Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Forumda Neler Oluyor ?

Eski forumu bende özlüyorum tek sen deilsin
  2. 98IamLegend98

Oyunu açınca cıvırtılı sesler geliyor

optifine ı kaldır
  3. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

@Leosteon un kaskını giydim biraz ağırdı en sonunda @Leosteon un kaskıyla uçurumdan aşağıya arkadaşıma kola fırlattım sonra ağırlıktan uçurumdan düştüm öldüm alttakine 3 tane andermant veriyorum (drakensang oynuyorum drakensang oynayan bilir oynamayanlar için söylüyorum oyundaki en değerli...
  4. 98IamLegend98

Preimum sorunu

premium almalısın
  5. 98IamLegend98

Eski Minecraft mı,yeni Minecraft mı?

ama uzayda nereye gitmek istiyosun desek %87 ihtimalle ay diyecekti :)
  6. 98IamLegend98

Ay adlı gezegenemi gitmek istiyorsun ? ama gidemiyor musun ? Merak etme NASA senin için araştırdı:http://www.google.com/moon/ :D
  7. 98IamLegend98

ben yazdım benim gibi istiyosan beğenmek zorundasın! :D
  8. 98IamLegend98

bence 1000 den fazla boss ve mob olmalı oyun 1000 yılında olmamalı 2124 yılına alınmalı zümrütten itemler yapılabilmeli 2124 yılına ait şeyler olmalı yarasanın oyunu gerçeklileştirme dışında etkileri olmalı örneğin deri düşürmeli redstone sistemi şöyle bir yenilenmeli daha gerçekçi olmalı ve...
  9. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

eşyayı kullanmayı unutmuşum :D 16 gb ramlık sw açtım oyuncuları evin dibine kadar geldi dövdüler öldüm alttakine herkezin burnunda olan yeşil şeyden bi kase yanında kaşık hadi afiyet olsun :DDDDDDDDDDD asdaassdasdd
  10. 98IamLegend98

Biri Bunu Bana Açıklasın...

hayır kendi yapmamış çünkü ağaç o toprağı kardan koruyor
  11. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

alttakine herkezin burnunda olan yeşil şeyden bi kase yanında kaşık hadi afiyet olsun :DDDDDDDDDDD asdaassdasdd a kullanmayı unuttum çay boğazımda kaldı öldüm
  12. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

o senden önce yazdı ama biraz geç cevapla butonuna tıkladı o yüzden önce o yazdı youtube vermedin
  13. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

çarpmayan elektrik olmadığından dünyada bi yırtıklık açıldı dünya yokoldu herkes havasızlıktan öldü alttakine korkunç kafa :D asdasdafsd
  14. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

craftman la dışarı çıktık araba bize çarptı öldük alttakine oxuruk
  15. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

hdd almayıp bıçak alıp kendime saplıyorum alttakine gözlük
  16. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

deniz suyunu içerken çok fazla birden içtim boğazımda kaldı öldüm alttakine bişi vermicem etraftan bişi bulsun etraftakiler sopa:sağda boru:forumun en altında ağaç:solda
  17. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

ben sana zorla içirdim öyle yani ölmüyon
  18. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

sigara içmedim adamın gözüne soktum bi this is sparta! yaptı uçurumdan düştüm :D alttakine bebeğe mama verir gibi ölümsüzlük iksiri içiriyorum zorla içirdim süt geçirtmiyo panzehiri yok keşfedilemez hiçbişi geçiremez kendini parçalasan bile yapamazsın bedrock gibisin şimdi nasıl ölcen bakalım ...
  19. 98IamLegend98

Bana map editlemek için program öneren lütfen baksın!

NBTedit modunu indirebilirsin
  20. 98IamLegend98

Bir büyücü için isim arıyorum (RPG için)

Uzun...... (bu arada yeni noktalama işareti buldum:6 nokta) Sadece Ammon olurmu ?
  21. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

abartmadın bazen çarpınca tetiklenebiliyor kürdanla dişime takılan eti çıkartmaya çalışıyodum boğazıma kaçtı öldüm :D alttakine lahmacun :D
  22. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

dönmediği için çıldırıp öldüm alttaki batman ama saçmalama alttkine AK-47
  23. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

call of duty oynamak istemedim öldüm alttakine 5 can
  24. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

minecraft 1.8.1 versiyonunu oynuyodum fil geldi üstüme geldi kaçtım o beni takip etti gölete düştüm sonra fil geldi üstüme oturdu osurdu öldüm :D alttakine garrys mod :)
  25. 98IamLegend98

bi oyunun adını elmas diye değiştiriyoruz

face oyunları oluyo social empires in delisiydim bi ara sonra yabancı birisi social empires te beni gördü arkadaşlık isteği gönderdi reddettim :D sonr o oyunu bıraktım :D