Arama sonuçlarınız

1. Korigato99

Herkes Yeni Forumun Eksikliklerini Yazsın!

Geliştirilmeye ihitiyacı var ama eskisinden daha az göz yoruyor bu daha güzel bir şeyy hem artıları var hem de eksileri düzeltilerse gerçekten eskisinden kat kat daha güzel olur ..
  2. Korigato99

Saat başı para verme skripti

eline emeğine sağlık !
  3. Korigato99

Ghost Network > | İtem Spawner | Özel Kasa | Rütbe | Edit | Kafa Düşürme | GhostNW.batihost.com |

Konu tasarımı builderler güzel başarılar dilerim iyi forumlar !
  4. Korigato99

< ZotacGaming > Rütbe - Boss - Enchant Market - Fly - OtoEvent - Ip > ZotacGaming.Mine CraftTR.Com

Server güzele benziyor buildler geliştirilirse daha güzel olur konu tasarımı harika sonuna kadar hak ediyorsunuz Başarılar .. İyi Forumlar
  5. Korigato99

SonNetwork / Yeniliğin Adresi / Kasa / Edit / Hile Korumasi / Meslek / Rank

hiçbir emek yok bütün mapler ve pluginler alıntı ! kendiniz geliştirip yaparsanız güzel olur başarılar ! İyi Forumlar !
  6. Korigato99

Rovaus - Uzun ömürlü faction sunucuya alım (48GB RAM)

Ad : Koray Yaş: Çınar Yetki : Admin Discord adresi : K9RAY #2589 Skype adresi (varsa) : kcsteam1100 Tecrübe : 8 Senedir Bu Oyunu Oynuyorum 7 Senelik Admin , Owner Vs. Geçmişim Var Daha Ayrıntılı Konusabiliriz .. Eklemek İstediklerim : Servere Maddi Manevi Yardımda Bulunabilirim Yüklü Miktarda...
  7. Korigato99

Minecraft Faction Server |1.8.x| İp : Crazycraft.rabisu.com |Yeni Warplar + Yeni Yenilikler| |Hile Koruması|

sunucunuzun içide baya alıntı map var bu mapleri kendiniz yaparsanız serveriniz için daha sağlıklı olabilir ama hiç değilse bir emek var konu tasaramınızı geliştirmelisiniz Başarılar !! İyi Forumlar
  8. Korigato99

MineTR > | 11 Adet Rütbe | Edit | Hile Koruması | ArsaFLY

Konu düzeni 8/10 arkadaşların değidi gibi alıntı mapler kullanılmış server güzele benziyor Başarılar !! İyi Forumlar
  9. Korigato99

[LittleGrave] OPFaction / Rütbe / Tabela Ench / Turnuvalar

Serverin skriptlerine pek özen gösterilmemiş gibi duruyor ama genede elinize sağlık buildler güzel gözüküyor tebrik ederim konunuz geliştirmelisiniz .. İyi Forumlar
  10. Korigato99

#DarkMC > | Faction | Rütbe | PvpCoin | Kasa | Hile Koruması | HER GÜN 20:00'DA EVENT | Play.DarkMCTR.Tk

Konu tasarımınız 6/10 Server güzel bir servere benziyor emek verildiği belli başarılarınızın devamını dilerim İyi Forumlar
  11. Korigato99

OkyanusNetwork.Batihost.Com | OPSkyblock 10GB RAM | BİLGİLİ VE OLGUN KİŞİLER GELSİN!

Adınız = Koray Soyadınız = Çınar Yaşınız = 20 İstediğiniz Yetki Türü = Moderator , Sponsor Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Bu İşin İçinde 7 Seneden Berri Varım Neyin Ne Olduğunu Bilirim 2 Senedir Makine ve Pluginler Üzerinde Çalışıyorum Oyuncularımız İle İlgin = Oyuncularla Yaşlarına Oyun...
  12. Korigato99

LokumCraft REHBER Alımları Tekrar Aktif

Adı : Koray Oyundaki Kullandığı Takma İsim : Lykia Yaşınız : 17 İletişim : Skype : koko_952259 Discord Kullanıyormusunuz : Hayır ! Sunucudaki Yetkili ve Kurucudan Uyarı Aldığınız Zaman Ne Yaparsınız : Haklı İsem Hakkımı Savunur Haksız İsem Hatamı Telafi Etmeye Çalışıp Yetkililerin İsteklerini...
  13. Korigato99

İstek Serverime Plugin Paketi Yapıcak Bir Pluginer veya Skripter Arıyorum (Ücretlendirilicektir)

Serverime OPFACTİON Plugin Paketi Yapıcak Pluginer Arıyorum!! Detaylı Konuşmak İçin Özelden Yazmanız Yeterlidir !! İYİ FORUMLAR
  14. Korigato99

JustNetwork.Batihost.Com / Builder Alımı

serverde wl var eklerseniz hoş olr nick:Lykia
  15. Korigato99

JustNetwork.Batihost.Com / Builder Alımı

builder arıyorsunuz herhalde isterseniz ben olurum Skype:koko952259
  16. Korigato99

FactionTurK | 1.8.X | Pluginer - Rehber - Moderator | Güvenilir Olmanız Gerekiyo !!

Beyler Skype:koko_952259 Ekleyin. Server Batihosttan Alınmıştır