Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

//Mars//Adventure Map By TntCraft

bunu ben yapçaktım tüm bölümler bitmişti tek yerçekimi efekti kalmıştı sağolma tüm emeklerim boşa gitti edit:oynadım idare eder
  2. 98IamLegend98

Rengarenk Bücür | v.0.1

ben sadece gerçeği söylüyorum SARI BÜCÜR de kulaklık var hemde mikrofonlu hem kulaklığı olabildiğince küçük çünkü kulaklığı herşeyi küçücük yapabilen bi marka tarafından üretildi :D avatarıma bak istersen! dia kazıyor yüzü görünüyor sadece sarı bücür de de kulaklık olduğunu söylüyorum
  3. 98IamLegend98

Kendi Modum - EmeraldToolsMod [1.6.2] [Forge]

vede bir şey sorucam 1.7.2 için çıkarmı çok istiyorumda
  4. 98IamLegend98

Kendi Modum - EmeraldToolsMod [1.6.2] [Forge]

1.7.2 sürümü için çıkarmı ?
  5. 98IamLegend98

Rengarenk Bücür | v.0.1

Sarı bücürde zaten kulaklık var. kulaklığı sil istersen skin atabilirim
  6. 98IamLegend98

Snapshot Snapshot 14w02a/b

notch betalara doğru mc yapmayı bıraktı daha sonra İNTİHAR ETTİ artık jeb yapıyor ondan bahsediyoruz :D onda neler varmış sen anlat o zaman hemen öğrenip tanıtın diyemezsin adminlerle iletişime geçip şu snapshot çıktı özellikleri şu bu tanıtın diyebilirsin madem sen öğrendin sen anlatşimdiden...
  7. 98IamLegend98

Premiumum Fakat

2 tanemi var bitanesini bana özelden verebilirmisin kullanmıyosan ?
  8. 98IamLegend98

Premiumum Fakat

bak şimdi nickini yazmican mojang a hangi maille kaydolduysan o mail adresini yazcan nick çalışmıyo alakası yok adam nickini yazıyomuş mailini yazcak!
  9. 98IamLegend98

Premiumum Fakat

nerelere ne yazdın onu söyle (nickini şifreni falan ver demiyorum) yani email or username yerine nickinimi yazdın yoksa mailinimi
  10. 98IamLegend98

1.7.4 güncellemesi

komut eklendimiki 1.7.2 de eklendi!
  11. 98IamLegend98

Skin Arşivi

neden küfrediyorsun ? skin diye yazılır
  12. 98IamLegend98

Süper Bir Seed(Alıntı Degıldır)

milyonkez gördüm hatta köy havada altında su var :D köy dağ ın altında bağlı :D hatta dağın üstünde junglee temple var :D
  13. 98IamLegend98

1.7.4 güncellemesi

hemen ekliyorum. haber verdiğin için sağol
  14. 98IamLegend98

Multi Mine (1.7.2 - 1.6.4)

izledim ve az önce anladım kankam anlattı sw de oluyomuş
  15. 98IamLegend98

Multi Mine (1.7.2 - 1.6.4)

hiç bişi anlamadım moddan açıklayabilirmisin
  16. 98IamLegend98

Sınırı aşan büyü yapmak

bende kullanıyorum hatta onda creativede bulunması imkansız olan şeyleri alabiliyorsun örneğin ejderha yumurtası komut bloğu spawnerler map yapımında yardımcı olabilir sınırı aşan büyüyle map yapacaksa adam bide dragon egg yaparsa too many items kullanmalı
  17. 98IamLegend98

Premium hesap ile canlı yayın

bak şimdi benim bi konum var bunla alakalı belki yaparsın onun linkini atabilirim buyur link https://forum.gamer.com.tr/konu/1-7-4-g%C3%BCncellemesi.170719/ aradıpını bulamazsan youtube ye yazabilirsin
  18. 98IamLegend98

pelerin nasıl takarım

yok ben zaten küfürbazın
  19. 98IamLegend98

YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

yok zip i resource packs a atamıyorum diyorum
  20. 98IamLegend98

unutmam çok heycanlıyım kalbimin durma ihtimali yüksek ve wc e gitmicem (çünkü altıma etmem ben korktuğumda onun yerine sadece çığlık atarım hele gece çığlık atarsam elalem kapıya toplanır :D ) ama neyseki sabah :D@omerci versiyon 3 çıkarcaksan onu almanca yap almanlar bulsun ingilizce olanı...
  21. 98IamLegend98

çok korkunç galiba şu anda sabah kulaksızlık ve sabah oynicam korkudan heryer aydınlık yada oynamicam version 0.0.2 yi senmi yaptın ?
  22. 98IamLegend98

MC de ilk ne gördün ?

kol dışında diyorum onu herkes biliyor oyuna girer girmez f1 e basan yok heralde
  23. 98IamLegend98

pelerin nasıl takarım

adamın ismi gerçek ismiydi demekki adam minecon a katılmış minecon türkiyeye gelmeyecek :(
  24. 98IamLegend98

pelerin nasıl takarım

başlıkta belirttim arkadaşlar benim sw de bi kankim vardı baya küfürcü ve kaba hırçın sürekli her işini yaptıran bişi paylaşmayan biri neyse o sw den ayrıldım uzun süre önce onda pelerin vardı ateşli pelerin başka pelerinlerde gördüm başkalarında küfürbaz şirine sordum (öldürün ama vurmayın :D...
  25. 98IamLegend98

İş Görüşmesi Skini (4.) AlpGzm

novaskin.me den yapmış adam fotoşop tan yapmamış