Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke. Ama sonucun aynı olacağı bir kavgaya girişeceğimi sanmam. O küfür ve hakaret edecek. Ben ise ona bunun bir işe yaramadığını anlatmakla boşuna yoracağım kendimi. Uğraşmaya değmez.
Hala hakaret etmeye devam ediyorsun.Yapacağın kötü şeyi bekliyorum.
Dilenmedim açıkça belirteyim. Co-op oynananıp oynanmayacağını ona göre alacağını belirttin. İstersen al diye açık açık belirttim konuşurken. tabii hatırlamazsın...
@GodofMilker da anlatmış sana. Ben de geçtim aynı yoldan. Yaparken öğrenirim ile iş olmuyor malesef. Sırf bu yüzden aylarca aynı oyun üstünde çalıştığımı hatırlarım. Bir süre ara verip kendimi dilde geliştirdikten sonra normalde yapamadıklarımı herhangi bir kaynaktan yararlanmadan yapmaya...
1-2 saniye hızlı açılması için almadım zaten :( normal birinden daha fazla kopyalama vb işlemler yapıyorum ki bu da çok sıkıcı bir durum olabiliyor HDD'de :(
Monitörü Asus VS229HA alıp işlemciyi AMD(fx6300 alıp overclock ile rahat rahat kullanabilirsin. Ankartın da değişmesi gerekir.) Bir de 120GB SSD alabilirsin yanına.
Ancak yeni monitör ihtiyacın yoksa o bütçeye 970 sığdırırım ben.
Kaldırılacağını sanmayın. Sınır ve düşürülecek internet yükseltilir tekrar. Kaldırılması mümkün değil şu durumda. AKK sız internet istiyorsanız uydunet alacaksınız (Sınırsız için akk'sız paketi var).
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.