Arama sonuçlarınız

1. Veli1212

oyna.HonorCraft.pw > Emek Skyblock < > Minyonlar, gezgin, seviyeli ürünler, çiftçi <

sunucuyu deneyeceğim şimdiden başarılar oynucak arkadaşlara :)
  2. Veli1212

Altın < [ Yeni Madenler,İtemler ] Play.KingdomCraft.Online | Sezon 4 | Hile Koruması | YENİ MADENLER | KANATLAR | KILIÇLAR | YENİ BLOKLAR ->

Shozem , dostum lütfen biraz daha bilgili yöneticiler almanı tavsiye ederim gerçekten bilgisi olan sana yemin ederim ki oyuncularla hiç ilgisi yok ne kurucunuun ne rehberin başta bu sorun değildi ama sonradan sorun olmaya başladı eğer bu böyle devam ederse rehberinde kurucunun da yetkisini alıp...
  3. Veli1212

Altın < [ Yeni Madenler,İtemler ] Play.KingdomCraft.Online | Sezon 4 | Hile Koruması | YENİ MADENLER | KANATLAR | KILIÇLAR | YENİ BLOKLAR ->

Güncelleme : Sunucu güzel fakat kurucu oyuncu ayrımı yapmaktadır, Her Serverde olan altın kural : oyuncu rahatsız edilemez veya ettirtilemez. fakat kurucu bunu bildiği halde takındığı ağız yapısı şöyle ektedir : keyubu - Hızlı Resim Yeni bir güncelleme : Sunucu hakkında kurucunun tutumu...
  4. Veli1212

Sunucu güzel gibi bakalım şuana kadar beğendim oyuncuya yardım yoksa adminler tarafından oynanıcak ve emek verilmiş bir sunucu spawn hariç sanırım emin değilim ama spawn başka bi yerden alıntı gibime geliyor ama olsun sonuçta hakkını vermişsiniz başarılar. - Yeni Güncelleme Aşşağıdadır...
  5. Veli1212

Türk İşi Pixelmon | Pokemon Modlu Minecraft [YENİ]

you re not white-listed on server . > Whitelist açık sunucuda neden bu söylenmedi konu başlığında ? <
  6. Veli1212

CraftAlquist Hub Sunucu Projesi/--/Pluginer/--/Scripter/--/Builder/--/Personel/--/

dostum kusura bakma ama minecraft 16 mayıs 2009 yılından açıldığından beri oynuyorsan imkansız gözünü seveyim az dürüst ol 4-5 yıl de yani 9 yıl güzel abartmışsın :)
  7. Veli1212

CraftAlquist Hub Sunucu Projesi/--/Pluginer/--/Scripter/--/Builder/--/Personel/--/

Arkadaşlık isteği yolladım ne zaman kabul edersin hacim?
  8. Veli1212

Play.ShardOfCraft.Com | /dogecoin & /bitcoin | /fcmarket | /xpmarket | /f perm | SOC ANTICHEAT | Düşmeyen Süreli Editler | /klansavasi | 8.YIL! |

hahaha şu an ne yaptığının farkındaym beni küçük birisi olarak görüp haklısın diyip geç tavrındasın fakat o arkadaşın en yakın zamanda polislik olucak o küfürlerden sonra görürüm ben onu :)
  9. Veli1212

Thetis Network Yetkililerini Arıyor!!!!!!

Sunucu aktif mi? giriş yapılamıyor.
  10. Veli1212

Play.ShardOfCraft.Com | /dogecoin & /bitcoin | /fcmarket | /xpmarket | /f perm | SOC ANTICHEAT | Düşmeyen Süreli Editler | /klansavasi | 8.YIL! |

selam dostum bu bir kışkırtma değildir aksine sizin gerçek yüzünüzü ön plana çıkarmaktır ve çıkartabildim , senin arkadaşın olduğunu iddia eden birisi gelip aile bireylerime kadar küfür etti yani anlıcağınız şekilde güzel arkadaşların varmış küfür ve hakaret içeren mesajlar gönderebilen bunların...
  11. Veli1212

Ey güzel kardeşim , bir kurucuya şu sözü dedim : philipke senin konuşmak ne haddine güzel kardeşim ben secoreis ( Selçuk ) ile konuşuyorum dedim ve 30 dakika mute yedim. Arkadaşlar Kimse Kusura Bakmasın sunucuyu kimseye tavsiye etmiyorum. | ss | SS
  12. Veli1212

『SCTR * Hub Sunucu ➵ Logo Tasarımcısı Aranır!! ➵ ÜCRET Verilir. 』

Discord Adresimi Ekelyebilirseniz ve ücreti konuşabiliriz istediğin şekilde logo tasarımı yapmak basit olabilir :) dc : hubrage#3891
  13. Veli1212

RagevaSky Yetkili Alımı +18 Üstü [Rehber]

tamamdır hocam dc adresimi özelden atiyorum
  14. Veli1212

RagevaSky Yetkili Alımı +18 Üstü [Rehber]

RagevaSky Adlı Skyblock Sunucusuna Yetkisini Aksatmadan yapabilecek Yetkili Aramaktayız ve hiçbir konuda item yardımı yapmaksızın oyununa bakıcak # Rehber Alımı : Ad : SoyAd: Dc Adresiniz : Dikkat Edicekleriniz Yaş : Neden Olmak istiyorsunuz? : Not : 18 Yaşın Altında bir forum üyesi mesaj...
  15. Veli1212

Sponsor bulundu konu kapatılsın.

hocam şuanda discord dayım bekliyorum
  16. Veli1212

tabii , sponsorluk dışında moderator alımı da yapmayı planliyoruz başka yetkisi olan bulunmucaktır. 2 kurucu 1 mod rehber reklamcı filan gerekmiyor.
  17. Veli1212

.
  18. Veli1212

| xDeep Network & Craft | Başvuru Formu | CV | 2019

Adınız: Umut Soyadınız: Arslan Başvurmak İstediğiniz Oyunlar: Global olabilirse gayet iyi Yaşınız: 20 Telefon Numaranız: Burdan yazmam doğru olmaz. Eğitim Görüyormusunuz? Universite 1 Çalışma Saatleriniz: 11.00 - 22:00
  19. Veli1212

Ragevas INC - DreamFancy New Plugin Pocket || Yeni Plugin Paketi || Faction ||

sizin tercihiniz ben teşekkür ederim değerlendirdiğiniz için :)
  20. Veli1212

Ragevas INC - DreamFancy New Plugin Pocket || Yeni Plugin Paketi || Faction ||

Nasil bir virüs virüstotalda virüs saptanmadı?