Arama sonuçlarınız

1. Vienicome

Başlıklara Düzen Getirilmesini Talep Ediyorum

Başlıkta o tür kelimeler içeren konular için çok katı bir spam filtresi güzel olabilir Bir nevi shadowban olayı gibi konu sadece açan kişiye var olarak gözükücek
  2. Vienicome

Merhaba Benim Adım OsokuSan

troll çıktı üzüldüm şimdi
  3. Vienicome

Merhaba Benim Adım OsokuSan

Neresinden tutsam cringe geliyor inş trolldür hadi gogleye anime girl yazioz
  4. Vienicome

C# ve Si Pılas Pılas (C++ :D)

@KadirBerk e ek olarak C++ ile C# çok farklı sayılabilir Javadakine benzer her nesnenin class içinde olma gibi bir zorunluluğu var fakat C++ için böyle bir şey geçerli değil C#da pointer korumaları vardır yanlışlıkla başka bir şeye ait alanı bozamazsın ama C++da sistem tarafından hata verilmediği...
  5. Vienicome

AC-Batarya arasında değişebilen bir laptop/tablet arıyorum

Üzerinde uğraştığım bir proje için programı deneyebileceğim Windows 7 veya üstü laptop yada tablet arıyorum Sistemin şarz ile kullanım arasında değişebilmesi lazım, yani en basit tanımla adaptör fişini takıp çıkartabilmeniz gerekiyor Tabi programı forum üzerinden anlatarak yada teamviewer ile...
  6. Vienicome

[YARDIM]Hamachi sorunu.

Bunu indirip hamachiyi tekrar kurmayı deneyebilirmisin eğer hala sorun devam ediyorsa
  7. Vienicome

[YARDIM]Hamachi sorunu.

İlk önce aygıt yöneticisinden Hamachi ile ilgili şeyi kaldır/sil ve bilgisayarı yeniden başlat, hamachi driverı tekrar kendisi kuracaktır Eğer ağ bağlantılarım kısmında gözüküyorsa öncelik ayarlarına gerek kalmayabilir Eğer gözükmüyorsa neler yapılacağına şu an bakıyorum Ve ünlem işareti...
  8. Vienicome

BlueScreen Crash Hatası

Birde desteği kesmenin yanında her yerde w7 için yıldırma updateleri gelecek diye haberler okuyordum Buna mavi ekranlar ve yavaşlık gibi şeylerde dahildi
  9. Vienicome

[YARDIM]Hamachi sorunu.

Bu tür hatalar hamachi driverı ile var olan herhangi başka bir bağlantının aynı önceliği almaya çalışması gibi sorunlardan oluyor Yani 100 farklı siteden 100 farklı yoluda deneseniz aynı hatayı veriyor genelde Aygıt yöneticisinden öncelikle alakalı şeyleri değiştirmeyi dene olmazsa
  10. Vienicome

Konu başlığı...

Bir projede 3 saatten fazla kesintisiz şekilde uğraşabilmek :(
  11. Vienicome

AMV YAPMA PROGRAMI LAZIM

Alakalı resimler
  12. Vienicome

Son İki Harfle Ters Yazıyla Kelime Türetmece

Artık okadar çok kelime oyunu konusu açıldıki korkunç eserler çıkmaya başlıyor :(
  13. Vienicome

Youtube'nin yeni logosu?! Youtube'den Türkiye'ye destek!

Konu içinden(yorumlar*) bahsediyorum, zaten açtığın konuda tartışma çıkartacak bir şey yok ama yazılan yorumlar için bu geçerli değil
  14. Vienicome

Youtube'nin yeni logosu?! Youtube'den Türkiye'ye destek!

Konu Malum yorumlar dayanılmaz bir şekilde devlet yalakacılığı kokuyor nedense
  15. Vienicome

Yazılıma Başlangıç(Soru)

Konudaki C öneren mesajları dikkate alma eğer temeli atmadan C yada hele hele C++ şeysine bulaşırsan ilerlemen çok yavaşlayabiliyor İlk sorun buradaki çoğu kişi C ile C++ farkını bilmez ve sen C basit diye C'ye başlarsın bir süre sonra uğraştığın şeyin C++ ağırlıklı olduğunu öğrenirsin Sonraki...
  16. Vienicome

ブラッディ・ストーリー [Kanlı Bir Hikaye] Bölüm 2

Spam olmaması için tekrar yazılan yazı
  17. Vienicome

ブラッディ・ストーリー [Kanlı Bir Hikaye]

Spam olmaması için yazı
  18. Vienicome

Okullar Kapandı - Velkam Tu Tatil

Benim için 3 ay staj var pek tatil olmayacak :(
  19. Vienicome

Bilgisayarınızın Performansını Artırmanın Yolları!

Burayı okuyan ve ciddiye alan kişilerin %98inin sisteminin boşta 120 işlem ile çalıştığına eminim Kullandığı reklam programı antivirüsün efsane koruması ile farkedilmiyor tabikide
  20. Vienicome

Google Yasaklanıyor

Ama bizim asfaltlı yollarımız var
  21. Vienicome

Skype Design Grubu / Tasarım & Design [Yardımlaşma-Paylaşım]

Tasarım & Design Sadece başlık bile tüm kuralların özenle çiğneneceğine dair bilgi veriyor :(
  22. Vienicome

Google Hizmetleri Çöktü!

3 saattir telefondaydım hiçbir şey çökmüş gibi değildi :( Tabi 3 saat boyunca vpn üzerindeydim şu an normal internete geçince farkettim yavaşladığını :(
  23. Vienicome

Hexadecimal, Decimal, Octal, Binary

Buradaki kimse 1 byte alan üzerinde flag düzenleme yada okuma gibi işlemler yapmayacağı için forum için aşırı gereksiz gibi :(
  24. Vienicome

Anime Zararı mı Ne Desem :S

Çeşit çeşit kan vahşet ışid videoları gibi olmadık şeyleri izleyebilirsin Çok güzel dizginliyor insanı