biri osurmuştur Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  21. MrChinggo

Mutluluğun Sırrını Keşfetim :D

Mutluluğun sırrı iddiadan para tutturmaktır. Evlat acısı ise iddiada tek maçtan yatmaktır. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  22. MrChinggo

Gerçek Yaşımı Açıklıyorum :P

Tamam bizdensin :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  23. MrChinggo

Ağda Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  24. MrChinggo

Niğde Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  25. MrChinggo

Çok kötüyüm

Hayır yanından hiç ayrılmadım ilk ben ambulansı aradım ve yardımcı oldum . Hareket etmemesi için başında durdum ve ambulans gelene kadar bekledim. Çocuk kendinde değildi. Elinde bugünkü Eskişehir - Sivasspor maçının biletleri vardı. Kan olmasın diye almaya çalıştım sımsıkı tutuyordu. Havada 2-3...