Arama sonuçlarınız

1. Vienicome

bu içerik sahibi tarafından silindi

Günlük 20 bildirim geldiğini düşünsek 1 yıllık üye bile 7300 civarı bildirim tutuyor eğer silinmezse Günlük 40 bildirim alan +3 senelik şahıslar 438 bin gibi acı rakamlar çıkıyor 7,300 * 1,200 gibi bir düz mantık hesap yaparsanız çıkan rakamlar yeterince korkunç :(
  2. Vienicome

XenForo... İlginç bir hata.

Kurulum sırasında mutlaka kurcalamışsındır .conf türevi dosyaları, o tür şeyler oluyor genelde :( Tabi bilen birine sorman daha mantıklı olur benimki sadece bir öneri :(
  3. Vienicome

XenForo... İlginç bir hata.

En büyük tecrübemin 1 günlüğüne açıp sildiğim mybb forumu olduğunu hatırlatarak; SQL sunucusuna bağlanamıyor xenForo, şifre yada kullanıcı adı yada ikiside yanlış olabilir :( Yada SQL sunucusu çalışmıyor :( Ek olarak atabiliyorsan ayar dosyalarını atman çözümü kolaylaştırabilir*
  4. Vienicome

Bu Kişi Kim? [Özel Üye Hediyeli] [Üye Bulundu]

Eskiden çok hoş kullanılıyordu :(
  5. Vienicome

AMD mi NVIDIA mı?

Oyunlar bazen Ati kartlarına ırkçılık yapmak için çok güzel anlaşabiliyorlar 60 fps alacağın yerde oyuna özel 30fps alabiliyorsun Crysis 2 yada 3 de böyle bir olay vardı :(
  6. Vienicome

En Çok Dinlediğiniz Şarkı.

Bir yerden tanıdık geliyordur umarım birkaç kişiye :(
  7. Vienicome

Powerpuff yourself

Birinin yaratmak allaha mahsustur mesajı ile drama fırtınası çıkarmasını bekliyorum burada :(
  8. Vienicome

4.5G 1 Nisan Şakası Olsaydı

350 MBite kadar hız diye tanıtım yapıp hala mobil internete 1 2 4 gibi komik rakamlarda kota koyuyorlar Bence yeterince iğrenç bir şaka
  9. Vienicome

Hayatta Kalabilecek misin?

Konu ile alakam burada bitti sayılır :(
  10. Vienicome

Java mı C++ mı?

O tür şeylerle uğraşmak isteyenler Windows Servisleri ile başlayabilirler :( Daha sonra driver ve türevi şeyler yeterince hoş olabilir :(
  11. Vienicome

Java mı C++ mı?

Eğer C++ yerine C ile başlarsanız bu sefer C++ C# ve Java türevi oob ağırlıklı diller fazla tuhaf geliyor :( Kendimden biliyorum :(