Arama sonuçlarınız

1. turkler

Minecraft yalanları :D

Minecraft Yasaklansa Mojang a Dava Açarım.
  2. turkler

The Islands (Unity Oyunum)

Hadi GÜncelle PLS
  3. turkler

Oyun İçin On Üzerinden 9
  4. turkler

Ben İndirdim İçinden Steam Gift Code Çıktı :(
  5. turkler

Doğruç
  6. turkler

Ama 20 Yıl Sonra Bitmiş Olur ^_^
  7. turkler

Five Nights at Freddy's The Movie !

Kesinlikle Giderim :O
  8. turkler

Ben Öyle DEnediğimde Olmuştu Desem?
  9. turkler

Online Ekle(Ama Birinin İnşa Ettiklerini Başkaları Kıramasın Kırarsa Griefing Oranı %100 Artar :( ) Araba Ve Gemi Gibi Taşıtlar Ekle Tuvalet İhtiyacı Ekle(Mesela Bar Dolunca Adam Pantolonuna İşesin Yeni Pantolon Yapmak Zorunda Kalsın İhtiyacı Giderebilmek İçinde Tuvalet Craftı Ekle) Bir Sürü...
  10. turkler

Abi Oyuna ATV Gibi Araçlar Ekler Misin(Ne Bileyim Eğlenceli Olur :D ) Ama GTA5 GRafikleri Yapabilir.
  11. turkler

Bence Gta Gibi Bir Oyun Yap(Gta5 Ten Daha Kaliteli bir şey)Ama Grafikler GTA5 Ten iyi Olsun ,
  12. turkler

Minecraft Garip Resimler (hatalara Bakın)

En Sondaki Uçan Su Bending Mod Olabilir mi?Onda Da Su Bükerken Bi Numara Vardı Su Etrafında Dönüyodu Kimse Yaklaşamıyodu Ama Duvar Varsa İçinden Geçiyodu Su Beni Ona Benzetttim Zaten O Modun Göstergeleri Var.
  13. turkler

Minecraft Crackliler Başa bela Yardım...

Ya Kardeşim Crack Almayın(Bir Önceki Yorumda Cracki SavunduğumunFarkındayım,Az Önce Savunuyordun Şimdi Premiumu Koruyosun Demeyin.)Ben HiçİR Yerde Çalışmamama Rağmen Şu Ana Kadar 42:.40TL Biriktirdim.NOT:Ben De Sizin Gibi Paratmanda Yaşayan Normal Bir Çocuğum.Bende O KAdar Para Yok...
  14. turkler

Kendinizi Öldürün

Kağıta Çöp Çizdim,Kağıt Ben Çöp Deilim Dedi BEni Kesti Öldüm. Alttakine Tır.?
  15. turkler

1=Mojang cracklilere izin veriyor.(Ciddiyim) 2=Davaicin avukat lazım.Avukatlar altı üstü 50 dolar falan.(Çok ucuzmuş gibiyim) 3=Adminler isim aynı olunca seni çalan kişi sanabilir ve seni banlayabilir.
  16. turkler

En iğrenç espiriyi yapın

Mert=Gel kanka altın buldum. Ben=Bende üstun. Mert=Ok benim işim var senden kaçıcaktım bay bay.
  17. turkler

köylü ticareti abartmış :D

O da bişi mi ben 64 elmas bloğa 1 toprak vereni gördüm.(komut bloğu ile spawnladım çaktırma)
  18. turkler

Bence,Adının Sonuna Bişeyler Ekle(Örneğin:RS,TR,Gamer,US,UK)Bence Bir Dene.^_^
  19. turkler

Kendinizi Öldürün

jose mourinho yu öldürcekken bir adam atom bombası attı öldüm.alttakine Minigun
  20. turkler

HEROBRINE ASIL HİKAYESİ

HortDaha fazla hort :D
  21. turkler

Minecraft 1.8 Glitch? Siyah Adam? [World Dosyası Eklendi]

Bence Entity-303 değil.Banada oldu zombi çıktı.Ein kırılması da Inswııbıly Hack kullanan bir oyuncu olabilir.Çünkü bana oldu.
  22. turkler

BONANZA Yılbaşı Çekilişi (CS:GO ve Minecraft)

Forum kullanıcı Adım:Turkler-Gerçek Adım:Emre-Yaşıım:13-Minacraftı Kaç yıldan beri oynuyorsunuz?:5 Ay(Eskiden crack olarak)-Sunulan oyunlara sahip misiniz?:Hayır(oyunum bile yok :( )-Youtubede minecraft ile ilgile kimleri takip ediyorsunuz?:AlphaGamer LeafLookRS LeHamam MerTheGaner Teorik...
  23. turkler

En iğrenç espiriyi yapın

:olgun::Aç Mısın ? :S:Hem De Çok. :olgun::Sandalye.
  24. turkler

forumda en çok kullanılan cümleler/kelimler

:demir::dpantolon::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::cam::cam::cam::cam::cam::cam::cam::cam::cam::cam::cam::cam::cam::cam::odun::odun::odun::odun::odun::notch:
  25. turkler

Server Arıyorum!!!

Hub.Gamemode.org veya CraftZ.Gamemode.Org bu ip adreslerinden biri orjinal crackli MineZ serveri