Arama sonuçlarınız

1. turkler

Ayakkabi.AL - Yeni Ayakkabı Alışveriş Sitesi Hakkındaki Düşünceleriniz.

Çalışmıyorum Kardeşim.İnsanlara Soruyorum.Burası Halka Açık Bir Forum.Çekemeyen Gitsin.
  2. turkler

ŞIIR YAZDIM GIZ!

Boş Konularla Değil,Sadece Yazdım,Paylaştım.İtiraz Eden Rapor Eder.
  3. turkler

Ayakkabi.AL - Yeni Ayakkabı Alışveriş Sitesi Hakkındaki Düşünceleriniz.

Merhaba Arkadaşlar!Ben turkler.Bu Gün Size Soruyorum: Ayakkabi.AL Sizce Nasıl? Acaba Kapida.Al'ın Yanına Bu Da Eklenecek Mi? Görüşlerinizi Yorumlara Bırakabilirsiniz.
  4. turkler

Oyuna Katıldı|İlk Kez Giris Yaptı [Yardım]

1 > DeathMessages plugini 2 > Yine DeathMessages plugini NOT: DeathMessages plugini içinde, giriş çıkış ve öldürme mesajları olur. 3 > Yine DeathMessages plugini 4 > Spigot.yml gir, oradan düzenle normalde galiba İngilizce yazar sen onu düzenle. 5 > FrameProtect plugini.
  5. turkler

ŞIIR YAZDIM GIZ!

Ne Postu?Biz Post Falan Kasmıyoruz.Yazdım Şiiri,Al Önünde.Kopyacı,Bide Gidip Çalıcak.Böyle Kopyacılar Çok....
  6. turkler

İP:SilverCraftMC.Nitrado.Net - SKYBLOCK-FACTİON YAKINDA SURVİVAL GELECEK DEVAMİ İÇERİDE

Para kazanmak fazla kolay değil, diğer sunuculardaki gibi az emek vererek çok zengin olmayacaksınız. Fakat alın teriyle kazandığınız başarıların mutluluğunu yaşayacaksınız. Yanında : Faction sunucumuzdada skyblockt'taki gibi lapis kırarsanız %10 şansla sc kredi gelmektedir. Factionda sc...
  7. turkler

Hukumdar-Network > 1.7 & 1.8 Cracklı - Rütbe - Level - 1vs1 - Ve Daha Fazlası -

Profesyönel Bir Baltacı Değilim.Sewmedim Ulan.Yorum Kısmını Görüşlerini Yaz Diye Koymuşlar.
  8. turkler

ŞIIR YAZDIM GIZ!

You Dig... I Dig... We Dig... They Dig... That Is Not A Long Poem, But It's Quite Deep. -Turkler Fikirleri Alalım.
  9. turkler

Minecrfta Pe Bozuk yardım

Tablet Kaldırmıyodur.Yandere Pıçahı Al Düzelir. :)
  10. turkler

Adenzu fan art

Çok İyi Yaa...
  11. turkler

Herşeyiyle @Kovalski

Tabi Öyle Elektrikli Testereyle Ben De Çözerim.
  12. turkler

Hukumdar-Network > 1.7 & 1.8 Cracklı - Rütbe - Level - 1vs1 - Ve Daha Fazlası -

Kötü Sunucu....Çünkü Lapis Bulunuyor.
  13. turkler

Herşeyiyle @Kovalski

Sa O Zaman....Ben Buranın Anarşist Pancarıyım.Ula Kimse Farketmiyo.Farkedin Lan...
  14. turkler

Sunucu tavsiye

Haa..Anladım Sende O Kolaya Kaçan Oyunculardansın.(Alınma,Hakaret Fln Değil.) mc.pancarnetwork.tr
  15. turkler

Sunucu tavsiye

/register /login
  16. turkler

Enchanted is back c:

Mission Accepted! You Dig I Dig We Dig They Dig This İs Not A Long Poem, But It's Quite Deep. -turkler
  17. turkler

Enchanted is back c:

Şiir Yazdım.Şairlikten Soğudum Lan.
  18. turkler

Enchanted is back c:

Roses are red, apples are green, my face is funny but yours is a scream! -turkler
  19. turkler

Sunucu tavsiye

mc.candycraft.net (Not A Reklam)(He Asked Önce)
  20. turkler

Enchanted is back c:

Yup.Ben.Seni Donuna Kadar İfşa Edicem Asdsadsadadasdsadsa
  21. turkler

[ANKET]İsimlerin Altındaki Kapıda.Al Yazısı Kaldırılsın.

Ama Yha Her An Birileri Gelip Beni Kutuya Koyup Götürcek Gibi Hissediyorum :(
  22. turkler

Enchanted is back c:

Pislik Dedin.Ulan Ne Pisliksin :3
  23. turkler

[ANKET]İsimlerin Altındaki Kapıda.Al Yazısı Kaldırılsın.

Aynen.Onu Diyorum.Taşısınlar :(
  24. turkler

Enchanted is back c:

Ay Layked Y u. Merhaba,Ben turkler.Anarşist Pancar Olarak Da Bilinirim.Bende Şakaları Güzel Görürüm.Ama Şakanın Fazlasını Asla Güzel Görmem.Şu Ana Kadar Birkaç Kez Banlandığım Oldu.(6 Ay Kadar)Neria911'a Uyuz Olurum.O Da Bana Uyuz Olur.Her Neyse. Ben Buranın Gizli APancarıyım.Umursayın LAN SA