Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Son Harfiyle Kelime Oyunu Ben Başlıyorum Kamera

gözünde problemmi var orda ağda yazıor :D
  2. 98IamLegend98

Coming Soon

ekran görüntüleri bölümünde olmalıydı.
  3. 98IamLegend98

-Gökyüzü (The End) Rehberi-

noob kardeşlerimiz için yararlı bir konu bunların hepsini biliyorum birde söyleseydin yüzey dünya dışındaki dünyalara yatak koyduğunuzda patlar diye gökyüzü de öyle
  4. 98IamLegend98

Survival World v1! Yarı Adventure Yarı Survival! RPG Gibi map! 1.7.2!

her bloğu kırabilirsin bu survival. ama gm açıp bedrock falan kırma. hangi bloğu kırcanki özelden söle
  5. 98IamLegend98

kendimde oynadım bu mapı çok sevdim kendi yaptığım mapı :D (heralde survival sevdiğimden) ve kurallar güncellendi
  6. 98IamLegend98

Minecraft Çekilişi (SONA ERDİ)

Başvuru geri çekildi sebep:5 uyarı puanı kuralı :(olsun be yakında alcam zaten
  7. 98IamLegend98

Herkesin Yanlış Bildiği 10 Tuhaf Gerçek

o şehir ışıklarını biliyodum diyerini bilmiyodum :D bide beyini biliyodum :D
  8. 98IamLegend98

Internet hakkinda yeni yasa

devlet bize bahmiiiiirrr tc kimlik nosu hakkında hack buldum :D tek çakal benim sanki XDD
  9. 98IamLegend98

tamam indir önce sonrada arkadaşlarınla oyna :) ve bi seri çek videolarını ben koyarım :)
  10. 98IamLegend98

arkadaşlar Survival World diye bir map yaptım İnşallah beğenirsiniz emek verdim Nedir bu survival world ? Survival World npclar olan. birkaç npc evi olan. Zindanları olan Yeryüzünde kötülerin olduğu yerler olan yarı Adventure yarı Survival bir maptır. Neden Bu Map ? Yapılırken Programlar...
  11. 98IamLegend98

Görünce Kulaklarım Kör oldu O_O

2 level yükselecek adam sonra kılıcına daha yüsek level ench basacak
  12. 98IamLegend98

Çok Büyük Bir Orman Seedi (İstek)

onu world painter dan kendin yapacaksın. seedi de öyle bi yapacaksınki o seed kimsede olmayacak.
  13. 98IamLegend98

ben team extreme kullanmıyorum forgeyle demoyu birbirine kattım böle oldu :S ayrıca yazmak için hiç uraşmadım
  14. 98IamLegend98

arkadaşlar yalansa Kuran çarpsın mceditten yapmadım minecraftta map yapıyodum silahçı villager buldum ismini silahçı yaptım marketini yaptım tüm itemleri açıyodum (oyuncular hepsini alabilsin diye. ) birden karşıma şu çıktı eskiden köylüler bizi kazıklardı şimdi biz köylüleri kazıklıyoz O_O 1...
  15. 98IamLegend98

Can aksoy denen katil için imza atın !

haberde duydum.ayrıca bu p.ç cehennemin en dibinde yancak öbür dünyada bu a*k
  16. 98IamLegend98

Canlandır

sonrada bizi ona tecavüz edelim diye zorlasın emi.
  17. 98IamLegend98

Snapshot Snapshot 14w03-04-05

ben senle dalga geciorum sen ne diyorsun
  18. 98IamLegend98

ben gördüm köylü maden kazıor (millenaire mod)
  19. 98IamLegend98

Linkime tıklayın premium gelsin YALANLARI!!

çok doğru böyle yalanlara inanmıcaz
  20. 98IamLegend98

hem world editi kaldırmazlar bu komut daha zor olmuş :Draillerin oyuncuyu indirmesi kötü olmuş :( map yapımcıları öyle railler yapıp efekt falan veriyo ama :( haritayı istiyosan mcbaha.com a gir en alta baha ya sor var ona tıkla bu post aradabir007 nin deil mcbaha nın