Sorgu için arama sonuçları: Mucosoft Devleti

1. Mucosoft

Mucosoft Devleti Saat Kulesi

https://forum.gamer.com.tr/konu/mucosoft-devleti-ekimibize-katilmak-ister-misiniz.224515/#post-1216356 şart ve kuralları kabul ediyorsan gel.
  2. Mucosoft

...Infaz İşletim Sistemi veya Mucosoft İşletim Sistemi, bunlar en iyi projelerim arasındakiler diğerleri küçük projeler. Ayrıca 2 Mucosoft Devleti var beyler. Bu Yeni Mucosoft Devleti. Eskini artık satışa çıkardım isteyene satacam almazsanız tekrar aktif hale getirecem hurdalığa kaldırdım bir...
  3. Mucosoft

Beyler ilk saat kulesi deneyimime göre:D Şaka bir yana devletimde artık saat kuleside var ön tarafını taşla kapladım tahta fazla diye tahtayla yaptım önüne taş kaplama yaptım. Saat tepede baya büyük bir yapı olsun diye yaptım bunu.
  4. Mucosoft

Mucosoft Devleti Tarım Binası ve Süslü Yolu!

...değilim) Aylardır diyorsun 1 yıl oldu hatta daha fazla ayrıca bu aralar pek paylaşım yapmıyorum sen bu kadar paylaşıma şükret bence. Mucosoft Devleti'nde Bir İlk: Doğaya Zarar Vermeyen köprü: Henüz inşaatta. Artık farklı yapılar yapmaya başladım gelişiyor devletim. Beyler bu arada malzeme...
  5. Mucosoft

Mucosoft Devleti Tarım Binası ve Süslü Yolu!

...da bu gün yaptım. En güzeli de şu blok kesici makinesi ile taşı 8 kat tasarruflu kullanmak yani 64 taşı 64x8 taş yapıyor keserek daha tasarruflu kullanıyorum bende. Mod: Minecraft 1.4.7 Tekkit Lite Tohumlar: Flax Tohumu EXTRA/BONUS: Mucosoft Devleti Haberler: Mucosoft Devleti'nde Yangın Çıktı!
  6. Mucosoft

[TEKKIT LITE]Mucosoft Devleti Overviewer!

Arkadaşlar bu yeni devlettir. Tekkit Lite üzerinde kurdum. NOT: Haritanın açısına göre şehrin tamamı gözükmüyordur. Dağların arkasında bir sürü binalar vardır. YİNE NOT: Eğer mapı göremiyorsanız veya çok geç yükleniyorsa Hostinger sitesinin verdiği host ile alakalıdır. YENİ BİR NOT: Harita...
  7. Mucosoft

Extreme Hills'de Ağaçlar!

Arkadaşlar bazıları güzel oldu bende yayınlıyorum. Beni Mucosoft Devleti serisinden tanıyan vardır. Şimdi Tekkit Lite'a başladım bu aralar onunla devlet kurdum. Ama bu konumda başka bir paylaşım yapacağım. EXTREME HİLLS'DE Kİ AĞAÇLAR: Ve En Güzel Olanı: Dağın arkasından görünüyorlar tam...
  8. Mucosoft

[SEZON FİNALİ] Mucosoft Devleti Serisi - 9

Bu seride bir karar almak zorundaydım. Size şunu sölim. Ben Minecraft'ta ara verdim. Artık seri göremiceksiniz belkide hiç gelmez bilemiyorum şu an. Ama yine ben sezon finali olarak belirteyim. 14 Ekim 2013'te başladı maceramız. 20 Temmuz 2014'te seri sonu yaparak son bulacak şimdilik! İşte...
  9. Tratsel

Mucosoft Devleti Serisi - 7

Seri 9 u beklerim gdfgsdfgsdf
  10. Mucosoft

Bakma o zaman, iyi sen geçmişte kal :D SERİ 8
  11. Mucosoft

Mucosoft Devleti Serisi - 8

Arkadaşlar ekran görüntülerini topladım bir araya. Hem bu yöntemle forumda konuya girince resimlerin yüklenmesi uzun sürebiliyordu. Şimdi daha kolay bir yöntem buldum. Bu seride yeni devletlerde var.
  12. Mucosoft

Koyunları Besliyoruz: Enderman İstasyonun Girişinde: İstasyonu Yaparkene: Devletimiz Gelişiyor: 1.7.2 sınırına geldik. Yani 1.7.2'den sonra generate olan kısım. Ve kıyıdayız. Bu alttaki fotodanda anlaşılacağı gibi 1.7.2 sınırı çok belli oluyor: Geliştiriyoruz: Firzen'i kilitledim: Sonra...
  13. Mucosoft

Mucosoft Devleti'nde Sınıra Kadar Gelir miyim?

Şu an yaklaşık 1,5 M blok katettik. Minecraft normalde 30Mx30M'dur. Biz Mucosoft Devleti olarak sizce bu sınırı doldurabilir miyiz? 30Mx30M'dan sonra java kaynaklı bir sorun olduğu söyleniyor ama Minecraft'ın fiziği bozuluyormuş. Mojang ekibi buraya bir sınır çizgisi çizmiş. 1.8'de bu sınır...
  14. Mucosoft

Mucosoft Devleti Haritaları

atmicam sevinme boşuna :DMucosoft Devleti 30.04.2014 harita son durumu eklenmiştir. Konu Güncel.
  15. Mucosoft

Mucosoft Devleti'nin Hikayesi

Arkadaşlar burada size Mucosoft Devleti'ni hem tanıtacağım(daha önce bu forudma tanıttım) hem hikayesini anlatacağım. Geneli eski resimler şimdiki hali çok değişti paylaştığım linklerden görebilirsiniz. 2013'ün, ilkbaharın ilk çeyreği idi. Henüz ortada devlet değil, şehir bile kurulu değildi...
  16. E

Mucosoft Devleti Serisi - 6 (35 Fotoğraf)

Mucosoft devleti chromu çokertti
  17. Mucosoft

Mucosoft Devleti Serisi - 6 (35 Fotoğraf)

UYARI: Eğer aşağıdaki ekran görüntülerini göremiyorsanız bu sorun, dosyaları bu sefer siteme kaydettiğim için SafeDNS olduğu için DNS kaynaklı bir sorundur. DNS'nizi kapatıp deneyin veya Chrome kullananlar için ZenMate açın. Geçen ki seriden 10 Fotoğraf daha fazla bu sefer ve daha gelişmiş...
  18. superheman

Zengin Olmak İçin Gelin !

bak bu dogru olabilir Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
  19. Mucosoft

Mucosoft Devleti Overview'de!

Hep hosting şirketinin yüzünden yoksa koymuştum çoktan.Arkadaşlar hosting çok takılınca hostu değiştirdim. Artık burada yayınlanacak: MUCOSOFT DEVLETİŞimdilik max yakın görebilen yerlerden biri: http://www.mucosoft.net84.net/mucosoft-devleti/#/213/64/-215/max/0/0Arkadaşlar şu an bir kaç yer daha...
  20. Mucosoft

Mucosoft Devleti Overview'de!

Tüm bölgeler yakında eklenecektir. Toplam 479 MB tuttuğu için daha sonra yükleyeceğim. Yakınlaşınca gözükmeyebilir eksik dosyalar olduğu için yakında tüm dosyalar tamamlanacaktır. Şimdilik uzaktan bakın. Mucosoft Devleti Overviewer Programı
  21. Mucosoft

Zengin Olmak İçin Gelin !

Benim Mucosoft Devleti bunlardan daha zengin :D
  22. Mucosoft

Mucosoft Devleti Haritaları

Tarihiyle birlikte haritaları buraya atacağım. Değişimi siz gözlemlersiniz ve bende. 26.03.2014 Alternatif: http://i.hizliresim.com/wOQV63.png 30.04.2014 Alternatif İçin Tıkla
  23. Mucosoft

Mucosoft Devleti'nden Görüntüler - 4

Mucosoft Devleti, hamachi ağında iş görüyor.
  24. KaBooM591

Karadelik Yardım

bende MCedit yok linkini atar mısın sağol denerim üç gündür geçmedi ama
  25. Mucosoft

Karadelik Yardım

Benimde devletim var Mucosoft Devleti, tek kişilikte olur sadece online oynarken olmaz bu sorun. Bu sorun olunca çok ram harcar oyun ve bu sorun geçicidir. Bende oldu biraz uzun sürüyor geçer yani başka yolu da vardır ama bende geçiyordu normalde olunca.