Arama sonuçlarınız

1. Veli1212

GWEN plugin yardım

Rica ederim
  2. Veli1212

GWEN plugin yardım

Dostum Şuanda okuldayim hicbir sekilde pc(Bilgisayar) malesef giremiyorum en yakin Zamanda yardim etceğimden kuşkun olmasin.
  3. Veli1212

Skript Editleyecek Aranıyor.

Editleyecek değilde 0 tan yazarak daha iyi bir script elde edebilirsin
  4. Veli1212

GWEN plugin yardım

Java code hatalari Mevcut olabilir. Kullandiğiniz pluginer ile çakişan script var ise düzeltmeyi denemelisin, Java code dediğim hata pluginin Kaynak dosyasindaki kodlarda hata olabilir.. iyi Forumlar..
  5. Veli1212

Küçük Bir Alım

. Lütfen geleceği olmayan sunucular ve alinti olan sunuculari, LÜTFEN AÇMAYIN LÜTFEN..
  6. Veli1212

Kaizen Faction | Alımlar İçerde | --> ' + ' <--

Tamamdır , Düzeltiyorum Teşekkürler Bildirdiğin için İyi Forumlar Hâloviê
  7. Veli1212

Skype Adresimi Ekleyerek Bana Ulaşabilirsin , skype adresim : semihveli25
  8. Veli1212

Forum Üzerinden Alımlar Yapılmaktadır , sunucu ip si Alınan Kişilere Verilecektir. İyi Forumlar Haloviê Güncel ++
  9. Veli1212

Alınacak Yetkililer ; Pluginer Skripter | Skript kodlaya bilen birisi Reklamcı Builder +18 | 18 Yaş'ın Altında Olanlar Mesaj atmasın builder lik hakkında başvurusu reddedilir | . Sunucunun Görüntüleri Ram Vs. Sunucu ...
  10. Veli1212

HiperCraft Kadrosunu Topluyor!!

Hmm , arkadaslar Ziya Adlı Kurucunun Minecraft Hakkında , Sunucu Hakkında , Hiçbir Bilgisi Bulunmamakta Olup Minecraft Sunucu Açmaya Çalışması :) , hmm düşündürücü bir şey aslında herneyse.. || Eğer Bu Yazıma Cevap Yazarsan Ne Bakıcagım , Ne Cevap Vericegim K.g || Not : Amacım Konuyu...
  11. Veli1212

Hangi sunucu almalıyım ?_?

Tercihim Rabisu.com Tabikide | Gönülden Sevgilerimle Rabisu Her Zaman Önde Nitrado [ FIS ] , Batihost [ FIS ] Teşekkürler rabisu verdiğin destek için..
  12. Veli1212

||| ConConCraft ||| < | > Grup Skritpi <|> || Örnek || İçeride ||

Merhaba conconcraft yeni çıkan bir moda gibi bir şey , survivalda muhtar , polis , genelkurmay, tarzında yetkililer var , köylü tarzında filan var değişik evler var , banada grupların skript hali lazım , eğer yardım edebilirseniz teşekkür ederim. Not : GroupManager'dan yapabilirdim fakat bende o...
  13. Veli1212

Hangi sunucu almalıyım ?_?

hmm emekle oynamazsınız demek , peki 80 liralik bir sunucu alıp kapatmanız hmm düşündürücü , bu demek oluyor ki : 1 . rabisu 2.serverkurma 3.hanibu 4.batihost :) hadi k.g eğer mesaj yazarsan cevap vermiyeceğim okumaya bile gerek duymuyacağım çünkü : her mesajın yalanlarla dolu k.g :)
  14. Veli1212

Skyblock sunucusu olup sponsor ariyanlar iceri!

Merhaba ismim umut , Daha önceden bir skyblock sunucusu açtım fakat maddi bakımdan sıkıntılar oluştu , Minecraft sunucusu hakkında , pluginler olsun sunucu işleri genel ayarlar olsun hepsinde bilgim var fakat sorun şu ki : sunucu sağlıcak birileri arıyorduk. şuanda bir website scripti üzerinde...
  15. Veli1212

oyna.dndcraftTR.com | Orta Survival Sunucu | Yeni Açıldı!

Arkadaşlar DDOS Saldırısıdan Doalyı Sunucumuzu Bakıma Almış Bulunmaktayız Lobi Getireceğiz, DDOS Atan Arkadaşlara Sesleniyorum Salı GÜNÜ Görüşeceğiz! Yorumunuz İçin Teşekkürlerimi Sunuyorum, Eleştirinizi Dikkate Aldığımızı Belirtmek İsterim.
  16. Veli1212

oyna.dndcraftTR.com | Orta Survival Sunucu | Yeni Açıldı!

-------------------------------------------------------------------------------------------- 4 GB Ram 20 GB SSD 60 Slot İstanbul Lokasyon VDS 1.8x [%99 Lag Sorunu Yok] -------------------------------------------------------------------------------------------- ts3.dndcraftTR.com...
  17. Veli1212

SessizCraftTR Factions Alım Koş Koş

Gereksinim: Builder Adınız: Umut Yaşınız: 18 Deneyiminiz: birçok sunucuda builder , moderator , admin tarzı yetkiler aldım 6.5 senedir minecraft ile uraşıyorum. Skypeniz: Semihveli25 Komut Bilginiz: aşırı derecede yüksek [ we,wg,br,sphere,pyramid,manuadd,enchant] Buildiniz: Test etmeden...
  18. Veli1212

✔ MEYDİCRAFT ✔ 1.8X ✔ ALIM FORMU ✔

Builder Alımı : Ad (Zorunlu) : Umut Soy Ad (İsteğe Bağlı): Gerek yok. Yaş: 18 Online Süresi : 6-8 saat Skype : semihveli25 Saygı Yüzdesi : %99,75 Build bilgin : %99,75 Komut bilgin : %85
  19. Veli1212

Ayarsız Network Builder ALIMLARI >AKTİF<

AD : Umut SOYAD [Zorunlu değil] : Gerek Yok. Yaş : 18 Build Deneyimin : %100 Komut Bilgin : wg,we,Minecraft içersindeki Komutlar , br,sphere,pyramid ve daha nicesi Skype [ŞARTDIR] : semihveli25 Ek Olarak Eklemek İstediğiniz : Yaptığım Yapıt'dan Bazi Görüntü ...
  20. Veli1212

AntikFaction | Rütbeler | Kasalar | %0 Lag |Düzenli Eventler | Alımlar | AntikFaction.Batihost.com |

o kadar kötü bir sunucun varki kendi kabahatımdan bahsetsem nolucak ki , bi büyüde gel ondan sonra burada laf yapmaya başla oyunda küfür ediyordun burada adam gibi konuşuyorsun hane noldu oyun adabına?
  21. Veli1212

Adventure + Faction + Hub Serveri Yetkili Alımı (Server Modludur)

Yetki İçin Adınız: Umut ASLAN Yaşınız:18 Skype: semihveli25 Mic: Var İstediğiniz Yetki: Admin Tecrübeleriniz: Worldguard , sphere komutları,6.5 senelik Minecraft Tecrübesi , Yakın professional builderlik , Her türlü içerikli Komut Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: Yenilik , Gelişme , Saygı ve Adap
  22. Veli1212

Hyper Faction Tüm Alımlar VAR!

Moderatör Yaşın kaç? 18 Buildin iyimi? 6.5 Sene Tecrübem ile sizlere eşlik edebilirim Plugin bilgin/komut bilgin iyimi? Elbette iyi , ingilizce dil konuşabilir ve yazabilirim plugin çevirme bilgim olağan üstü 2 build ss : http://i.hizliresim.com/W0P5V8.png , http://i.hizliresim.com/vbD9Lz.png...
  23. Veli1212

AntikFaction | Rütbeler | Kasalar | %0 Lag |Düzenli Eventler | Alımlar | AntikFaction.Batihost.com |

valla dostum resimlerden gördüğüm Kadarıyla mimari yapıtlar [10 / 3 ] Konu Düzeni [10 / 7 ] Düzgün Resim fotoğraf , Vb Kullanım [ 10 / 7 ] Benim Değerlindirdiklerim bu kadar yani kısacası bunları düzeltirseniz iyi bir sunucu olma yolunda ilerlersiniz.. şimdiden [...
  24. Veli1212

xFallPvP Rehber Alımları

hayır tabikide sizin için söylemedim 12 yaşında lafını ben o mesaji şöyle anladım , farklı bir sunucuda ban yedinizmi sebebini açıklayın tarzında anladım yanlış yorumladıysam çok özür diliyorum.. hayır tabikide sizin için söylemedim 12 yaşında lafını ben o mesaji şöyle anladım , farklı bir...