Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

tek binalı köy :D

sen sus abi :D daha mc i bilmiyosun evimde köylü vardı ender eye veriyodu evde bıraktım onu kapı demirdi ve butonla açıyodum içerde kaldı ben mineshaft bulmuştum geldim içinde bazı malzemeler eksikti anında onu öldürdüm :D oyuncunun el kitabı sende olsa sende görürsün :D yani sen sus emir abii
  2. 98IamLegend98

tek binalı köy :D

sonra güvenini kazanır sonra chestindeki diaları bi güzel çalar emi
  3. 98IamLegend98

Item Frame'ler köpürüyor :D

1.8 deydim tek başıma canlı yayın yapçaktım Item Frame'ler köpürdü :D
  4. 98IamLegend98

Öldüm yürüyom

bende öle oldum galacticraftta havasızlıktan ölüyodum too many items sağolsun öldüğüm anda can yenilemeye tıkladım ölürken yürüdüm :D
  5. 98IamLegend98

Haber Minecraft - Oyuncunun El Kitabı

bu kitabı nerden bulabilirim satın almak istiyomda EDİT:neyse ben bu kitabı satın almak istiyom ya bu çekiliş belki bana gelmeyebilir EDİT:napçam ben bu kitabı ya :D oyuncunun el kitabı lazım değil bana burda geçen herşeyi biliyom mc prosuyum ama reportajı merak ediyom :)
  6. 98IamLegend98

moblara mceditsiz nasıl ekipman verebilirim

yes şimdide item frame köpürüyor :D
  7. 98IamLegend98

| THE END OF THE KİNGDOM | BÖLÜM 1 |

Yıl 1589 du Minecraftia'da herzamanki gibi huzur vardı o zamanlar dünya alpha görüntüsendeydi 1.6.2 sürümündeki bloklar vardı ve kral Notch idi Notch 57 yaşındaydı ölüm döşeğindeydi oğlu jeb_ henüz 24 yaşındaydı ve diğer oğlu steve 33 yaşındaydı o zamanlar enderman yoktu ama nether ve end...
  8. 98IamLegend98

ACİL YARDIM 1.7.4 de ilginç sorun

sen eski sürümlerde oynamaya layıkmışsın demek.
  9. 98IamLegend98

MİNECRAFT İLGİNÇ BİLGİLER

şunuda ekle moblar sizin en az 30 blok uzağınızda doğar
  10. 98IamLegend98

MİNECRAFT İLGİNÇ BİLGİLER

hepsini biliyodum ama gökkuşağını bilmiyodum Nyan Cat gibi olur :D
  11. 98IamLegend98

Sanırsam Bir Hata

bendede bildirim geliyor ama açtığımda bomboş
  12. 98IamLegend98

[Resimli]World Painter Nedir ve Nerede Kullanılır?

bu bölüm açılmadan 1 gün önce world painter prosu oldum :D
  13. 98IamLegend98

Minecraftturk'ü Nereden Gördünüz ? - Anket

2012 nin sonlarında kaydoldum (profile bakmayın) diğeri seçtim çünkü:herobrine yi araştırıyodum birden mc türkte bi konu çıktı o zamanlar forum bedrock tan yapılmaydı mctl diye bişi vardı adam diyoduki evim yerinde yoktu diyodu :D birisi herobrine olabilir demişti google amcadan da öğrendim...
  14. 98IamLegend98

Türkiyede Faction Anlayışı.

çok haklısın eski faction wars keyfi kalmadı artık hey gidi günler :D ne güzel klanımız vardı cobble den kalemiz vardı biraz ötede diyer stone bricks ten kale vardı neyse benimde bi factionum vardı bizim faction üyesi azdı hep dalarlardı bizim adamlar ölünce yatakta savunmasız doğuyolardı bizde...
  15. 98IamLegend98

Minecraft Galacticraft Sorunu

sende benim gibi galacticraft wiki den öğren bence
  16. 98IamLegend98

ikiside oluyo GC(Galacti Craft) 1 de
  17. 98IamLegend98

hayır eskiden micdoodle8 kötü bir mod yapımcısıydı kimse sevmiyodu ama galacticraft 2 çıkınca sevilmeye başladı
  18. 98IamLegend98

1 oynamak istemezsin oldukça irenç güneş paneli bile irenç farklı gezegenler yok sadece ay var bide aya bişeyle iniyosun o uzay boşluğundayken takılıyo :S
  19. 98IamLegend98

Eski Minecraft mı,yeni Minecraft mı?

ben sadece fikrimi söledim sana noluyo :sinirli:
  20. 98IamLegend98

galactiraft 2 oynuyorsun ve 2 oksijen depolayamzsın ayrıca surivivalla aynı
  21. 98IamLegend98

bak creativede fırlatma pedini al 3x3 koy sonra orda oklar var üstte ordan > olana tıkla galacticraft a tıkla ordan roketler var roketlere bak hangisinde pre fueled yazıyosa onu al koy sonra space ye bas 20 den geri saycak sonra fırlıcak galacticraft planets indirmen zorunlu yoksa sadece ay a...
  22. 98IamLegend98

bak şimdi öncelikle hani buggy leri koyuyosun ya onlara akaryakıt pedii ni 3x3 şeklinde koy bi kare oluşcak ondan sonra yanına yakıt yükleyicisi koy ama sarı ucu 3x3 yaptığın akaryakıt pedine değcek olmazsa başka yerlerde dene sonra içine elektrik şekli var ya oraya pil koy pili güneş...
  23. 98IamLegend98

Gerçek Hayatta Taştan Balta Yapımı

çapa bu balta ya hiç benzemiyo
  24. 98IamLegend98

Toplu Parti Yapıyoruz Beyler Koşun...

oha yani hard da bile daha az mob doğmuştu senin gibi yaptığımda