Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

zaman makinesinde yolculuk yapıyodum geleceğe gittim bi robot polis peşime düştü zamanla oynuyom diye zaman makinesinde yarım kaldı yarısı zamanımıza döndü robot makine yarısı zamanımızdayken ışın attı makine patladı yarım gelecekte kaldı yarım zamanımızda 2 ye bölündüm öldüm alttakine kıyma...
  2. 98IamLegend98

premium alacağım yardım

arkadaşlar get minecraft a tıkladım kart bilgilerini yazdım nickimde türkçe karakter kullanmadım purchase butonuna tıkladım biliyorum bişi çıkmıyo premium launchere girdim play demo diyor bi kuşkum var: expiration date de boşluk kullandım ondanmı bide 3.işlem var oda launcheri indir ona...
  3. 98IamLegend98

Hitler ve Ben [Çok merak edenler için]

konu yeri yanlış bunu kopyala yap sonra üye ilişkilerine yapıştır bunu sil yeri yanlış
  4. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

odunla adam dövüyodum kafama geldi öldüm :D alttakine Coca Cola Zero reklamda çıktı öyle dedim :D
  5. 98IamLegend98

[Sergi] Hoş "Animasyon Resimleri" Sergisi. Herkese Açık! Animasyon Resimleriniz Yayınlansın! [Sabit]

ben yapmıyorum o başlattı bide resim ekledim gördüysen @batman10 al işte senin yüzünden onca emek verdiğim çalışmam eklenmedi
  6. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

sana kürdan veriyorum o zaman
  7. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

kolonyayı misafirin eline dökcektim misafir kolonyayı aldı camını kafamda parçalamaya çalıştı kaçtım elime sopa aldım bi vurdu sopayla korudum cam kırıldı bi parçası benim yüzüme geldi bi parçası onun ve öldük :D
  8. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

mauseyi kafamda parçaladım sonra bilgisayarı kafamda parçaladım :D alttakine kağıt veriyorum ama yazılı ve yazıda büssürü küfür ve yazım hatası var :D
  9. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

yumy yumy bi milkshake dir yumy yumy içerken arkadaşla yarışa girdik çok soğuk oldu beynim dondu kodlama yapmayıda durdurdu :D beyin heryerimizi yönettiği için burnumda durdu nefes alamadım öldüm :D alttakine BAZUKA veriyorum BAZUKA roket atan bir silahtır :D şöyledir
  10. 98IamLegend98

[Sergi] Hoş "Animasyon Resimleri" Sergisi. Herkese Açık! Animasyon Resimleriniz Yayınlansın! [Sabit]

bende senin gibiyim bide yok hero**-* 100000%1 görülürmüşte yok öyle şeyler bide farkında olmadan konuyu horta götürüyoz
  11. 98IamLegend98

şu anda sana yapmak istediğim :creeper: ;) + bummmmm!!! = :S herobrine diye bişi yoktur hasta etmeyin adamı dünyanın %85 i herobrine a inanıyor!
  12. 98IamLegend98

Bir büyücü için isim arıyorum (RPG için)

yaw he he ben hortlattım ben sadece ben isim önerdim sen konuyu rosh online ye götürdün suçunu başkasına atma bu gibi insanlar yüzünden bigün ******* etçem yha
  13. 98IamLegend98

full ama eskiden çalışıyodu şimdi indirmen gerekiyo minelands değil onu oynadım irenç peki Dünya Gezgini Ammon demiştim cevabın ? EDİT:al *-* batman senin yüzünden konu horta gidiyo
  14. 98IamLegend98

mc i ilk oynayaşımda face de oynamıştım :D
  15. 98IamLegend98

hero brine doğa üstü güçlere sahip hatta şu anda görmüyosun ama ruh suyunda gidiyo :D (TÖVBE YARABBİM NE DİYOM BEN YHA :D)
  16. 98IamLegend98

yanlış anlamışsın: rosh online de yazıyosa banane diyom drakensang online sağolsun ondan bikere sıkıldım şöyle kare olan bi oyun oynayam dedim minecraft sağolsun ilk ekrana çıkan yazı minecraft.net oldu :D ilk face den oynadım güzel bi adada doğdum jungle adası :D ve adanın su vardı hiç...
  17. 98IamLegend98

yeni resim geldi sıcak sıcak! soğumadan al! :D ismi The Watching you
  18. 98IamLegend98

sen @superchargedcreeper mısın ben @superchargedcreeper a dedim Ammonun kursağı yazıyosa biz napak drakensang online ile buralara (minecrafttan bahsediyorum) geldik
  19. 98IamLegend98

Dünya Gezgini Ammon güzel olabilir reklam olmasında Drakensang oyununda öyle bi büyücü var oyundaki en güçlü NPC @superchargedcreeper bu iyimi :D
  20. 98IamLegend98

moblara mceditsiz nasıl ekipman verebilirim

o zaman videoya niye yeniden bakmıyosun
  21. 98IamLegend98

eminim 1.7.2 kesinlikle packed ıce koydum biyere
  22. 98IamLegend98

sörwırda yapmıyorum teklide yapıyorum bide vanilla sw dede denedim olmuor
  23. 98IamLegend98

DEV ANKET !

ben bi skin için 60 TL verip oyunu bırakmam :D