Arama sonuçlarınız

1. Veli1212

RagewasNW-RagevaSky | Sponsor Arıyor..!!

Tamamdir dostum özelden(pm) yollamış bulunmaktayım cevabinizi beklemekteyim.. Dostlarım konu hâylen günceldir.. |--| Sponsor Aramaktayım her türlü detayını dediğim gibi anlatıcağım sunucunun 1-2 eksiği var o eksikleri tamamlayıp oyunculara sunucağız kesinlikle yaş konusunda güvenebilirsiniz...
  2. Veli1212

RagevasNetwork - Rehber Aranıyor..

Skype Adresinizden size istek yollamış bulunmaktayım gerekli bilgilendirme ve sunucu hakkında bilgi için Discord adresimize yönlendirmenizi ben sağlıyacağım iyi forumlar ve forumu doldurduğunuz için ayrıca teşekkürler.
  3. Veli1212

RagevasNetwork - Rehber Aranıyor..

Selam Dostlarım Burada Rehber Alım Formu Hakkında biraz bahsettim , Tekrardan Selamlar İsmim Umut Yaşım 17 Benim aradığım kriterde Rehber aramaktayım aradığım kritere gelicek isem onsekiz[18] yaş ve üstü rehber arıyorum verdiğim her soruya kesinlikle cevap verebilicek mikrofonu olucak ve...
  4. Veli1212

6 Aylık sunucu satın alacağız yardımcı olabilecek bir hosting

Rabisu hostingi çok severim ve tavsiyede ederim rabisudan almanı her türlü teknik desteği sağlıyorlar adam gibi adamlar diğer hostinglere göre Kesinlikle! Öneriyorum Kesinlikle!
  5. Veli1212

Admin ya da Mod'mu Arıyorsun --| Gir İçeri |--

Hâylen Güncel bulunmakta gerek büyük sunucular olsun gerek gelişmekte olan sunucular olsun Her Daim Arkalarında Durucağım fakat tek aramadığım kriter Ücretsiz ve Geleceğe Yönelik olmayan sunucular.
  6. Veli1212

meraba arkadaşlar ben şimdi ploudos server açtım ama plugin yapamamıyorum yaparmısınız bana biriniz!

Kardeşim bu kadar kişinin boş konuşmalarına bakıcağına Youtube adlı internet video paylaşılan plaftormdan gerekli videolar izleyerek kendin yapabilirsin ve tecrübe kazanabilirsin ya da bu kadar kişinin çalmasından endişe duyarak zamanını beklersin .. İyi Forumlar Hâloviê
  7. Veli1212

Yep Yeni Server Batihost Kurucu Haric Tum Alımlar ICERI TUR: HUB

kardeşim şu adamlara bence daha yazmayın rezillikleri ortada bu haldede zaten bi noktaya varamıcakları belli siz eniyisimi bi sunucu bulun orda takılın ha diyorsanızda yetkili olucam kendi sunucunu aç ve yüksek kitleyi hedefle sakına sakın çalıntı pl veya harita(warp)(map) kullanma.
  8. Veli1212

MinerNetwork sunucumuza pluginer/configer aranıyor.

Adı; Umut Oyundaki nick; Halovie Yaş; 17 Plugin tanıtım yaptığın forum linki; https://forum.gamer.com.tr/konu/ragevas-inc-dreamfancy-new-plugin-pocket-yeni-plugin-paketi-faction.385910/ Ne tür açtığın sunucular; Faction , Skyblock , Survival Neden seni seçmeliyiz; birçok alanda kendini...
  9. Veli1212

Ragevas INC - DreamFancy New Plugin Pocket || Yeni Plugin Paketi || Faction ||

Selam Arkadaşlar şimdi Sizlere ilk yaptığım plugin paketi olan DreamFancy - RagevasINC Adlı faction plugin paketimi tanıtıcağım .. |--> Farklı Plugin Paketlerinden Özetlenerek ve Yeni Nesil Plugin Paketleri Koyulmustur. <--| Açık Artırma...
  10. Veli1212

LokumCraft REHBER Alımları Tekrar Aktif

Adı; Umut Oyundaki kullandığı takma isim; Halovie yaşınız; +17 iletişim (skype şart?) : semihveli25 Discord kullanıyormusunuz: Evet Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? - dikkate alır ve hatayı tekrarlamam. mikrofon bulunmakta mı? Evet - Telefondan giriyorum...
  11. Veli1212

Yep Yeni Server Batihost Kurucu Haric Tum Alımlar ICERI TUR: HUB

Ne Kadarda Güzel Yetkililer bulunmakta Neden Banlandığım Konusu ise bakın yazışmalar ; Kırmızı İle İşaretlenmiş Olanlar Benim Yazdıklarım. ha Bu Arada Böyle Bir Sunucuya gelmek istiyeceğinize siz karar verin. Hadi iyi Forumlar allaha emanetsiniz hepiniz.
  12. Veli1212

EfsaneviTürk

Sunucuya - Kayıt işlemi dahil hiçbir şekilde kayıt olunamıyor ardından oyun chat'indeki yazıda sitenin adresi veriliyor oradan 'da kayıt olduktan sonra tekrar giris yapiyoruz tekrar sonuç hüsran .. düzenlemeyi unuttunuz sanırım.. kolay gelsin.
  13. Veli1212

HeroSky / OP Skyblock / Elmas Spawner / Gold Spawner /kit hediye /anahtaral

Sunucuya girdim .. ve gördüm ki hiçbir emek söz konusu bile değil neden açmışlar emek vermeden anlam veremiyorum biraz emek ya biraz Emek!
  14. Veli1212

15. Veli1212

RagewasNW-RagevaSky | Sponsor Arıyor..!!

Merhaba arkadaşlar Ben Umut Yaşım 17 Fakat Sunucu İşlerinden Gerçekten Çok iyi Anlarım Biz Emre Küçük[JAVA ++ UZMAN]- Arkadaş ile Bir Sunucu Açıyoruz ve Sponsor arıyoruz eğer daha fazla bilgi isterseniz özelden pm atın sunucu skyblock ve gelmiş geçmiş en iyi buildlere sahip olan skyblock sunucu...
  16. Veli1212

MeetCry Skyblock,Gerçek Hayat,Mineking,Faction Sunucusu İçin Alımlar +17

Yaş: 17 Kaç Senedir Minecraft Oynamaktasın: 1.2.5 den beri oynamaktayım kaç yıl olduğunu tam bilmiyorum Kod Bilgin(Soru Sorulacaktır Sallamadan): Sorduğunuzda Muhtemelen her soruya cevap verebilecek derecede. WorldEdit Bilgin: Çok yüksek Derecede Kaç Saat Onlinesin: 6-7 saat Bizimle Çalıştığın...
  17. Veli1212

ARDUOUSTV Aile Ariyor

Dostum Yeni Bir Ekip Kuruyorum eğer istiyorsan Katıl steam : www.steamcommunity.com/id/rsavua2017
  18. Veli1212

6 Aylık sunucu satın alacağız yardımcı olabilecek bir hosting

@Rabisu - Öneririm Size Her türlü şekilde --> Teknik Destek Olanağı Çok Yüksek + Hızlı Cevap --> Ucuz Fiyat --> En Çok Kullanılan Minecraft Hostingi Diyebilirim...
  19. Veli1212

Minecraft ile ilgili bazı sorularım var.

Yani Olabilir Fakat < Multiplayer'da Yapıcak ise Komut bloğuna gereksinim duymaz. > " Komutlar ile "Plugin" ile yapilabilir " Basit bir işlem :)
  20. Veli1212

hayır dostum arkadaşın dediği , basit bir şey komutlar ile oluyor..
  21. Veli1212

Dostum Onlar için Gerekli Pluginler var - /head , /skull 2 sinden biriydi diye hatırlıyorum örnek vercek olursam ;; /skull camera , /head camera " İyi Forumlar.."
  22. Veli1212

Selam Arkadaşlar Benim İsmim Umut Yaşım 17 , İstanbulda Yaşıyorum , Minecraft 1.2.5 Alpha Betadan Beri Sunucu açmaktayım,birçok bilgiye sahibim. we(World Edit) WG(World Guard) Skript Java ++ Oyun içi Komutlar - sphere - pyramid - vb Command Block Kullanımı daha birçok bilgi. Teknik Destek...
  23. Veli1212

Builder Alımı vardır Skype:AliUtkuBey

iletişime geçebilirsen benimle : Discord : https://Discord. gg /DXhXFX
  24. Veli1212

Hangi sunucu almalıyım ?_?

O Zamanlar bir değeri vardi şuanda neredeyse alt kısımlarda gezmeye devam ediyor , her türlü Rabisu.com iyidir Batihost'a göre .. @Erkan adlı kişi telefonda aradı beni .. |--> Seni Döverim <-- | Dedi tehtidler savurdu keşke ses kaydına alsaydım ah Aklım!!!. hmm zamanında bu tarz bir konuşma...
  25. Veli1212

Hangi sunucu almalıyım ?_?

O Zamanlar bir değeri vardi şuanda neredeyse alt kısımlarda gezmeye devam ediyor , her türlü Rabisu.com iyidir Batihost'a göre .. @Erkan adlı kişi telefonda aradı beni .. |--> Seni Döverim <-- | Dedi tehtidler savurdu keşke ses kaydına alsaydım ah Aklım!!!.