Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun aynı oyun. Çalıştırıldığı uzantı değişiyor diye oyun C ile yapılmış olmuyor. İşlemci değişimi gerek. Dolayısıyla da anakart. Ama dizüstünde mümkün değil.
Preview ile ben de çalıştıramadım. Pro yükleyeceksin. Windows a uyarlanmamış oyunları çalıştırmaz. O oyunlar da sadece windows store dan oynanabiliyor. İnternetten x360 oyunu indirirsen tabii çalışmaz.
Çok ram kullanması performansı kötü etkilemez. Windows 7 de doğru düzgün çalışmayan pek çok uygulamayı win8 de takır takır çalıştırdım. Ram bahane değil. 8.1 piyasadaki en iyi sistem.
Sonuçta hepsi makine diline çevriliyor derleyici ile. Az önce kendin dedin.
Her programlama dili farklı amaçlara hitab etmek üzere geliştirilmiştir. Sen şu anda normal bir yazılımcının yapacağından fazla uçuyorsun.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.