Arama sonuçlarınız

1. EnesA

Minecraft play store ......

Kolay bi script tasarimsiz max 6 sattimi alir WebSend plugini isiyle biter LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. EnesA

PUBG - Minecraft Bağlantısı

Istersen projeyle ilgili detayli konusmak istersen ozele gelebilirsin bircok oyunun minecraft baglantisini yaptim gta csgo LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. EnesA

@Onurbey034 hypixel deydi galiba survivalgames oyununda alan küçülüp bloglar patliyodu onu yapabilrsen daha guzel olabilir LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. EnesA

Bence build ve plugin iyi olursa sadace tanitim a bakar LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. EnesA

Dosyalarım elimde serverimi nasıl kurabilirim.

Ozele bak istersen yardim edebilirim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. EnesA

Baglan.php hatasi

@dikodoksit sagol yeni bir hosting aldim orda sorun cikmadi LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. EnesA

Baglan.php hatasi

Peki baska bir bedava mysql hesabi saglayan adres biliyormusun LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. EnesA

Baglan.php hatasi

Warning: mysqli::mysqli(): (28000/1045): Access denied for user 'u431382874_db'@'10.2.1.43' (using password: YES) in /home/u660482442/public_html/baglan.php on line 8 Hata verdi tekrardan LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. EnesA

Skript Bilenler Gelebilirmi İstek

Yav gormedim ozur dilerim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. EnesA

Pardon ama aldigin yerin linkini koysan memnun olurum bu boyle boyle giderse en sonda bi cakal ben yazdim der gider butun emek kardesim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. EnesA

@BerkantKT Ben Bu scripti baska bir foruma yazmistim lutden emek hirsizligi yapmayalim. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. EnesA

Baglan.php hatasi

Hata Kodu : Warning: mysqli::__construct(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /storage/emulated/0/www/public/baglan.php on line 7 baglan.php : <?php /* Database connection settings */ $host = 'mysql.hostinger.web.tr'; $user = 'u852**7800_db'...
  13. EnesA

Acil Yardım

Format ise yararmi bilmiyoum ama surum degistirmegi bilmiyosanda bilgisayrciya gidip yapabilirsin LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. EnesA

EmsiCraft / UltraOpSkyblock / Kendi Builderimiz İle Sizinleyiz

Ben Enes Akinci php html js css kodlama dillerini biliyorum simdiya kadar bircok website kodladim eger isterseniz sizede bir website kodlayabilirim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. EnesA

Acil Yardım

evet sorun onceden bendede var windows 10 bazi pc lerde mc yi acmayabilir windows 8.1 e gectim acmisti sende dene LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. EnesA

Scripter&Pluginer

:D. Bi zamanlar oynamistim simdi ise Webmaster liga gecis yaptim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. EnesA

EmsiCraft / UltraOpSkyblock / Kendi Builderimiz İle Sizinleyiz

Merhaba isterseniz sunucunuza website yapabilirim.Iyi gunler LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. EnesA

Acil Yardım

Crackli oynayabilirsin.Cravkli Minecraft diye yazarsan cikar ve zaten burdaki cogu sunucu crackli mc ler icin LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. EnesA

Scripter&Pluginer

WebScript , Anladim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. EnesA

Botlara Son Skript [Furkan445]

command /botsaldiri: permission: bot.saldiri execute console command "whitelist on" execute console command "kick all" Skript yazmayi birakali uzun zaman oldu aklimda kalanlarla birsey yapmayi denedim fazla etkisi olurmu bilmiyorum.Iyi Forumlar
  21. EnesA

[YARDIM] Boss ile ilgili bi sorun.

https://forum.gamer.com.tr/konu/boss-skript-skript.345083/ bu konuya bi goz atin belki isinizie yarar LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. EnesA

Botlara Son Skript [Furkan445]

Pardon yanlis konu
  23. EnesA

Hologram sorunu.

https://dev.bukkit.org/projects/holographic-displays LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  24. EnesA

Hologram sorunu.

Tamamen pluginde hata var eski surumu varsa onu veya yeni surumu varsa onu kullan database i tekrardan aktif etme sorunu var eger bulamiyorsanda her seferinde sunucuyu kapatip database.yml yi kendin kopyala yapistir yap sonradan ac boyle denersen olur diger turlu dedigim gibi surumde veya...
  25. EnesA

Hologram sorunu.

Cok oncedende bir yardim yapmistim sana bi 10 dk beklersen sorunu buyuk ihtimmalle cozerim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi