Arama sonuçlarınız

1. Korigato99

Yeni ve Yenilikçi Rol Yapma Serverleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Fikirlerinizi Anlatın Konuşalım ..

Anladım ama Ben Oyunamayacağım şeye Değer Veren İnsanlardan Değilim ..
  2. Korigato99

#DarkMC > | Faction | Rütbe | PvpCoin | Kasa | Hile Koruması | HER GÜN 20:00'DA EVENT | Play.DarkMCTR.Tk

Konunuzun Güncellenmesi Gerekiyor .. Başarılar İyi Forumlar ..
  3. Korigato99

Yeni ve Yenilikçi Rol Yapma Serverleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Fikirlerinizi Anlatın Konuşalım ..

Anladım ama Böyle Oyuncular Biraz Yenilikçi Olup Lapissiz Serverlere Yönelmesi Gerekiyor Mesajınız İçin Teşekkür Ederim Başarılar !
  4. Korigato99

Fikirleriniz ve Görüşleriniz Nelerdir Türkiyeye Serverlerine Eklenmesi Gerekiyormu Konuşalım Maksat Sohbet&Muhabbet ( Kesinlikle Mesaj Kasmak Değil :D ) Mesajlarınız Beni Mutlu Eder Başarılar ..
  5. Korigato99

Play.Atarkolik.com| 1.8.X | RÜTBE SİSTEMİ| KOYLUTAKAS | MARKET | KASALAR| GEL SENDE ARAMIZA KATIL

Diyebilir buda en doğal hakkı Eleştirmek kötü bir şey değil Eleştirilmeği yediremeyip Böyle sözler söylemenize gerek yok Başarılar ! İyi Forumlar ..
  6. Korigato99

<<<<<<BeyazCraft Yetkili Alımları İçeri Gir>>>>>>>

DOğrudur ama seninde bu kadar kötü yapı yapıcağınıda düşünmem Pek ama çocuğun internetten bulma ihtimali var !
  7. Korigato99

LoL 8.7 Yaması Metayı Nasıl Değiştirecek

Eline Sağlık o Kadar Uğraşmıssın Tebrikler .. İyi Forumlar !
  8. Korigato99

ElfCraft.batihost.com FACTİON 1.8X RUTBELİ

KONUNUZU GELİŞTİRİN !
  9. Korigato99

SancakNW Geri Dönüyor

Konunuzu biraz daha açın ve hazır map ve pllerden uzak durun tavsiyem ve yetkilileriniz düzgün usluplu olsun yeter oyuncu kadlırcağını düşünmüyorum Başarılar !
  10. Korigato99

MegaSkyNW.batihost.com : OpSkyblock : 1.8x

Büyük ihtimalla ban yemişsin yetkiliklere iletişime geç ! haksız yere ban yediysen hakkını ara kanıt vs. sun yetkillere
  11. Korigato99

PlatinNw Alımda | Alım Konusu | İçeri Bak

AD : Koray SOYAD : ÇINAR YAŞ : 20 Komut Bilgim : %90 - %98 İletişim Dc : K9RAY#2589 Yetki : Moderator veya Admin
  12. Korigato99

PlatinNw Alımda | Alım Konusu | İçeri Bak

ParsNW diye bir server vardı ilk opfactionlardan dı sizin şimdi ki açıcağınız bir serverle alakası varmı ?
  13. Korigato99

Minecraft'ta hangi sunucuda yetkili olmak isterdiniz ?

Teşekkür Ederim ama Yetkli Olduğum birçok Server Atıldığım Hala Hizmet Vediğim Kendi Serverim Bile Vardı ! Hala Yetkili Olmak İstediğimden Emin Değilim .. İyi Forumlar :):):)
  14. Korigato99

Merhaba Biz AgosNetwork Ailesi Dönüyoruz!!!

Neden bu kadar mrl ye taktınız anlamadım ama neyse Başarılar Dilerim ! İyi Froumlar ..
  15. Korigato99

Minecraft'ta hangi sunucuda yetkili olmak isterdiniz ?

ben büyük ihtimalle olmazdım çünkü istediğim büyük serverlerde işimi yaparken elim ayağıma dolanırdı işimi yapamazdım ve atılırdım ! ama yetkili olmak istedğim serverler BetaCraft , RoesCraft , MC Evinin SkyBlock Sevreri Olabilir ..
  16. Korigato99

[S(K|C)RIPT TANITIM] Dungeon War Challenge (Zindan Savaşı Mücadelesi) --[v7.7]--

Bayram abi eline sağlık seni RealStarla tanıdık Başarılar Dilerim ! Tebrikler ..
  17. Korigato99

KARDEŞ GEL EN İYİ OPSKYBLOCK SÜRÜM : 1.8 İP : CrazyNW.nitrado.net

Konuda sadece Yooutuber alımı olduğunu görebilirsiniz İyi Forumlar !
  18. Korigato99

<<<<<<BeyazCraft Yetkili Alımları İçeri Gir>>>>>>>

5 yaşında mc mi oynuyomuş hadi ordan !
  19. Korigato99

★ Bestofmc.batihost.com ★ 1.8.X ➤ Faction sunucumuza hepinizi bekleriz dostlar ! Hep beraber adil ve eğlenceli bir ortam oluşturmaya ne dersin ? ッ

Resimlendirerek anlatsaydın daha güzel olabilirdi bir ara uğrarım .. Başarılar dilerim ! İyi Forumlar ..
  20. Korigato99

play.RoosterCR.com | OPSKYBLOCK-HARDSKYBLOCK | +202 Online | Sorunsuz Aktif! 1.8-1.12 | KALİTE

Tebrikler Güzel Server Başarılar Network Olma Yolunda Başarılar Türkiyede En Çok Tutulan HardSkyblock Olabilir ! İyi Forumlar !
  21. Korigato99

Build Başarısı Sizce ?

Çakma lobi yapılabililecek bir build yapmışsın başarıların devamını dilerim ! Başarılar ..
  22. Korigato99

Spawnda Ok Atılıyor

servere otomatik bir sk ekleyebilirsin veya ben onla uğraşmam dersende spawnda ./lagg clear çekebilirsin !