Arama sonuçlarınız

1. Korigato99

|+10 GB| ⇨| SLAUGHTER MC |⇦ SERVERİME PLUGİNCİ VE SKRİPTER ALIMLARI YAPIYORUM KONUYA GİR !

Konu tasarımında kayma olmuş bilgine ; Konu tasarımı : 8/10 Bazı kullanmadığın ekli dosyaları sil bence kirlilik yapıyor .. Başarılar .. (Biraz cümleler bana ait gibi :D)
  2. Korigato99

| ChosenSkyblock | 1.8.X | Yeni Açılacak Olan Skyblock Serverimiz İçin Yetkili Alımı | +1K |

DISCORD ADRESİMİZ KONUYA UYGUN HALE GETİRİLMİŞTİR !! DISCORD ADRESİMİZ KONUYA UYGUN HALE GETİRİLMİŞTİR !! DISCORD ADRESİMİZ KONUYA UYGUN HALE GETİRİLMİŞTİR !! 1526151958 ARTIK BUİLDER ALIMLARIDA MEVCUT BİLGİNİZE !! ARTIK BUİLDER ALIMLARIDA MEVCUT BİLGİNİZE !! ARTIK BUİLDER ALIMLARIDA MEVCUT...
  3. Korigato99

Cakma Lobi Yardımı

Ana Lobi ile Çakma Lobiyi Bungeecord ile birleştirirek yapılabiliyor ..
  4. Korigato99

Hangi Hosting ?

Adam zaten "Lapis Pkaetini Alacağım" diye mesaj yazmış .. İyi okuyun !
  5. Korigato99

| ChosenSkyblock | 1.8.X | Yeni Açılacak Olan Skyblock Serverimiz İçin Yetkili Alımı | +1K |

Discordumuza Gelebilirsiniz .. 1526132154 Discordumuza Gelebilirsiniz ..
  6. Korigato99

İnandırıcı gelmedi maalesef ve yalan atıyorsunuz , Böyle bir yere varmazssınız ! Başarılar İyi Forumlar ..
  7. Korigato99

Öncelikle merhaba , ForumGamer sakinleri bugün sizlerle yakında açılacak olan Skyblock serverimiz ChosenSkyblock'u Tanıtacağım .. İyi Okumalar ; Öncelikle serverimizin anlamından başlıyacağım .. Chosen : İngizlizce bir kelimedir ve Türkçeye Seçilmiş olarak geçmiştir. Yani Chosen'in Kelime...
  8. Korigato99

GhoulMC.batihost.com IS COME BACK!

Konu Tasarımı ve Fotoların Vasat !! Değiştimeni Tavsiye Söyleyeceğim .. Başarılar
  9. Korigato99

Hangi Hosting ?

@Scrappers'a Yaptırmayan bir tek benim herhalde ..
  10. Korigato99

Play.handmc.net - TESTMOD ALIMI - İÇERİ GİR!

Ad: Koray Yaş: 20 Nickiniz: Koray Discord: K9RAY#2589 Hakkınızda: Açıkçası Survival Bilgim %92 ve Pek Survival Oynamıyorum. Ama Yinede Faydalı Olacağım. 7 Yıldır Server İşleriyle Uğraşıyorum ..
  11. Korigato99

Hangi Hosting ?

Rabisu veya Batihost Önerebilirim İstediklerinize Göre ..
  12. Korigato99

Hic ban yediniz mi (tadi nasil ._.)

Lol ve S2 den ban yemiştim ..
  13. Korigato99

Evcil Hayvanınız Var Mı?

Teoman diye Scottisch Fold cins bir kedim ve Gürbüz diye bir Muhabbet kuşum vardı .. Komşunun da benim kedimle aynı türde bir kedisi vardı. Ama hayvanına resmen işkence ediyordu ve ondan uzaklaşmasını istiyordu bende (zaten dışarıda) aldım kediyi beslemeye başladım. Sonra öğrendim ki bayaa fazla...
  14. Korigato99

1 Dakkika'da Dövüşte Türkler!

Notu gördüm zaten ..
  15. Korigato99

LiteNW | Yetkili Alımları [Yeniden] - HOSTİNG SERVER

Ortak olmak istiyorum ama bence bu yetki burada konuşulmamalı ... Discord : K9RAY#2589