Arama sonuçlarınız

1. Veli1212

Komutlar ile ilgili bir soru

Dostum Öncelikle Onun için Mesela herhangi bir noktaya gidince orada durduk yere komut uygulanmasını istiyorsun değil mi , eğer öyleyse onun için özel skriptler ile düzenlenmiş görünmez blok yerleştirilerek orada sanki hiçbirşey yokmuş gibi ama aslında var olan yere gittiğin zaman komut...
  2. Veli1212

Sunucunuza Değerli Moderatör veya Admin Alımı [-!-]

Öncelikle merhaba arkadaşlar.. , İsmim ve Soyismim : Umut - Aslan Yaşım : 17 Genellikle : Server işlerinden çok iyi derecede anlarım ve bunun dışında birçok firmada Teknik Destek - Editörlük gibi alanlarda çalışmalarım mevcut. Örneğin : Serverkurma , Rabisu Gibi Firmalarda. Ekibimde 2 kişi...
  3. Veli1212

Ortak olacak serverden iyi anlarım

Selam Dostum , Discord dan iletişime geç istersen benimle ; https://Discord .gg/cB5RS3
  4. Veli1212

[YARDIM] Portu Açtım Fakat Sunucuya Girilemiyor

Güvenlik Duvarıyla hiçbir şekilde bir sorun söz konusu değildir . Arkadaşlarımızın bilgisizliğinden kaynaklanan bir alıntıdır o iyi Forumlar..
  5. Veli1212

server propertiese ip yazıcaksın sunucunun kendi ip adresini örn : 192.168.2.1
  6. Veli1212

Tamamdır - Gerekli Portları açtığın halde açılmıyor ise sunucu - Craftbukkit'ini değiştir Ya da Sende gözükmüyordur veya hiç giremiyorsan yapcağın tek şey portları kaldırıp server-properties.txt deki ip kısmını düzenlemek olacaktır.
  7. Veli1212

Sunucum Anlayamadığım Bir Hatadan Dolayı Çöküyor.

Paper version: git-Paper-1104 (MC: 1.11.2) |--> Sorununuz Kullandığınız CraftBukkit Versiyonundadir. <--|
  8. Veli1212

Nasıl Yani ; kendi pc(bilgisayar)'ın üzerinden mi açıkcasın port u ' yoksa başka bir harici VDS(Virtual Dedictated Server) ' danmı ? Anlamadım ?
  9. Veli1212

Mineraft Gm değiştirince prefix bozuluyor

Dostum ilk olarak o dediğin Konu ; essentials ile alakası var essentials in içindeki kaynak kodlarını bi kontrol et ederim eğer bulamassan sorunu forumdaki gerekli java ++ kodlayıcıları veya çok iyi bilgisi olan kişi sana yardım edecektir. fakat dediğim gibi essentials kaynak kodlarına bak
  10. Veli1212

Bir hayvan olabilseniz ?

evet :DD:D:D
  11. Veli1212

Play.HideNetwork.Tk | BossCoin | Lapis Parçası | Enerji | Kasa - 1.8.x

lütfen boş yapmayın - konuyu baltalamak gibi amacım yok fakat artık sizin gibi sunucular olduğu müddetce minecraft devri kapanmaya devam ediyor . iyi forumlar | Boş Yapmayı bırakmalısın . icraatla gel karşıma .. | İyi Forumlar > :) <
  12. Veli1212

BungeeCord Hatası

Sorun Hâylen devam ediyor ise.. ; 1 - Ilk olarak sunucular da herhangi bir hata varmi kontrol edin. 2 - Bungecoord ayarlarinizi Düzgün yaptığınızdan emin olun. 3 - Port ve sunucunun ip adresini config dosyasina girin. 4 - sunucular farkli host Dan alindiysa hostlar ile iletisime Geçin...
  13. Veli1212

Plugin Yardım

Daha aciklayici yazar misin
  14. Veli1212

Bir hayvan olabilseniz ?

Anka kuşu Haci Muthis bisey ya :!!!
  15. Veli1212

SkyZombies Serverı kuruluyor !!

12-13 yas builder ya da rehber alirsan işin Yaş dostum daha olgun kisilige sahip insanlari ve tecrubeli kisilige sahip birisini almak Oyunu baltalamadan her turlu sorunla Yüz yuze Kalip o sorunu çözebilecek birisini bulman Gerekir.. iyi Forumlar.. :)
  16. Veli1212

Play.HideNetwork.Tk | BossCoin | Lapis Parçası | Enerji | Kasa - 1.8.x

Builder Aşiri. ( - - ) We kullanimi bol.. Emek verilmemis gibi Yetkililer ilgisiz, Kisacasi Birak bu işleri kapat sunucuyu Kardesim.. :) Daha bilgili Kisiler açsın. Sunucuyu gercekten Emek vericek Kisiler açsın paraniza Yazik Kardesim.. NOT : amaç Konuyu baltalamak ya da kotulemek değil...
  17. Veli1212

1.8 Dışında Farklı Bir Versiyonda Herhangi...

Keinett launcher ya da shingimai launcher Dene girecektir. iyi Forumlar..
  18. Veli1212

NoCheatPlus Plugini Sorun!

Tamamdir Sorunun çözülürse, haber verirsen bu sorunla ilerde Yada Yakinda karsilasacak Arkadaslara Umut vermis olursun. iyi Forumlar.. :)
  19. Veli1212

NoCheatPlus Plugini Sorun!

Dostum ilk olarak fly hatasi veriyor ise birçok sebebi olabilir, Essentials, Ya da no cheat plus plugini herhangi bir çakışma yaşatabiliyor olabilir, Kaynak kodlarina bi Bakarsan çakışma yaraticak plugini kullaniyormusun test etmelisin. iyi Forumlar.. :)
  20. Veli1212

GWEN plugin yardım

Sorun değil sadece Biraz daha dikkatli olmaya çalışırsan seviniriz. iyi Forumlar.. Kendine dikkat et dostum :)
  21. Veli1212

Çok Zor Bir Skript İstiyorum

Rica ederim dostum kendine iyi Bak :)
  22. Veli1212

Çok Zor Bir Skript İstiyorum

Okulda olduğumdan dolayi Şuanda isteğini gerçeklestiremiyorum.. En yakin Zamanda eve gidip yazicagim Ardindan Forumda paylasicagim. iyi Forumlar..
  23. Veli1212

Skript Editleyecek Aranıyor.

Okulda olduğumdan malesef ki Suan yazamiyorum eve geldiğim zaman yazar yollarim.. Iyi Forumlar..