Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

En Ama En İyi Ekran Kartı Söyleyinn Ve Linkini Verin.

Şu an o dediğimiz türden sayılı ekran kartlarından en iyisi gtx980 ve 2000-2500TL civarı bir fiyata denk geliyor. Ancak bu kart ile de 4k oynamazsan performans seni memnun etmeyecektir. Yine tavsiyem 970 ve 960 olacaktır bu durumda. Ancak 4k oynayacağım ben 2000TL ye alırım bir mönitör diyorsan...
  2. Salturbone

Forumda Hatırı Sayılan Kişiler

Ya neden her şeye beni koyuyorsunuz ne yaptım ben :( Ah nizo ah :(
  3. Salturbone

Nasıl alayım nizo kendin isteyerek gelmişsin de yazıyorsun bunları :( Bir de ben ne alakayım. Bir ima mı vardı burada :(
  4. Salturbone

En Ama En İyi Ekran Kartı Söyleyinn Ve Linkini Verin.

Gayet güzel bir sistemin var. Ancak sana tavsiyem oyunları 4k oynamayacaksan titanX yerine gtx 960-970 gibi kartlara yönelmen olacaktır. Zira 1080p ile alacağın performans seni memnun etmeyecektir...
  5. Salturbone

İlk sırada sarı bücürü gördüğü için gerisini okumadı. Çünkü listenin büyük bir çoğunun sarı bücür gibi hayırsız evlat olabileceğini düşündü. Ön yargılıyım tutmayın beni.
  6. Salturbone

Eclipse Hatası

Eğer eclipse yüklemeden önce jdk yüklediyse bulmama şansı yok. Ama sonrasını bilemeyeceğim...
  7. Salturbone

Eclipse Hatası

Eğer jdk yüklemiş olsaydı eclipse bunu fark ederdi. Programlar kendilerine doğru şey söylenirse çok güzel işler çıkarabiliyorlar...
  8. Salturbone

Eclipse Hatası

Java JDK yüklemen gerekiyor.
  9. Salturbone

DIKKATE ALMAYINIZ

Daha önce de böyle bir geyik dönmüştü forumda. Konu başlığı "Sakın Girmeyin" idi sanırım :(
  10. Salturbone

PaegonEra Online | MMORPG Çalışmalar

Bende merak ediyordum rastgele şekiller vardı amacı nedir diye sormaya üşenmiştim. Şimdi sen bunu deyince dikkat ettim ben de. Harbi bu nedir ? *-*
  11. Salturbone

PaegonEra Online | MMORPG Çalışmalar

Ya mimar ekibiniz iyi çalışmıyor ya da harita gereğinden büyük. Bu haritanın büyük kısmı doldurulacaksa 1 ay size yetmeyebilir çünkü...
  12. Salturbone

Arkadaş bir PS nasıl bu kadar dolu olabilir???

İptal etsen bile bir şey olmayacak emin ol :( Dosya silme işlemini yarıda kapatırsan silinen dosyalar silinmiştir ama silinmeyenler orada bozuk şekilde kalır.
  13. Salturbone

Arkadaş bir PS nasıl bu kadar dolu olabilir???

Bununla uğraşmak yerine bir hdd kutusu ile ps'in içindeki hdd'i bilgisayara bağlayıp biçimlendir. Ardından PS sitesinden orjinal yazılımı yükleyip sıfırdan devam :( uğraşmayın böyle şeylerle :(
  14. Salturbone

Web Tasarım Kursu...

İnsanlar internet keşfedilmeden önce de yaşıyordu efenim...
  15. Salturbone

Web Tasarım Kursu...

Daha 2 satır öğrenemeden java öğrenmeyi bırakıp şimdi de kursa mı gideceksin ? Dersten kaçmazsan iyidir...
  16. Salturbone

Korkunç Olaylar

Emh ehm ehm :(
  17. Salturbone

Kendi Minecraft client'imi yapıyorum

Hesaplama kaynaklı fps drop'ları yaşanıyorsa hesaplamaları dosya içinde dağıtmalısın diyorum ben :(
  18. Salturbone

Forumdaki Ninja Nickin Ne?

MekatekishiZukushime Olmadı ama bu şimdi :(
  19. Salturbone

Üstteki üyeye en çok uyan kelimeyi bulun

haters gonna hate :(
  20. Salturbone

Üsteki üyeyi delirticez.

Hms karsisindakine vaad vererek degil de ona sevmeyecegi bir sey soyleyerek delirtmemiz gerekmez mi ? Ps3 undeki tum oyunlarin kaldirildi. Ailen sana yeni bir konsol almayacak. Ps4 u unut canim :(
  21. Salturbone

FNAF 4?

Nasıl bir kafayı yaşadınız :( Yabancılar (Net yeri bilmiyor*) Ay.Gün.Yıl olarak yazıyor tarihleri :(
  22. Salturbone

Marmara'daki depremler hakkında

Haritada Lüleburgaz yok :(
  23. Salturbone

Mediafire'a upla veyahut link kısaltma servisi kullan yoksa göremezsin :( Tabii dropbox sayıyıor mu bilmiyorum :(
  24. Salturbone

1.8'de bu var zaten :( Görüntüde kırılmalar oluyor :( fps sabit kalabilir ancak görünüş açısından çok fazla beyazlık demek olur bu :( Bakmadığı alanları daha yavaş renderlamasını sağlarsan daha mantıklı olur bence :( Bir de multi Threading yap fps artar :(
  25. Salturbone

Küçük bir grafik optimizasyonu da yap, Mesela görmediği noktalardaki dokular 16x16'dan 8x8'e düşürülsün. Uzaktaki (100 blok kadar) da 16x16 dan 8x8'e geçsin :( Bu sayede grafikler yüzünden oluşan küçük fps düşüşleri önlenmiş olur :( Gerçi hangi grafikler fps azaltabilir ki bir oyunda :( Yine de...