Arama sonuçlarınız

1. Vienicome

Ekran Kartlı VDS

Amazonun gpu odaklı sunucuları var ama fiyatları lirayada çevirsen dolar olarakta kalsa fazla acı :(
  2. Vienicome

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VERİ MERKEZİ GEBZE’DE AÇILDI

Yaşasın be data üretiyoruz artık yaşasın data üretmek
  3. Vienicome

Skript vs Java : Performans Karşılaştırması

Yok bahsettiğim interpreted language olayı java tam compiled yada interpreted sayılmasada skript tamamen interpreted Performans konusunu açıp ortalığı tekrar ateşe vermek istemiyorum :( Onun dışında biri bu tanımların türkçesi hakkında beni bilgilendirebilirse çok memnun olurum :(
  4. Vienicome

Skript vs Java : Performans Karşılaştırması

Bu daha çok python ile c++ı karşılaştırmaya benziyor nedense :( Çalışma mantıkları farklı ilk buradan kaybediyorlar :(
  5. Vienicome

Ininal ve PayByMe Kart Rehberi (Korsana Son !!)

Paybyme kaldırılabilir artık :(
  6. Vienicome

Çay Ismarlama

( ͡° ͜ʖ ͡°) Onun dışında @Helter @Rhapsody ve @Muhde :(
  7. Vienicome

Lise Hakkında Bilgisi Olanlar Konuya!

Anadolu teknik bölümündeyim banada DİL ANLATIM BARAJ DERSİ GEÇEMEZSEN SINIF TEKRARI deniyordu o dersten kaldım ama sınıfı o dersten sorumlu olarak geçtim, birde ona ek olarak birden fazla dersten kalmıştım ama sadece dil anlatım sınavına girdim Ama yıl sonu minimum 50 ortalama kuralında böyle...
  8. Vienicome

Dünyadaki En Kaliteli Hosting

Bu tamamen kimin kaliteyi nasıl ölçeklendirdiğine bağlı Ki lagsız sunucu diye bir şey yok yakın sunucu vardır, türkiyedeki hostingler faydana olur Tabi burada lagdan kasıt sunucu yükünden dolayı olan lag değilse
  9. Vienicome

Programlama hakkında sorular

İleriye dönük olarak web öneririm Ama en çok para kazandırma olayı sana bağlı Performansın aşırı önemli olduğu yeterince büyük bir firmada yeterince yüksek C++ deneyimi ile aylık 100 bin doları rahatlıkla geçebilirsin Ama web ile onlarca kişinin işini yaparsanda ona yakın paralar alabilirsin...
  10. Vienicome

360 Totel Security Rezilliği

Benim için antivirüslerin kendisi başlı başına bir rezillik Doğru kullanıldığı taktirde her derde devadır* http://www.xuetr.com/download/ Ama yanlış kullanım ile format dvdsine mecbur kalabilirsiniz :(
  11. Vienicome

Uzun süre ardından tekrar Merhaba!

Çok yanlış yerde arıyorsun :(
  12. Vienicome

Kim Jong Un'un kız kardeşine yavuklu aranıyor.

Modlar iş başında ( ͡° ͜ʖ ͡°) ╯╲___卐卐卐卐
  13. Vienicome

Klavye Askeri nedir ? Ne işe yarar ? Faydaları nedir ?

Bunların bir üst seviyesi olarak; Bordo klavyeliler
  14. Vienicome

Ping çözme oyunu

Sanırsam olayı yanlış anlamışsın :( Ping 2 cihaz arasındaki bağlantı gecikmesi olur ve gönderilen şeyin aynı şekilde geri gelme süresi olarak geçer genelde :( Yani tamamen hat kalitesi, yoğunluk gibi şeylere bağlı bir şey Tabi oyunun adı sayı tahmin etme gibi bir şey olabilir
  15. Vienicome

Aşık Olduğunuz Eski Sistemleri Windows 10'a Yükseltmenin Vakti Geldi ! [İNTEL KULLANICILARI İÇİN]

İşlemci boot kaydı arayıp sistemin Windows 10 olup olmadığını kontrol edicek gibi bir teori bana aşırı saçma geldi Daha çok mimari sadece Windows 10a özel olacak gibi bir şey daha mantıklı olabilir
  16. Vienicome

c# Form

LCD Panoda istediğin şeyi gösterebiliyorsan Access en kolayı olur OleDB kütüphanesi benim bildiğim en kolay ve dertsiz kütüphane, internette yüzlerce tutorial vb şeyler var*
  17. Vienicome

28 yaşında Yeni (eski) üyenin ilk yazısı :D

Bunu bırakıp kaçıyorum
  18. Vienicome

Linux ve Diğer Sürümlerini Öğrenmek İstiyorum!

Moderatörler gelmeden diye başlayacak olursam Windows ve Linuxda bu konudaki en büyük fark raw socket desteği, windows raw socket desteğini XP SP1de kesti ve raw socket olayını kullanmak için ek kütüphaneler kullanman gerekiyor Raw socket olayını aşırı basit bir şekilde anlatacak olursam bütün...
  19. Vienicome

Linux ve Diğer Sürümlerini Öğrenmek İstiyorum!

Lütfen linux distrolarını bir hek aracı gibi görmeyin aynı şeyi windowsda bile yapabilirsiniz, tabi internettiniz yettiği sürece Ek olarak internetten video izleyerek yapacağınız şeyler silahın şarjörünü çıkartıp düşmana atmak gibi birşeyden öteye geçemez Her programın protokolüne özel...
  20. Vienicome

Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız Kutlu Olsun.

Olay sapıcak fakat yazmasam içimde kalır 23 Nisanı sadece çocuk bayramı diye hatırlamayın o gün sayesinde şu an zorda olsa ülkeyi yönetecek kişiyi seçebiliyorsunuz Fakat iqsu 200ün altında olmayan halkımız için bu bir ateist icadı ve ülkeye zarar veriyor :(
  21. Vienicome

Forum Çok Durgun

İstesem x mesajım olurdu ;) kafaları nedir yanlız :( Neler yaşıyorsunuz buraya gelmeden önce :(
  22. Vienicome

F2P Oyunların Genel Özellikleri

"Kurtların aşkı büyük olur :kaş:" gibi cümlelere mağruz kalmama sebep olurlar :(
  23. Vienicome

Kontur Ve Paypal ?

Tek yolu birine parayı gönderip senin paypal hesabına göndermesini unmak*
  24. Vienicome

bu içerik sahibi tarafından silindi

Muhde forumda hatayı okumadan konu açıp yardım etmek isteyenlere atar yapan şahıslar yüzünden hesabını sildirtti :( Aslında ilk önce silme isteği kabul edilmedi sonra silinene kadar nsfw içerik spamlemeye başladı :( Her üyenin sonu böyle olacakmış gibi bir his var içimde :(
  25. Vienicome

bu içerik sahibi tarafından silindi

Yanisi eğer her kullanıcının bildirimleri tutulacak olursa sunucu yükü katlanarak artmaya başlar 7,300*1,200 8,760,000 kayıt ediyor, bunlara konu mesajları, profil mesajları vb şeylerde eklenecek olursa spagetti olur veritabanı :(