Arama sonuçlarınız

1. turkler

Karneler nasıl ?

Yup,Ay Em Goying Dı Sıliip.
  2. turkler

Moderatörlük Hakkında

Tam Oturdu
  3. turkler

Moderatörlük Hakkında

Ay Layk Demokrasi,Bat Ay Dont Layk Site Kurucusu's Seçmes.Thets Tıragediy.
  4. turkler

Karneler nasıl ?

Okullar kapandı konu kilit+konu yasağı PLS
  5. turkler

Karneler nasıl ?

Kardeş,İlkOkul 4 e Gidiyorum.Alay Edersen Et.(Dar Geliyorsa Benle Yaşam,Kapı Orda İkile Paşam)B)
  6. turkler

Karneler nasıl ?

Hepsi 100 + TakdirName (Thug Life)(Günde 15 DK.Mobildeyim Günde 8 Saat Falan Çalışıyorum.
  7. turkler

Minecraft Harita Yaparken Sıkılma Sorunu.

TE="Hannabell, post: 1498929, member: 10173334"]Bir bardak sütün içine iki akşık tarçın ve bi dal zencefil at. Kısık ateşte 3-4 dakika kaynat. Kaynadıktan sonra beş dakika kadar soğumaya bırak. Tatlı olması için içne biraz bal (veya şeker) ekle. Bu şurubu her map yapacağın zamanın bir saat...
  8. turkler

Korkularinizi yazin.

Bundan:
  9. turkler

Eski Bir Bilgisayar Geldi Eve, Ekrana Görüntü Gelmiyor

Pcyi balkondan aşşağı at,MediaMarkt tan kendine 3500 TL lik pc için babana yalvar.
  10. turkler

Steam kısıtlanmış hesap ?

Kardeş Steam>Görünüm>Hesabım>Normal Hesaba Çevir yapıcaksın,sonra E-Mailine bir mesaj gelcek,orda bir buton olcak ona tıkla,ve artık hesabın normal
  11. turkler

Eski Bir Bilgisayar Geldi Eve, Ekrana Görüntü Gelmiyor

Kardeş,sorunun: fiş yok abi fişe tak
  12. turkler

Olabilirmi

Denedim olmadı sonuç=
  13. turkler

Olabilirmi

Nayır,Nolamaz
  14. turkler

Basit ama işe yarar bir Redstone sistemi

Onun yerine Güneş sensörü koy ve aynen şu sırayla koy=(Güneş Sensörü)[Redstone](Blok)[Redstone Torch](Komut Bloğu =/say Bir Gün Daha Hayatta Kaldınız
  15. turkler

Minecraft Crackliler Başa bela Yardım...

Aynen Konu Kilit Birazdan ADamın Yeni Nickini Çalcaklar.
  16. turkler

PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Lapis mi?Emek verdirten server arıyordum.(Saygı gösteriyorum ama beğenmedim.Lapisli sunucularda tamamen insanlar bot indirip gece pc yi açık bırakıyorlar ve bot durmadan lapis kazıp satıyor.Ve adam birkaç gecede 40M para kasmış oluyor. :(
  17. turkler

3.Yani Vip bana nasıl tek attı(Ben p4 giyerken ve o yumruk attı)
  18. turkler

1-1kere Vip Kestim.2Dakika Sonra Yeni P4 Le Geldi 2-Ben Pro PVP Ciyim 2-Bunları Cevaplamassan Polisi arayacağım(Polis=Rapor etmek)Ve ayrıca bir vip bana (Ben p4set giyerken)bana yumruk attı be ben p4 giyerken vip yumruk atınca tek yedim.What?
  19. turkler

Korku...

(Bir gün bunu ben yaşadım)Bir gün telefonumdan Subway Surfers Oynarken dalmışim(Hafta sonun okul yok)gece olmuş.Gece uykuk gelince telefonumu Subway Surfers ı kapatmadan koltuğa koydum.Sonra biraz cips ve meyve suyu aldım(Tv karşısında telefon oynayacaktım)TV yi açtım.O sırada telefonuma mesaj...
  20. turkler

Vipler çok güçlü.Adamlar 2dakkada P4 diziyor yaa.
  21. turkler

[YARDIM]Tıklana bilen konuşmalar(chat)

/olustur tiklanabilir yazi Umarım Yardımcı Olmuşumdur :)