Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

[ÇÖZÜLDÜ] Eclipse Gradlew Build Failed Hatası!

JDK 7u51 kullanmanızı tavsiye ediyorum ben. Java 8 çok sorun çıkarıyor.
  2. Salturbone

İnternette bulduğum kaynaklara göre bu kesin çözüm. Bu da olmazsa artık yardım edemem. Ancak illi ki isterseniz kadirberk999
  3. Salturbone

Şunu dener misiniz ? gradlew clean cleanCache setupDevWorkspace --refresh-dependencies
  4. Salturbone

ilk önce "gradlew setupDecompWorkspace --refresh-dependencies" yazacaksın. Adsl'e reset atıp internet geldiği an kodu yollat.
  5. Salturbone

Mineliyum Respawn

Sci-Fi açsana ya hiç görmedik ortalıkta öyle bir sunucu :(
  6. Salturbone

Mineliyum Respawn

Yeni bir sunucu türü üretin :(
  7. Salturbone

Mineliyum Respawn

Vay bana skype'ını vermezsin ama :/ minecraft---- e de mesaj yolladım geri dönülmedi :(
  8. Salturbone

Düşük sistem gereksinimli oyun önerisi?

Ultra ayada oynamıyorsundur herhalde :( Bir de orada AC1 (Assasins Creed) açmayı dene demiştim.
  9. Salturbone

Ekran kartın olduğuna şüpheliyim kardeşim :( Hatta direkt olarak yok diyebilirim. Anakarttaki bütünleşik grafik işlemcisini kullanıyor :( Mario ile iyi eğlenceler. AC1 açmayı da dene bir ara :(
  10. Salturbone

Ekran kartını bilmemiz lazım yoksa mario çalıştırır ancak :(
  11. Salturbone

Ekran karti var mi onu soylesen ya bir sen :(
  12. Salturbone

Buton Hakkında Yardım Edebilirmisiniz ?

1.8 kullaniyorsundur umarim. F3 tusuna bas. Sonra butona bas ve sag tarafta gozuken blok datasini testfor komutuna donustur.
  13. Salturbone

Mod Yazım Rehberi 1.7.2 Ders 4 - Custom Craftings Nasıl Yapılır ?

Bu bölümde 7 tane konu var. Herhangi bir hortlatma söz konusu olamaz. Ancak konu ile alakasız mesaj yüzünden ceza alabilir bu durum içinde.
  14. Salturbone

HAYATTA KALMA oyunları önerisi pc

İlginç olan da benim bu forumdan Trine oynamış birini bulabilmiş olmam :( İlk oyun güzeldi ama ikinci için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim :(
  15. Salturbone

Bilgisayarı her açtığımda...

Ben de yaşamıştım. Nod32 yüklüydü hiçbir halt olmadı. Çözüm format :(
  16. Salturbone

Minecraft Sizin Olsaydı Ne Yapardınız ? Ne Ekler, Kaldırırdınız ?

Oyunu c++ ile baştan kodlardık. En azından performans özürlülüğü durumu azalırdı :( @Polkakorowakurwa @KaanEmirUçar @zandalor00 @CubeSword :(
  17. Salturbone

Daire Satma

Seçilen alanların 256 ila 0 y pozisyonları arasında tekrar boyutlanmasını sağlar. Eğer kullandıysa ki internetteki birçok cahil anlatımda bunlar mevcut. WorldGuard işlemini kaldırıp tekrardan halletmeli.
  18. Salturbone

Daire Satma

Wg atarken expand vert kullandiysan ugrasma bile derim ben sana :( kullanmadiysan megacrafter in dedigini yap :(
  19. Salturbone

Bir kadının en seksi olduğu an!

Beni de alın ne haltmış bu jibril merak ettim :(
  20. Salturbone

Bir kadının en seksi olduğu an!

NickiOlmayanÇocuk olabilir mi efenim :(
  21. Salturbone

Mineliyum Respawn

Yeter 4GB kaç kişilik olacak zaten sunucu :(
  22. Salturbone

Plugin yazarken variable ekleme

Bunu izleyebilisin.
  23. Salturbone

O konuda benim de fikrim yok. Bukkit kütüphanesi pek ilgimi çekebilmiş değil. Ancak bunlar genel şeyler.
  24. Salturbone

Değişken (variable) oluşturmak; Sayı barındıracak ise: int nVariableInt; Metin barındıracak ise: String nVariableString; (String'i import etmen gerek.) değer atamak için: nVariableInt = 1; // nVariableString = "Metin"; kontrol etmek: if (nVariableInt == 1){ //blabla } if...