Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Evcil Hayvanım Rıfkı Satılıktır!

hüsnü pcde iş görüyosa o pcde iş görürken resmini çek ve bize gönder! ve hüsnücraft modu özellikleri ne ?
  2. 98IamLegend98

Enderman hakkında her şey!

Arkadaşlar bugün size çok sevdiğim Enderman adlı mobu tanıtıcam mc wikiden buldum hepsini önce hepimiz ingilizce biliyoz o yüzden önce resme bakalım Health points 40 (20 kalp) Attak bilgileri Easy: 4 () Normal: 7 () Hard: 10 () Spawn Koşulu Yeryüzü'nde ve End'de (Işık seviyesinin 7 ya da...
  3. 98IamLegend98

Evcil Hayvanım Rıfkı Satılıktır!

yuhhh hayvanlar ne zaman ev işi yapmaya başladı lan ??? ilerki zamanlarda hayvanlar minecraftta mod yapçak hatta mojangdan daha iyi oyunlar yapçak :D
  4. 98IamLegend98

Arkadaşlar Minecraft da en tırstığınız yaratık hangisidir

ben arada sırada enderman sız yani benim en sevdiğim mobun olmadığı zamanlara zaman makinesi yapıp dönüyorum :D yani alpha ya :D ben enderman ı çok severim hayatımda ilk enderman görüşümde onun yanına gidip kolumu uzatıp panpa demeye çalışmıştım ama minecraft fiziği dışına çıkamadım o bi...
  5. 98IamLegend98

Güncelleme Minecraft 1.7 Güncellemesi

ben yanlış hatırlıyomuşum o zaman
  6. 98IamLegend98

Mantıksızlık Yarışması !

birgün mc de çokluda bir adam survivalda uçuyordu vip özelliği değildi vipte değildi admin ona gamemode vermemişti fly de vermemişti hackta yapmıyordu texture editlememiştim resmen uçuyordu bugda değildi
  7. 98IamLegend98

daha açıklayıcı olmam gerekiyormuş ben sadece minecraftı yapmadığını söylemek istemiştim ve bu bizim oynadığımız oyun ya ondan oyun yapmıyor dedim ve @AnKaRa_06 buda sana ders olsun sen demişsen heralde sendin jebmiş
  8. 98IamLegend98

Minecraftta En Sevdiğiniz Canavar Ve Nedeni

ben 3 tane enderdragon la madenlerde delikler açtım :D süper oldu :DDDDDDDDDDD
  9. 98IamLegend98

artık notch oyun yapmıyor dinnerbone yapıyor yani bastır dinnerbone
  10. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

yaptınmı yapamadıysan ben sana ayrıntısını aanlatam
  11. 98IamLegend98

Minecrafttaki En Kısa Ve Gereksiz Harita

harita overwolrd un süperdüzüymüş enderdragonlar yer altında solucan gibi geziyo :D
  12. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

aynen bi resource pack hakkında çalışıyorum hala gelişiyo yakında piyasaya çıkcak
  13. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

al foto yanımda enderdragon vardı oda çekti ama o bulanık çekti :D bide farklı dragon çünkü pack var
  14. 98IamLegend98

(soru)komut bloğuna tp komutunu girdiğimde tp lamıyor!

çözdüm 1.7.2 ye geçiyom tp komutu yazom command ı çalıştıyorm sonra wish fala diyo
  15. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

buldum hatta enderdragon spawnladım :D yarısını o yokketti yarısını ben
  16. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

:D tamam o zaman
  17. 98IamLegend98

1.7.2 de wish fAlan dio o hata mesajı işte
  18. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

dur seedi tekrar yazam amplifield miydi büyük biyomlarmıydı seninki ve nasıl gidecem
  19. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

evet eminim
  20. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

ama ben yazdım seedi dolaştım dolaştım hiçbi köy bulamadım ?
  21. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

a :D bende 1.6.2 olabileceğini ssanıp o sürüme geçmiştim :D
  22. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

sürüm kaçtı aynen bende öyle ypçaktım zaten kaşıngal :D
  23. 98IamLegend98

Fay Hattına Köy

seed atsana @Gravity
  24. 98IamLegend98

arkadaşlar bakın şimdi ben komutbloğuna tp komutu girdiğimde wish mish falan diyo 1.7.2 de ne olduğunu örenmek için evet konuya gelelim bütün sürümlerde deniyorum tp lamıyor yerel ağda paylaş hileler açık gamemode 1 bile yapıyorum çalıştırdığımda tplamıyor lütfen yardım!