Arama sonuçlarınız

1. EnesA

WebSitemde Hata Alıyorum

Hocam şimdilik paket i öyle yapıcaz hepsini öyle ayarladım çünkü birde senin dediğin kodu düzelttikten sonra da hata aldım tekrardan aldığım hata : Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/u852357800/public_html/config.php on line 8 Php kullanmak ile database nin farkı nedir ?? php...
  2. EnesA

WebSitemde Hata Alıyorum

Aldığım Hata : Parse error: in /home/u852357800/public_html/config.php on line 8 Config.php Dosyası : <?php if(!defined("include")){ echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=/index.php">'; exit(); } $dbhost = "mysql.nitrado.net"; $dbuser = "u85***7800_db"; //Veritabanı Kullanıcı Adı...
  3. EnesA

HTML - İndirme?

>< Tozi Mc >< TEAM GREEN >< Eklermisin
  4. EnesA

HTML - İndirme?

skype veririmisin oradan çalışalım
  5. EnesA

HTML - İndirme?

Hocam ftp ye o programı attığınıza emin misiniz ?
  6. EnesA

<Bir ekip Aramaktayım> <Konuya Gel>

Amacım baltalamak değil yardım etmekti
  7. EnesA

1. cisi ben seni kötülemek istemedim 2. cisi sana anlatmak istediğim eğer ekip arıyor isen basit bir script değil pro bir script yazki adamlar seni arasın sen onları arama Birde öyle çok bilirmiş gibi konuşma ben 3 senedir yazılım işi ile ilgileniyorum c++,javascript ve html ile ilgileniyorum...
  8. EnesA

HTML - İndirme?

asd.exe yi filezilla ile serverinin ftp sine at sonra <a href="http://www.siteadresin.com/asd.exe"><input type="button" name="button2" id="button2" value="Button" /></a> siteadresin.com/asd.exe otomatik indirme linki haline gelir sen ftp ye yüklediğinde YAPAMZ İSEN YARDIMCI OLABİLİRİM
  9. EnesA

Başarılarının Devamını Dilerim
  10. EnesA

80 saniyede bi mobları silecek skript

İstersen skript yerine plugin kullanabilirsin Lagg , ClearLagg pluginlerinin içinde bunlar bulunuyor
  11. EnesA

Minecraft A giriş yapamıyorum

Arkadaşlar bilgisyarıma virüs bulaştı format attırmaya gittim bilgisayar geri geldiğinde winodws 10 olarak ayarlanmıştı ve kendi ayalarından geri döndürme yoktu. Sitemim : İşlemci : Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80Ghz Ram : 2.00GB Sistem Türü : 32 Bit İşletim Sistemi,x64 tabanlı işlemci Ekran...
  12. EnesA

> #Axel102 < | Tüm Skriptleri Tek Bir Konu Altında - #Black-Spy

pardon konuyu inceleyince gördüm oraya innial yazınca direk ücretli satıyor anladım bağış içinmiş özür dielrim :D
  13. EnesA

hocam eğer adam iyilik yapmak istiyor ise net den bulduğu şeyi ücretli değil beleşe yapar .
  14. EnesA

gta 5

eğer laptop alacaksan casper ve hp yi kesinlikle alma elinde patlar
  15. EnesA

Yanlış anlama ama bunlaırn neredeyse hepsini aratşrırarak internetten de bulabiliriz
  16. EnesA

Zıplama 10 - Kuvvet 15 gibi İksir Nasıl Oluşturabilirim Kod ile?

hem plugin hem script ile yapılabilir bir adet plugin vardı istediğin özelliği veriyordu o iksire sağ tık yapınca script ten o komutu çaılıştırıp eşyayı silebilir böyle birşe ile yapılırsa yapılır anca
  17. EnesA

[Script İstek] Mute Scripti

Onemli Değil
  18. EnesA

[Istek] Hata yardımı

kardeş hatayı ayıklamak zor olabilir ama istersen ne skripti olduğunu söyle ben sana yazayım %victim% komutunun açıklamamasını yapmamışsın oda olabilir
  19. EnesA

Kısaltmaları Düzelten Skript

Alabilirmiyim
  20. EnesA

[Script İstek] Mute Scripti

Al tam istediğin gibi 1. command /mute [<text>] [<text>] [<text>]: trigger: execute player command "/sus %arg 1% %arg 2% %arg 3%" command /sus [<text>] [<text>] [<text>]: permission: sk.mute.sus permission message: &cBu komutu kullanamazsin. trigger: execute...
  21. EnesA

Otomatik Mute skripti

brodocast yazan yeri sil ve oraya : %player% , {@susturmasuresi} Dakika Susuturulmuştur / Yazbilirsin Renklendirebilirsinde Hatam Dolayı Özür Dilerim
  22. EnesA

|* Elysium NETWORK *| Tam Sürümüyle | Özel Sistemler | 7/24 | 0 Lag & Loss

daha geliştirirseniz legendcraft ı bile geçer online sayısı ile
  23. EnesA

Otomatik Mute skripti

options: susturmasuresi: 10m susturmaduyuru: &8[&4&l!&8] &3%player% &6adlı oyuncu &2{@susturmasuresi} dakika &6susturuldu. on chat: player doesn't have the permission "bot.kufur" message contains "kufur1" or "kufur2" or "kufur3" or "kufur4" or "kufur5" or "kufur6" or "kufur7" or...
  24. EnesA

Faction Map+Plugin Paketi 1.7.2 Arıyorum.

Serverinizde Script Olarak Yardıma İhtiyaç Duyarsanız Benim İle İrtibarata Geçebilirsiniz ...
  25. EnesA

PixelMc.nitrado.net | 1.7 x 1.8 Skyblock Sunucusu

Serveri baya büyük bir bakım a sokuyoruz ve spawn vb şeyler baştan değişiyor yeni bir konu açarım bakım dan sonra yeni ekip arıyoruz admin vs wg bilgisi iyi olan buildi iyi olan birilerini serverimize yetkili alacağız bilginize !!!