Arama sonuçlarınız

1. turkler

Nitrado, Ekip Arkadaşı Arıyor!!!

Kötü :( :( :( :( Çünkü:Abi tamam nitrado iyi bir site ama,100 kelime ne lan :D
  2. turkler

Server Arıyorum!!!

McDayZ.Nitrado.Net Mc-warZ.com
  3. turkler

Minecraft Bitmeyen Hikaye

Sonra bir Ferrari Enzo buldu.Hemen binip kaçtı.Otobanda arabalar seyir halindeydi.Onlarca araba.Bu arabaların kaynağını merak etti.Yolun sonunda bir şehir buldu.Hemen bir ev satın alıp oraya yerleşti.Ferrari Enzo'sunu garajına park etti.Bu şehir evrenin en güvenli şehriydi.
  4. turkler

Herobrine hayattaydı.Bir sniper rifle kaptı.Ve steve'e nişan aldı.Ama ıskaladı.Sesi duyunca steve kokudan kaçmaya başladıZOMBİLER YOKTU
  5. turkler

Yardım Lazım

İp adresi: ?
  6. turkler

Bana sağlam

+İsmin ne ? -Taylan . +Koıyim de "yaylan".(PUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFF)
  7. turkler

Bir anda portaldan çıkınca portalın yanında bir AK-47r.Hemen alır.Geri dönüp metrocop'lara saldırır.Esir olan creeper'ı kurtarır.Beraber minecraft dünyasına dönerler.Ama steve'in evi yıkılmıştır.Beraber creeper'ın evine giderler.Dost olup süt içerler.Sonra creeper steve'ye"Creeper olmak ister...
  8. turkler

Herkeze Headshot atarak 45 günde bir portal yapar ve minecraft dünyasına döner.
  9. turkler

Steve ankaradan minecraft dünyasına gider.Ama gitmeden yanına gerçek dünyadan bir tank alır.Sonra tankıyla yer bulup ev yapar.Sonra gezmeye çıkar.Tam o sırada karşısında herobrine'yi görür.Hemen tankına biner.Herobrine"oww shit ! "diyip kaçmaya çalışır.Ama steve attı bımbalarla herobrine'yi öldürür
  10. turkler

Öldüm yürüyom

:( Thıs Is SpartaThıs Is Sparta
  11. turkler

Öldüm yürüyom

MineZ serverinin ip adresi ne ?
  12. turkler

Köy + Hemen Yanı + Ravin + Zindan

:notch:NE YAPMIŞ Kİ?:notch: [:jambon:->:fırın:=:kbiftek: ]yaa ben bi seed arıyorum şöyle olsun:2 köy yan yana toplamda 4demirci 2tane sthronghold 1maden 2mineshaft