Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Microsoft, Minecraft’ı İstiyor!

BİLL GATES! SANA BURADAN SESLENİYORUM! LANET OLSUN SANA BİLL GEYTS! Bence minecraft microsoftun eline geçtikten sonraki ilk güncellemede şöyle olacak Oyunun hikayesi olacak Hikayede kaleler şatolar filan olacak. kaçırılmış bir prenses olucak Oyunda büyücüler filan olacak ve oyundaki amaç...
  2. 98IamLegend98

Minecraft Microsoft'un ellerine gidiyor Yorumlarınız Bekliyorum!

Bencede. Bence minecraft microsoftun eline geçtikten sonraki ilk güncellemede şöyle olacak Oyunun hikayesi olacak Hikayede kaleler şatolar filan olacak. kaçırılmış bir prenses olucak Oyunda büyücüler filan olacak ve oyundaki amaç hayatta kalma ve prensesi kurtarma olacak endde bir kafes...
  3. 98IamLegend98

Minecraft Microsoft'un ellerine gidiyor Yorumlarınız Bekliyorum!

Bence microsoftun eline geçerse 1-2 aya batar. neden?: Microsoftun yaptığı oyunlar genellikle çok dandik. İşte karşınızda minecraftın mezarı: MINECRAFT 2009-2014 RUHUNA EL-FATİHA ve artık markus geliştirmiyor ve soyadı persson değil person jeb geliştiriyor artık
  4. 98IamLegend98

Teamfortress 2 Skinleri|SPY ENGİNEER HEAVY

Harikulade olmuş favorim: spy Hepside benzemiş . scoutun eline demir at zırhı verseydin tüfeğe benzerdi.
  5. 98IamLegend98

2. Cinema 4D Çalışmam

Çok güzel olmuş bayıldım. Papatyayı koparırken yapabilirdin Çok güzel olmuş merak etme kötü değil.
  6. 98IamLegend98

Güncelleme Minecraft 1.8 Güncellemesi

Alex gibi apmak için 3 pixel eski steve gibi yapmak için 4 pixellik skinler yap.
  7. 98IamLegend98

Size virüs yedirmeye çalışan oldu mu hiç? Olduysa yazında gülelim :D

Yoo avast ücretsiz. Ek seçenekleri ücretli. Hiç bilgisayarımdan kaldırmıyorum avastı.
  8. 98IamLegend98

Benim önerim Avast'tır. Avast kendi kendini yüklemeye çalışan casus yazılımları bile engellior AVG ise çoğu yerden indirilebilen dosyaları virüs zannediyor. Avastın 22 milyon kullanıcısı varmış.
  9. 98IamLegend98

Adam komutu yanlış yazmış. echo yazmalıydı. Bana olmadı ama birisine atacaktım ama dava açarlar die korktum :(((((
  10. 98IamLegend98

1.9 da gelecek özellikler

onları heralde 2.0.0 de koyacaklar. her sürümü takip edeceğim. her sürümü yazdıktan sonra gelecek sürümü yazıyorlar. sizin için takipte kalıp size ender kolossusu gördüğünüz güne götürüp heveslendireceğim! :D
  11. 98IamLegend98

Gelmez tabi benim gibi orjinal sitesinden bakman gerek. 3.maddeye bağlı volumetric blut yeni blut renderi gelecekmiş. o yüzden volumetric blut olabilir. 2.0.0 çıkana kadar bekle.
  12. 98IamLegend98

Minecraft: 1.8 Survival #1 - Ev ve Bol Iron! w/Umut

Etiketlediğin için teşekkürler. Ve maalesef şuanda vaktim yok. izlemeye. sonra izlerim.
  13. 98IamLegend98

gece nasıl bulutları görsün? :D
  14. 98IamLegend98

forumda en çok kullanılan cümleler/kelimler

.-. ve ._. tabikide başka çok kullanılanmı var
  15. 98IamLegend98

Temple

ya arkadaş anlamadın sen öle demedim beğendiseniz sölein beğenmediyseniz hiiç uğraşmayın anlamında dedim yanlış anlamışın sen. insanlarilkçalışnasıoluncaböylederalışhayatainatçıherif sizin gibi yanlış anlayınca inadına en kötü en barbat!! diyenlerden bıktım ya. TERKET KONUYU TABİ ONURLUYSAN...
  16. 98IamLegend98

Temple

bende bundan korkuyordum :(
  17. 98IamLegend98

Temple

Arkadaşlar temple diye bir çalışma yaptım arkadaşlar lütfen kötü yorumlarınızı atmayın çünkü ilk çalışmam YANLIŞ ANLAYACAKSANIZ SAKIN GELMEYİN
  18. 98IamLegend98

Yaptığım 2 skin (Biri 64x64)

ben sana özel yapmıştım ve mçskinsearçh da 1 ay önçesi gözüküo.
  19. 98IamLegend98

Galiba :D
  20. 98IamLegend98

benim yaptığım 1.8 bir skin var ama sana veremem. @DPXs a özel yaptım onu. o izin verirse veririm.
  21. 98IamLegend98

evet o gelecek 1.9 da pek bir şey değişmeyecek
  22. 98IamLegend98

Made İn yeni işe girişen olmuş ve saçları papatya gibi olmuş :D beğenmedim.