Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Onurbey034 hypixel deydi galiba survivalgames oyununda alan küçülüp bloglar patliyodu onu yapabilrsen daha guzel olabilir
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Warning: mysqli::mysqli(): (28000/1045): Access denied for user 'u431382874_db'@'10.2.1.43' (using password: YES) in /home/u660482442/public_html/baglan.php on line 8
Hata verdi tekrardan
Pardon ama aldigin yerin linkini koysan memnun olurum bu boyle boyle giderse en sonda bi cakal ben yazdim der gider butun emek kardesim
Hata Kodu :
Warning: mysqli::__construct(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /storage/emulated/0/www/public/baglan.php on line 7
baglan.php :
<?php
/* Database connection settings */
$host = 'mysql.hostinger.web.tr';
$user = 'u852**7800_db'...
Ben Enes Akinci php html js css kodlama dillerini biliyorum simdiya kadar bircok website kodladim eger isterseniz sizede bir website kodlayabilirim
evet sorun onceden bendede var windows 10 bazi pc lerde mc yi acmayabilir windows 8.1 e gectim acmisti sende dene
Crackli oynayabilirsin.Cravkli Minecraft diye yazarsan cikar ve zaten burdaki cogu sunucu crackli mc ler icin
https://forum.gamer.com.tr/konu/boss-skript-skript.345083/ bu konuya bi goz atin belki isinizie yarar
Tamamen pluginde hata var eski surumu varsa onu veya yeni surumu varsa onu kullan database i tekrardan aktif etme sorunu var eger bulamiyorsanda her seferinde sunucuyu kapatip database.yml yi kendin kopyala yapistir yap sonradan ac boyle denersen olur diger turlu dedigim gibi surumde veya...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.