Arama sonuçlarınız

1. EnesA

Skript Loop ve Variable

Güzel konu elbet birisinin işine yarar
  2. EnesA

2018 Faction Kuruyoruz ! Önerileriniz ?

-Lag , kesinlikle bu ise baslamadan önce serverinizi iyi seçin yoksa oyuncular sunucuda oynamaktan beziceklerdir.Ne kadar ram inizi yuksek tutarsaniz sizin icin o kadar iyi olur. -Buildler ile oyuncuyu etkileyebilirsiniz.Abartıdan kaçının basit ve iyi buildler yapın. -Pluginler, pluginler...
  3. EnesA

War for the Overworld 24 Saatliğine %75 İndirimli !

War for the Overworld 2 Nisan 2015 tarihinde yayınlanan strateji oyunudur.Geliştiricisi Brightrock Games olmak üzere steam den indirilebilir. Oyun Tanımı İstilacı zindanlardan bıktınız mı? Kendi zamanını kurmanın zamanı geldi! Overworld için Savaş, RTS ve God Game türlerinin favori yönlerini...
  4. EnesA

Minecraft Rankup, Rütbe Skripti

Tamam o zaman sıkıntı yok hocam
  5. EnesA

Yanlıs anlamazsanız ben bu skripti baska bir forumda gormus gibiyim
  6. EnesA

denediginiz skripti yazarmisin buraya duzenleyip geri atabilirim pluginlerde boyle duzenleme olmuyor ancak skript lerde yapabiliriz
  7. EnesA

Banlanan Kişi Sunucu'ya Girmeye Çalıştığında Görme - #Basit Scriptler

acaba manuel olan ban plugini ile çakışmazmı?
  8. EnesA

Mute Skripti | Banlatan,Banlanan,Süre,Sebep Gostermeli

Oyunda kullanilacak kod : /mute kadi 5m Küfür __ command /mute [<text>] [<text>] [<text>]: trigger: execute player command "/sus %arg 1% %arg 2% %arg 3%" command /sus [<text>] [<text>] [<text>]: permission: sk.mute.sus permission message: &cBu komutu kullanamazsin...
  9. EnesA

Minecraft Sunucu Tanıtımı İçin Görsel Hazırlamak

2gb ram en az , 8 gb önerilir yazıyor kasma olur ama çökme olacagını zannetmem __ Kaynak; Photoshop sistem gereksinimleri
  10. EnesA

Basit Spawn Skripti

yanlis anladin duzenlemekte sıkıntımız yok Allaha sükür ancak kod ne kadar kötü olursa olsun tasarım onu güzelleştirir ben açıkça söylemek gerekise fotograflara baktigimda içimi acmadi bunu belirtmek istedim Konu iceriginiz ne kadar olursa konuya olan ilgide o kadar olur.
  11. EnesA

Rapor, rapor kabul, rapor red.

Güzel bir script olmuş ellerinize sağlık
  12. EnesA

Basit Spawn Skripti

güzel bir script yazı rengi bana biraz garip geldi yesil cok "cırtlak" durmus gibi
  13. EnesA

sayafaya tıklandığında pencere açma

Tam aradığım kod ellerine sağlık
  14. EnesA

Tesekkurler yardim edebilecek varsa yazabilir
  15. EnesA

ya sayfaya hergangi bir yere tikladigimda baska bir sayfaya yonlendirmesini istiyorum ama bu yonlendirmeyi farkli bir sekmeden yapsin
  16. EnesA

siteye girdik diyelim sitede dolasiyoruz daha hicbir yere tiklamadik ve bos bir yere veya bir butona tiklamaya kalktik tikladik ve yan sekmeden bir link acildi bu linki ama 1 seferligine mahsus olarak acilmadini istiyorum 1 kez acildiktan sonra kalatilacak sayfada bir yere tiklanma aktif olacak
  17. EnesA

sitede herhangi bir yere tıklayınca belirli bir linko yan pencereden acmasini istiyorum ancak bu 1 kezligine olacak sayfayi yeniledigimizde bu tekrardan basa saricak.Bunu daha önceden gormustum yapilabilecek bir is yardim edebilecek varmidir acaba
  18. EnesA

Witcher 1 oynarken bilgisayar ısınıyor...

uygulama yukle web de yuzlerce uygulama var bunun icin kac derece isindigina bak ona gore belli bir rakam yaz nerden bilelim ne kadar isindigini LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. EnesA

All In One pc Tavsiyesi

Toplama pc dediginiz gibi daha kaliteli olur ofis de var imac o yuzden ordan bir merakim var ev icin 4000tl pc toplamada performans araligi eger fazla olmassa aio pc almayi dusunuyorum LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. EnesA

All In One pc Tavsiyesi

Ikisinin arasinda kalma sikintim yukarida anlattigim olay fazla oyun oynamayacagim icin 8gb ram yeterse uzun bir sure icin 4999 tl yi almayi dusunuyorum cunku biri 27" digeri 23.8" LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  21. EnesA

All In One pc Tavsiyesi

Toplama pc kullaniyorum suanda zaten 4gb ram 2 gb ekran karti var 5bin e daha iyi bir sistem toplanabilir tabii ki ama aio pcler uzermi diye sordum ekran karti dusuk ama bir PUBG yi high da oynsam yeterli cunku 10 saat acik kalsa bunun 4-5 saatini oyunu ayiririm.O yuzden aio pc yi tercih ettim...
  22. EnesA

All In One pc Tavsiyesi

Aio pc almayi dusunuyorum fiyat araligim almisken saglam pc olsun diye 3500 4000 di ama o fiyat araliginda fazla bir pc hatta hic yok.Bir 4999 tl ve bir 5084 tl ye pc var ileride arkasina yeni ram eklemek zor olacagi icin hangisi alinmali 4999tl verip 8gb rami 4-5 sene kullanmakmi yokta 85tl...
  23. EnesA

Kupon Skripti

remove 1 paper named "&c&l100.000 TL Kupon" from player's inventory Son Kısıma eklenebilir
  24. EnesA

Kupon Skripti

command /yuzbinkupon: permission : kupon.op trigger: give 1 paper named "&c&l100.000 TL Kupon" to player on rightclick holding a paper: if tool's name is "&c&l100.000 TL Kupon": execute console command "money give %player% 100000" send "&c&o100.000 TL Kupon &a&lkullanildi!" to player...
  25. EnesA

PUBG - Minecraft Bağlantısı

Onun yerine silahlar icin textire pack. Ayarlasasak silah plugini zaten var LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi