Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

cosplay dediğin böyle olur

işte bu konudan bir şişeye gözlük takmak birçok şeyi değiştirdiğini öğreniyoruz :D
  2. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

sende ona benzer birşeyler çiz.
  3. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

benim zihnim güçlüdür .-.
  4. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

banada öle oluo. mesela mc de arkadaşım apartmandan aşağı düşmmüştü itemleri ordaydı rüyamda o kareyi görüodum 1 hafa sonra gerçekten görüom
  5. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

bestiaya söle o zaman bana yalan şeyler sölemesin.
  6. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

o dediğinizin gerçek ismi dejavu millete yanlış bilgiler vermein
  7. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

banada öle oluor adamların dedigine bakma sen ona dejavu denior.
  8. 98IamLegend98

Okul Eşyalarınız Hazır Mı?

bende. ancak bulamadığım için yeni aldım :D
  9. 98IamLegend98

Gördüğünüz rüyaları anlatın

Ha aklıma bitane daha geldi en sevdiğim rüyam eskiden bizim burda araba park yeri vardı şimdi tamamlanmayp kaçtıkları bir inşaat var be 7-6 yaşlarında görmüştüm rüyamı ssonra oraya gidiom orda mavi biyer var oraya ssssıkışarak giriom orassı buzul Koridorları var elmasslar filan var bitanede buz...
  10. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

Harbiden bazen öyle gıcık rüyalar olur.Bazen arabayla beraber uçurumdan düşersin düştüğün yerde Club olur dans edip koparsın durursun. Sen sadece işin eğlencesine bakacaksın hayatta öyle bir eğlenceyi bir daha yaşayamazsın.Mesela Kola içerken arabayla uçurumdan düşmek.Bunu asla yaşayamazsın...
  11. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

peki benimki gibimidi? çin filan
  12. 98IamLegend98

Gördüğünüz rüyaları anlatın

Rüyamızı anlatçaz benim rüamdada bulgaristan yerine çin vardı çinde ilerlioduk yavuz ve murat abimle arabadaız yavuz abim sürüo ssonra murat abim dur kimlik kontrolu yapçaz dio frene az basıp fırlıolar ben arabada kalıom uçuruma doğru gidio araba bende rüyam kontrol altında olduğu için kendimi...
  13. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

benim rüamdada bulgaristan yerine çin vardı çinde ilerlioduk yavuz ve murat abimle arabadaız yavuz abim sürüo ssonra murat abim dur kimlik kontrolu yapçaz dio frene az basıp fırlıolar ben arabada kalıom uçuruma doğru gidio araba bende rüyam kontrol altında olduğu için kendimi uyandırdım öyle...
  14. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

ben hiç dediğin gibi bir rüya görmediğim için senin rüyandır diyorum ve nasıl birşeye benziyordu?
  15. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

ben neden rüyamda onu görmedim? heralde o varlık senin rüyanda inş bu gece rüyama girmez :S edit:bu beğeniyi ssadece senin rüyan olarak kabul ediyorum.
  16. 98IamLegend98

Böyle oyunun ben (Minecraft)

evet. oyuncu sayısı kadar server var.
  17. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

gece gece psikolojimi alt üst ederek azrail görmüş gibi uykumu kaçırmayı başardın tebrikler :/
  18. 98IamLegend98

silah istiosan unturned oyna.
  19. 98IamLegend98

iyi ama susuzluk var her şey kıt arkadaşımızı bulmak için 3 saat uğraşıyoruz sonra oyuna başlamak çok zor,oyuna başlarken 500 zombi öldürmemiz gerekiyor.. HEPSİNDEN GICIK KAPIYORUM AMA EN ÇOK KAPTIĞIM BÜTÜN SERVERLERDE İTEMLERİMİZİN AYNI OLMASI!
  20. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

YALAN DEĞİL ARKADAŞLAR BEN BİKERESİNDE FARKETTİM RÜYADA OLDUĞUMU BİRİSİ BENİ KOVALIODU RÜYAMDA RÜYADAYIM KENDİMİ SIKIYIMKİ UYANIYIM DEDİM III DİYEREK KENDİMİ SIKTIM CANIM ACIDI UYANMADIM SONRA ÜZÜNÇLE KAÇMAYA DEVAM ETTİM ben inanıyorum merak etme :) ve rüyanda nası annene yumruk atmanı...
  21. 98IamLegend98

uzaylılar kesin cevap

Çok yararlı bir yazı ama ben ölmeden önce görmek istiyorum :(
  22. 98IamLegend98

endless thanks to zorinkun! :D
  23. 98IamLegend98

en sevdiğiniz çorba hangisi?

buraya herkes en sevdiği çorbayı yazcak. ben: küçükken tarhana seviodum şimdi: domates çorbası
  24. 98IamLegend98

zorinkun sayesinde.
  25. 98IamLegend98

biz daha önceden dost değilmiydik lo :P kavga the end. üzgünüm