Arama sonuçlarınız

1. Veli1212

xFallPvP Rehber Alımları

dostum , senin gibi ukala kişiler yüzünden forumlarda boş mesajlar oluşuyor .. pek anlamıyorsun sanırsam dipnot düşseymişim iyiymiş .. o reklamları çok eskiden yapardım ama artık bir şey anladım ki o reklamları yapmak sunucunun kalitesini düşürüyor senin bu ukala lılığını göz önünde bulundurarak...
  2. Veli1212

xFallPvP Rehber Alımları

bu neyin tartışması?
  3. Veli1212

xFallPvP Rehber Alımları

Adınız: umut Soyadınız: aslan Yaşınız:17 Skype adresiniz:umutarslan.1995 Mikrofonunuz var mı: evet Oyun içi isminiz: Halovie Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6.5 Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hiç Oynamadım Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): görmedim Sunucuda...
  4. Veli1212

MineTC > Yetkili Alımı

Başvuru Yollanmıştır , Değerlendirmenizi Beklemekteyim iyi geceler
  5. Veli1212

Yardım : Command Block [ Işınlanma Sorunu ]

çok teşekkür ederim
  6. Veli1212

:D sunucu skyblock ve command block kadar önemli bir şey skyblockda olması gerekli diye düşünüyorum şöyle bir şey var arena nın önüne barrier koyarak , oraya engel koydum "cam" dan iyidir :) , ardından ışınlanması için oyuncuların command bloğu koydum kodu girdim sonrasında block koydum basinç...
  7. Veli1212

Dostum Command Block True fakat anlamıyorum neden olmuyor :s
  8. Veli1212

Merhaba Arkadaşlar İsmim Umut Yaşım 19 , Sorunum Hakkındaki Bilgiler ; Oyuncular Command block [Komut Bloğu] Basınca Işınlanmıyor , Komut blogunun içine ışınlanama kordinatları yazdığım halde ışınlanmıyor sorun ne olabilir ? z Yetki Yok diye bir ifade beliriyor alt kısımda , fakat bu sorunu...
  9. Veli1212

Skyblock [Builder Aranıyor ] +17

Merhaba Beyler ve Bayanlar , İsmim Umut , yaşım 19 Builder arıyorum sunucumda ram miktari makine oldugundan dolayı sıkıntı olmucaktır , kapanmasına gelirsek kapanmıyor [Orası Bana kalsın] , Her neyse 17 yaş üstü builder arıyorum gerçekten kendine güvenen insanları bekliyorum.. Ts3 ...
  10. Veli1212

Kapanmayan Sunucu [ Builder Aranıyor...] {1.8}

Dostum Bizimle Olan kişi Ts3 Kullanması gerekiyor , Çünkü : oyundan yazmak yerine Ts3 den mikrofon yardımı ile ses ile iletişim kurmak daha mantıklı geliyor , ses ile her türlü işlevi gerçekleştirebilirsin fakat , yazı ile biraz zor ... Yaş Sınırı şöyle bir şey yani buildin çok iyiyse yaş önemini...
  11. Veli1212

Dostum odaya çekiyorum buyur gel
  12. Veli1212

İsmini Söyleyebilirmisin , FireHD_ Mi ismin
  13. Veli1212

Tamamdir Bekliyorum o halde .. Kendine Güveniyorsan Buyur :)
  14. Veli1212

Çekiliş Yeni yazarlar için kolları sıvayın, Rainbow Six® Siege kazanma şansını yakalayın!

Merhaba , Bunlar sadece kendi görüşüm , eğer rahatsız olduysan okumana gerek yok bu söylediğiniz oyunu kazanma şansımız %0.2,4 oranla kazanabiliriz Nitekin şöyle bir şey var oyunun steam da değeri 150 Lira , veya 100 Lira olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla bana göre şans oyunu tarzında...
  15. Veli1212

Merhaba Arkadaşlar, Adım : Umut Yaşım : 19 Arkadaşlar Builder Arıyorum ... Gerçek bir builder ve yaşı 14-15 olmucak 17-18-20-21 yaşları arasında olucak bir builder arıyorum eğer kendine güveniyorsan buyur bekliyorum Teamspeak 3'e Haydi Kolay Gelsin .. Hosting : Serverkurma.com/Oynadi.com Ts3...
  16. Veli1212

Kilit Network | Rutbe Hammadde! Oto Lapis Satış | Köylü Takas | Effektli Eşyalar ....

Yapılar , 0/10 Çalınan Haritalar [İzinsiz Telif Hakkı Olanlar ] : 1/10 Konu Düzeni , 2/10 Hazir Plugin , 10/10 Emek , 0/10 FreeDNS , 10/10 ###### Bu sunucuyu kurarken ne düşündün anlamadm sunucuya bağlanmiyor bağlanmayan bir sunucu kurmak vay be :) seni akıllı insan . ##### Bir işe başlıcaksan...
  17. Veli1212

ArmyGamings Faction /Şans Kutuları/Özel Market/Rütbe 1.7 1.8

Onunla Alakasi Yok Dostum 13-14 Sene Bilgisayar Kullanıcısıyım Serverinizde Bir Hata var Dostum Düzeltmeniz gerekiyor. İyi Konular
  18. Veli1212

Dostum Hayla Ayni Hata Geliyor Sorunu Düzeltmeniz Gerek Yoksa Oyuncular Giremeyecek. iyi Oyunlar ve Konular
  19. Veli1212

Dostum Servere Girer İken Maximum Kayita Ulaştınız Diyor Oyuna CroidDangerous DangerousTR Diye Girmeye Çalıştım Fakat Gine Ayni Hata Bu Hatadan Ötürü Gidip İnterneti Resledim ve Gine Ayni Hata Bunu Düzeltebilirsen Sevinirim Dostum :)
  20. Veli1212

İçerikte her şey Detaylarıyla Yaziyor bi Bakar iseniz Sevineceğim.

1 haftadir nitrado yardım etmiyor daha ne diyeyim ben. ! Bu arada skype adresim umutarslan.1995 ekler isen tam konuşalım çözemedim hala .s
  21. Veli1212

Hayir dostum onlardada mevcut bu hata yani sw ye girmiyor bildiğin hiç girmiyor java diyor sonra sw nin sayisal ip si yaziyor .
  22. Veli1212

Servere girer iken. Suncuya Bağlanılıyor... sonra ise - java.netconnect diye bir hata geliyor. Connection Time out diye bir şey. serverin modunu Bukkit/spigot Yaptım. Birşeyler Yazin Lütfen Yawww
  23. Veli1212

Selamun Aleykum Arkadaşlar Benim Sorunum Şu: - Nitrado.net 'ten Server Aldım fakat modu vanillaydı o modu Değiştirdim. - ve ortaya çıkan şey Servere giremiyorum online mod ile alakasi hiçbir şekilde yok. - olsa bile benim premium hesabim var her türlü girebilirim. - ama giremiyorum bunun...
  24. Veli1212

KONU KILIT.

http://i.hizliresim.com/gZvGW5.pngArkadaşlar Servere girdm şakasına hahaha spawni çaldm zaaaa Yazdım ve kurucu dediki sana şimdi ip ban atcam bilgisayarina gircem dedi bende dedimki ''peki'' Geldi Banladı ip den sonra ip mi almış şimdide girdm sw ye sonra dediki a... s... bidaha gelme dedi ben...
  25. Veli1212

Yeni Devrim Cracked CrafT / Hub Server 7/24 Online /--- Çok Daha Fazlası İçerikte Bulunuyor---

################################# <Cracked CrafT - CrackedMC © 2015-2016 > ################################# || Server IP : crackedcraft.serv.nu|| || Web : Pek yakında || || Sürüm : 1.7.2|| || Kapasite : SINIRSIZ SLOT - 6 GB RAM|| || Skype : umutarslan.1995|| #################################...