Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Hayatında Yaptığın En Saçma Şey??

diğilim evi değiştirmedik öyle kalsın dedik ev artık çürüdü 1960 yılından beri o ev yapılmışmış taşıncaz yakında bi ev var onu alcaz hem ben 6 yaşında diğilim hep siz başlatıyonuz ve hey hey noluyoooooooo ben 15 yaşındayım
  2. 98IamLegend98

Hayatında Yaptığın En Saçma Şey??

@owen_1 seninki amma komikmiş :D ben 6 yaşlarında falanken bahçeden hortumu alıp bahçe kapısını açıp orası yatak odasıydı hala öle orda yatak vardı hala var hortumu açıp halıyı ıslatıp yatağı ıslatıyodum :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  3. 98IamLegend98

Turkler yapmıyor yabancılar yapıyor işe bak :(

diyorumki adam türk ve yabancı olsa yabancılar türkleri sevmiyolar niye stadyumumuzu yapsınlar diyorum
  4. 98IamLegend98

adam bi türk yabancılar işte onlar bizi hiç sevmiyolar bizim şeylerimizi niye yapsınlarki ?
  5. 98IamLegend98

aynen aslında onu koyan adam muhteşem bir türk :D
  6. 98IamLegend98

minecraftta ilk öldürdüğünüz canavar

creeper :( yanıma geldi direk patlıcaktı videolar izlemiştim oyuna pro başlamıştım patlacanı bildiğimden hemen kaçtım oda patladı ölmüş oldu :D
  7. 98IamLegend98

Hoşlandığım kıza nasıl anlatabilirim ondan hoşlandığımı ? :P

hll spr dvm kanka yardım edebildiğime sevindim :) :D sesli güldüm :D
  8. 98IamLegend98

SAVANA BİYOMU

çok güzel ben 1.7.2 de geniş biyomlar yaptım her taraf kar karsız bölge yok :D 12 gerçek gün boyunca gidiyom gidiyom karlar bitmiyo da :D
  9. 98IamLegend98

beyinsizlik rekabeti

arkadaşlar burda amaç üstteki adamın dediğinden daha beyinsizce bir şey yazmaktır hadi benimkini geçinde görelim: bisikletle suya girdiğimde yunus kadar ekmekler gördüm balık şeklindeki pirinçleri yiyolardı onlara ekmek attım benide ekmeğe dönüştürdüler :D birden su lava dönüştü ve yanmadım sonra...
  10. 98IamLegend98

1.6.4 te tüm modları siliyorum ama çakışıyor

baktım bitane bile yok tek silipte oyundan kaldıramıdıgım 1.7.2 too many items var :D
  11. 98IamLegend98

1.6.4 te tüm modları siliyorum ama çakışıyor

arkadaşlar ben 1.6.4 forge ye giriyorum çakışıyor modlar tüm 1.6.4 modlarımı siliyorum deniyorum açılmıyor ne olabilir
  12. 98IamLegend98

parkurlar,boslar ve harika rooler coaster

olum seninki en iyisi kimse give falan yapmıyor hep sandıkta veriyor seninki güzel olum
  13. 98IamLegend98

Minecraft mobs(moblar)

hayır bu wikide türkçe var bak http://minecraft.gamepedia.com/Mobs/tr yani adam sadece kopyala yapıştır yapmış emeği yok! ve adam bu wikidekinin en eski halini yazmış
  14. 98IamLegend98

Enderman hakkında her şey!

>:( beni sinirlendirenleri çok kötü döverim ama bu pc oldugu icin dövemiyom dövmk yerine küfür edçem ama mctürkte küfür yasak diye etmiyorum ve ilk okullu gibi yazan senin ............................. ayrıca illa tüm konularımı arşivemi taşıcanız lan! korkumuzdan konu açamıyoz bi konum daha...
  15. 98IamLegend98

Minecrafttaki En Kısa Ve Gereksiz Harita

bu 1 cisi dalgamı geçiyorsun
  16. 98IamLegend98

Minecraft mobs(moblar)

bunlar wikide war bi git yaaa
  17. 98IamLegend98

Arkadaşlar Minecraft da en tırstığınız yaratık hangisidir

var faceden oynama gerek yok bak konuşma başlat var profilimde tıkla ona mc oynicam de sonra sor bende link veriyim açık alanda crack vermek yasak
  18. 98IamLegend98

asıl sen avatarına bak
  19. 98IamLegend98

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  20. 98IamLegend98

Eğer Herobrine'a inanıyorsanız...

aynen @Rocker_Cyborg konuyu arşive taşı
  21. 98IamLegend98

Minecrafttaki En Kısa Ve Gereksiz Harita

resim koymazsan mapın zavallı olcak!
  22. 98IamLegend98

Evcil Hayvanım Rıfkı Satılıktır!

o zaman çekte gönder @hüsnü
  23. 98IamLegend98

ama onlar çöktü çökenlerde sorun olmuyo üstelik benimki ayrıntılı
  24. 98IamLegend98

Evcil Hayvanım Rıfkı Satılıktır!

avatarındaki kedinin gözleri inanılmaz şiyin :)