Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

1.yılım!!!

sağol :D buraların kadrolusuyum.
  2. 98IamLegend98

1.yılım!!!

ok senin geçmiş 2.yılında kutlu olsun D:
  3. 98IamLegend98

1.yılım!!!

I dont care :/ kutlamıcaksan söleme pls.
  4. 98IamLegend98

1.yılım!!!

Merhaba arkadaşlar bugün sizleri görmek çok güzel çünkü bugün forumdaki 1.yılım. Kayıt tarihime bakarsanız bugün değil ama hesabımla ilgili başka şeyler var onları spiderus biliyor :D bugün çok mutlu bir günümdeyim. ÇÜNKÜ BUGÜN 6 EYLÜLLL!!! Kutlamak için şu 2 şarkıyı dinlicez. bu...
  5. 98IamLegend98

Kendi Mob yada Boss'unu yap.

nerede bulunu tip gibi bilgileri benden almışssın yumurtayıda :D neyse gururlandım çünkü "taklitler aslını yüceltir!" son moruk oyuncu
  6. 98IamLegend98

kim katil oyunu

konuyu okusan katili bana bakarken gördüm diyorum bilip bilmeden kouşma şimdi 8-10 arasındaki tüm mesajları oku!
  7. 98IamLegend98

kim katil oyunu

ben sana voltsun dedim
  8. 98IamLegend98

kim katil oyunu

Olm onu yanlışlıkla öyle yaptım kendini öldüremezdi ve 10 kere değil ve canlamazsın vlt ten başka bir şey değilsin. oyunun b**unnu çıkardın be. senin yüzünnden değil reyiz yüzünden gerçii başta kendini öldürmen kavgaya sebep oldu uyarı yemekte özgürssün :D
  9. 98IamLegend98

kim katil oyunu

hayata dönemezsin. ve gömüldün sen. asıl sensin o öldün diyoz inadına dirilion.
  10. 98IamLegend98

kim katil oyunu

17:30 Yasin reyizin cesedine sertçe ayağıyla eziyet ederek gömmüştür. canlanamazsın. ve oyun çoktaaaaaaaaan.....
  11. 98IamLegend98

kim katil oyunu

Alamazsın ölüsün sen.
  12. 98IamLegend98

kim katil oyunu

Yasin kalkar ve psigoloğu öldürür. sen öldün bişe konnuşamazsın.
  13. 98IamLegend98

kim katil oyunu

sonikexe öldü. 17:25 Yasin şüpheli olan bestiayı çağırıp kafasına kurşunu sıkar.
  14. 98IamLegend98

kim katil oyunu

17:22 yasin lalov ve eren birlikte Katilin suratını açar katil sonicexeydi! Sonicexe bir katil daha var! der ve yasin pistolu kafasına sıkar.
  15. 98IamLegend98

kim katil oyunu

17:20 yasin çadırda nöbetteyken ağaçın arkasında katilin ona baktığını görür hemen smgle ateş eder yüzü kanayarak yere düşer diğerlerini çağırır daha sonra morfinli iğne batırır bayılır. maskesini çıkartırlar ve katil... (reyiz gelsin sölicem) sen değilsin katili ben karar veririm böyle...
  16. 98IamLegend98

kim katil oyunu

17:12 yasin "bence katil kamptakilerden biri" diyor.
  17. 98IamLegend98

kim katil oyunu

16:52 Yasin dereden damacanayla su getirir
  18. 98IamLegend98

kim katil oyunu

16:47 Yasin bestiayı arayıp katile dikkat et der.
  19. 98IamLegend98

kim katil oyunu

sen ölüsün ._. kendi kendini öldüremezsinş ancak ben öldürürürm. ama yinede öldün.
  20. 98IamLegend98

kim katil oyunu

bence sen kampa ddönmicen. 16:45 Yasin çadıra girmiş digiturkte seç izleden tv2 deki kanıtı açıp izlemektedir.
  21. 98IamLegend98

kim katil oyunu

16:42 Yasin tüfeğiyle bir geyik avlar ve erene "ereen kamp ateşi yak yemek buldum!!" diye bağırır.