Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Kimseye Güvenmeyin

Kadinlik hormonu diyebilirsin. Genelde ( aslinda hep) yumurtaliklarda salgilanir.
  2. Salturbone

Kimseye Güvenmeyin

Bazi arkadaslar ostrojen salgiliyorsa mumkun :(
  3. Salturbone

Kimseye Güvenmeyin

Hep ergenlik atarlari bunlar :(
  4. Salturbone

Hepsiburada.com Staj Soruları

Bi sorsan :(
  5. Salturbone

Hepsiburada.com Staj Soruları

Ps4 299$ (ortalama 700Tl) olamsina ragmen neden 1.500Tl ye satiliyor. Gumrukte sorun mu var :(
  6. Salturbone

Uyarı Skript V:1.0

Sergun26 = sergunkorowakurwa
  7. Salturbone

Karos Online | Inceleme | MMORPG

Benim baska tanidigim yok. Ancak turklerce toplanip elbette bir lonca olusturmak iyi olacaktir :)
  8. Salturbone

Cannot be changed and can thus not have parts replaced

Replace all satirinda sorun var. Ne yapmaya calisiyordun ki :(
  9. Salturbone

Sicaklik [Skript]

Dogru sen redstone cahaliydin bilmeyebilirsin :(
  10. Salturbone

Sicaklik [Skript]

Oyuncuya ozel olur ama sadece kendisini gostermez. Herkesi gosterir. Kontrol edebilmek icin sicaklik degistirme durumunda bir sk degiskenini de degistirip o degiskeni kontrol eder.
  11. Salturbone

Sicaklik [Skript]

Skor Tabelasini skript+ kullanmadan da degistirebilirsin ve kontrol edebilirsin.
  12. Salturbone

Sunucunun S'sinden Anlamıyorum Yardım Pls :(

Pluginleri ogrenmek icin suradan yardim al;http://www.youtube.com/playlist?list=PLAAhzf8RPjFnFl6qZx9uQetWeU98Vj-mp Cogunu ben buradan ogrendim. Ancak anlayabilecek misiniz bilmiyorum :(
  13. Salturbone

Sicaklik [Skript]

@Schaffer79 yapmamismiydi ?
  14. Salturbone

Tabii neden olmasin. En erken cuma gunu gelirim :( (for school)
  15. Salturbone

İNİNAL CARD Hk.

Biz yoktur demedik ki herkeste var :)
  16. Salturbone

İNİNAL CARD Hk.

Şuraya bir bak; https://www.ingbank.com.tr/tr/ingbank/7-24-bankacilik/mobil-bankacilik/paramara
  17. Salturbone

İNİNAL CARD Hk.

Evet iptal oluyor. Ama bir şey keşfettim. ParaMara uygulaması üzerinden sanal olarak ininal kart oluşurabiliyormuşsun (En azından okuduğum makalelerden bunu anladım :S)
  18. Salturbone

İNİNAL CARD Hk.

İşlem limiti o. En fazla 2000TL harcayabilirsin kart ile. Fark etmem uzun sürdü ama kartımda para olmamasına rağmen ilk yüklediğim 10tl ile birlikte 1990TL kullanılabilir yazıyor :(
  19. Salturbone

İNİNAL CARD Hk.

Ne olacak yani 2 TL den <_<
  20. Salturbone

İNİNAL CARD Hk.

1-Gerekmez. 2- http://www.ininal.com/migros.php buradan öğrenebilirsin. 3-İşlem ücreti yok. Sadece aylık kullanım ücreti var 1 TL Bende almadı <_<
  21. Salturbone

Ben uzun süredir oynuyorum ve bence güzel. En azından sarıyor hani :)
  22. Salturbone

Merhaba arkadaşlar,,, (Neden 3 virgül koydum bilmiyorum. Yeni fantezim olur herhalde (3 noktadan sonra 3 virgül bekleyin iyidir ;))) Oyunun adı "Karos Online". Şu anda steam üzerinde rusça hali ile bulunmakta. Türkiye'ye daha önce getirildi. İlk getiren joygame oldu ve adı "Son Destan" idi...
  23. Salturbone

Adamların Kullanıcı İsmleri aynı bu bile mi dikkatini çekmedi ? Tam fail olduğunu anlatıyordum peff :(
  24. Salturbone

Artık öğren tay-ser-craft sansürlü -_- Ayrıca bu yapılabileck en basit şey niye çalıntı falan olsun ki -_-
  25. Salturbone

Premium Hesap Almak ?

paypal'a ihtiyaç duymayacaksın ki :(