Arama sonuçlarınız

1. Korigato99

Oğlum bu nasıl gidecek lan

Anladım Hocam Ben Sadece Modemi 3e Bölerek Sinirimi Attım Bu Adam Hem Zevk Alıyor Hemde Siniri Çıkartıyor... 1523473927 ve Bu Arada Alt Yapınız Varsa TürkNET Öneririm 100mbps İnternet Ve Sadece 65TL Aşırı Derecede Çok güzel
  2. Korigato99

< ZotacGaming > Rütbe - Boss - Enchant Market - Fly - OtoEvent - Ip > ZotacGaming.Mine CraftTR.Com

Arkadaş Önüne Gelen Server Konusuna Mesaj Yazıyor Salla ..
  3. Korigato99

Sizce Türkiye'nin En Fazla Kullandığı Plugin Nedir ?

O zamanlar ben kulanmıyodum o plleri ve serverim hep çöküyodu diyorum neden neden d:SaD
  4. Korigato99

Play.LastSurvival.Net | 1.8/1.8.8 | Menü | Görev | Kasa | | KöylüTakas | | Ranks | Ve Dahası...

Konu Tasarımı 5/10 -_- Buildler Gelitirilmeli Klasik Olmuş <_< Serverde Her Serverde Olan Eklentiler Var ! Umarım İyi Yerlere Gelirisniz Başarılar İyi Forumlar
  5. Korigato99

= Bana Soru Sorun -) Cevap Vereyim =

96 Nın Karakökünü Bulamadıktan Oho Yaş 70 İş Bitmiş Ustam ..
  6. Korigato99

= Bana Soru Sorun -) Cevap Vereyim =

enflosyan nasıl indirilebilir hocam ?
  7. Korigato99

bSK | Arkadaşlık Sistemi (Kullanılması Önerilmez) | +20K Görüntülenme!

Kullanılıcak Bir Skript Ama , Kullanılıcak !
  8. Korigato99

BetaKing Alımları ile birlikte sizinle! (Sürüm 1.7,akşama açılacak)

Beni almıştın ama atarsın belki bilmiyorum Başarılar İyi Forumlar ..
  9. Korigato99

Yeni Server Açacağım Daha Tam Karar Veremedim .. Bilgi İçin Çift Tıklaman Yeterli !

Mantıklı ama bizim türk otuncuları lapis arıyor Ama yaparsam eğlenceli olur aslında Teşekkür ederim İyi Forumlar 1523384528 Kuşak çatışması olmuş Galiba biraz :p:D
  10. Korigato99

CennetinElçileri RP rezaleti

Anlatılmaz !
  11. Korigato99

Yeni Server Açacağım Daha Tam Karar Veremedim .. Bilgi İçin Çift Tıklaman Yeterli !

Kendim zaten kararsızım demişim yani yapma ve yapmamak konususunda Mesajın İçin Teşekkür Ederim İyi Forumlar
  12. Korigato99

Öncelikle Merhaba , Arkadaşlar Ben Koray Direk Konuya Gireceğim .. Ben 8GB Bir Makine Alıcağım Ama Tam Ne Serveri Açacağım Konusunda Karar Veremedim * Gerekli Plugin , Skript Paketini Yapıcak veya Elinde Olan , Bilgi Dürüst ve Güvenilir Yaşı Mümkünse 18 veya Daha Fazla Olan Bir Pluginer ...
  13. Korigato99

Volter - BK OPFaction Ve Map Paketi Video İncelemeli 1.8x

Bazı Warplar Alıntı Olmuş ! ama Yinede Başarılar .. İyi Forumlar
  14. Korigato99

Minecraft Kendine Para Verme

Gereklimi Gereksizmi Karar Veremedim Ama Eline Sağlık Genede İyi İş Çıkarmışssın Başarılar ! İyi Forumlar
  15. Korigato99

Bu Sunucu Tutarmı? (Black Network)

Bu Devirde Bizim Zevksiz Oyuncularımız Lapis Arıyor Dostum ! SG , 1v1 Classic , Skyblock Açmışsıın İyi Bir Rekalm Bütçen Varsa ve Sunucunda Bug , Lag , Hata Vs. Yoksa Serverin %100 Tutar .. Ama Dediğim Gibi Yavaş Yavaş Yükseliceksin Tavsiyem Başarılar Umarım Hak Ettiğin Yerlere Gelirisin .. İyi...
  16. Korigato99

> DolunayNW.Nitrado.Net > HUB - HarDSkyBlocK > Kırıktaştan Kırıktaş Spawner Kazanma?

Acilen Konuyu Değiştirin ! Başarılar İyi Forumlar ..