Arama sonuçlarınız

1. Korigato99

1 Dakkika'da Dövüşte Türkler!

Bence İngitere Bayrağı yerine Avrupa Birliği Bayrağı konulsaymış daha güzel Olurmuş ..
  2. Korigato99

Alımlı Server Gir İçeri

Neden paketleri kendin yapmıyorsun ?
  3. Korigato99

Sunucu için Reklam tasarımı. (Gray Tema)

Başarılı Kullanmak İsterim ! 1525722933 Noktlama İşaretlerine Dikkat Edebilirsiniz ..
  4. Korigato99

•GüngörCraft• Ekip Arkadaşları Arıyoruz | Durma Kaliteyi Hisset...

Discord diye biliyorum Discort (Biraz yanlışta olsa sevdim ) ve şu SCRAPPER gifini çok Beğendim .. Başarılar , İyi Forumlar !
  5. Korigato99

MarinaCraft | SkyBlockta Yeni Devir | İp İçerde =============>

Her şey alıntı konu tasarımı berbat ve size ait olan tek şey @TReaperTR Dediği gibi " Alan Adı " bence böyle bir serverin geliştirilmiye dahi ihtiyacı yok . En azından forumda ki Skript Bölümünde ki SkyBlock ile ilgili olan skriptleri alıp editleseydiniz , daha az eleştiri alabilirdiniz ...
  6. Korigato99

Play.HandMC.Net - REHBER-MODERATÖR ALIMI VAR İÇERİ GİR! [YENİSUNUCU]

Güzel ve Dürüst Yetkililer Bulmanız Dileğiyle ..
  7. Korigato99

MC.MUZCRAFT.COM | FACTION | Java 1.8.9 - 26.1 & Bedrock 26.1 | 2019-2026 | ARTI BASMA | KEMER SİSTEMİ | Statü | Zindanlar | Rozetler | Profesyonel AC

Ne KingNW Çöktü mü ? Nasıll Yılların Serveri WoW @ArifErdoganK Bir oyuna bu kadar Şaşırmamıştım ...
  8. Korigato99

Volug Design - 1

Başarılı !
  9. Korigato99

Beğenileşelim !

Umarım .. 1525467121 Ee Başka ?
  10. Korigato99

Beğenileşelim !

İşte mesela Sözde Müslümanlar her bir konuda diğer bir kişiyle diyalog kurarken Mesela YeniYıl'ı kutlamayanlar var .. Neymiş; Onlar bizim bayramlarmızı kutluyorlarda mı biz onların bayramını kutlayalım.. Ama kullandığı telefon ne ? Örnek veriyorum Iphone , Samsung ama sen onların telefonunu...
  11. Korigato99

Beğenileşelim !

Türklük ve Müslümanlık Kelimelerinin Saçma ve Gereksiz Yerlerde Kullanılması ..
  12. Korigato99

Mutant Bir Medieval Ev Denemesi

Dedim diye hatırlıyorum ..
  13. Korigato99

NAİRY NETWORK REHBER VE BUİLDER ARIYOR...

Sadece maddi destekle Adminlik olunmuyor oyun içi bilgide lazım
  14. Korigato99

Tamam orman havası katmaya çalışmışssın iyi güzelde aşırı kaçınca kötü oluyor bence sarmaşıkların çoğunu kaldırmalısın onun yerine daha çoğunluk dış mimariye daha çok önem verip kil veya çimento kullanmanı öneririm .. Slabler azaltılabilir ..
  15. Korigato99

Minecraft Skin

Umarım Faydalı Olabilmişimdir ..
  16. Korigato99

Eline Sağlık Geliştirilebilir ..
  17. Korigato99

İnsanın Kalbine Giden Yol

Kalbine giden yol bence hmm bugünün devirinde kesinlikle PARA yani artık aşkta işe yaramıyor ..
  18. Korigato99

Dream Team Mimari / Tasarım / Plugin / Java / Teknik Destek / Web Script ve 3D Doku paketi hizmeti.

Başarılar Konu Tasarımı Yapmaya Kalkarsam Size Başvurabilirim ..
  19. Korigato99

FosForluCraft 1.8/1.9 OpFaction/Boos/Efun/Yetenek/Kasa/Kumarhane Tek Farkımız İlgimiz Değil/Pek Yakında

Eskisi Gibi Olursa Yine Max : 10 Kişi Alırsın Haberin Olsun .. Ama Bakıyorum da Kendini Geliştirmişssin Başarılar İyi Forumlar !