Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Aklımda Deli Sorula :/

Anakart dili. Yaptığı tek şey şu. 1 = var, 0 = yok.
  2. Salturbone

Aklımda Deli Sorula :/

Java C dilinde, C Anakart dilinde kodlandı diye biliyorum. Anakart dili dediğimiz şey de 1 ve 0'lardan oluşan ikili sayı sistemi olsa gerek...
  3. Salturbone

Nobel Forum Ödülleri | 2014 | Birinci Geleneksel !

Cuknu herkes kendi arkadasina oy verirdi. Cidden hak edene degil.
  4. Salturbone

2015 daha bitmedi ki :( Oyle olsaydi herkes en fazla 1 oy alirdi. Foruma uye olan herkes guncel olarak forumda dolasmiyor ki.
  5. Salturbone

Benim favri uyelerim ? Oyle olsaydi tum anketi ekiptekiler ile doldururdum. Veya en iyi arkadaslarim olan ekiptekiler, alper ve deniz'i koyardim. Yapabildigim en tarafsizi bu. Abi 3 kisi siniri koymasaydim anime sevene ve yazilim dehasina seni ekleyecektim. Uzgunum :( :( (su anda agliyorum) bu...
  6. Salturbone

Forumun Dahisi: @Yeselectro Forumun Minecraft Zekasi : @Ataberk1880 Forumun Yazilim dahisi : Yeniden yapilacak. Forumun anime sevdalisi: yeniden yapilacak Forumun en iyi youtube kanali sahibi : @AtomTR Forumun Cahili : @Collkinq12_ Forumun Fesadi : @Sergunkorowakurwa Yilin kup sanatcisi ...
  7. Salturbone

Herhangi bir alanda secilseydim soyledigin dogru olabilirdi. Ancak fark ettiysen bana 1 oy var ^^ K013 cihazımdan gönderildi
  8. Salturbone

Herkes işsiz ama 3 tane yer var :( Zaman doldu ! Her alanda en cok oyu alanlar en basarili olanlardir ! Tebrikler ! Odulleriniz en kisa zamanda size ulastirilacak...
  9. Salturbone

Pek cok alnda calismam oldugu halde kendimi her dala aday gostermedim. Adaylarin yetersiz kaldigi (daha dogrusu aday sayisinin) ve benim de basarili oldugum alqnlara kendimi koydum. Son 1 dakika beyler !
  10. Salturbone

Bu yil goremedin 2014 de neredeyse her alanda calismalarim var. Cogu konuda da sorunlarin cozulmesine yardim ettim -_-
  11. Salturbone

Niyazİ abime verdigim cevaptaki gibi. Su anda gorevinin basinda olanlar sadece... neutronrasee i secmemin nedeni ise digerlerine kiyasla daha azimli calismasi. Uyarilarina baktigim insanlarin cogunda kendi verdigi uyarinin bulunmasi...
  12. Salturbone

Nobel havasi olsun diye,her kural gecerli olmak zorunda degil. Bakiniz kisiler kendilerine oy verebilirler.
  13. Salturbone

Schaffer da muhdeye soruyor arada (tanik oldum) ama muhdenin soru sordugunu hic gormed Gereksiz bir siralama :( Mumkun. 3-4 ayda 1 defa bir seyler yapinca tasarimci olunmuyor -_- Sizi bilmeyen var mi ? Ya da calismalarinizi gormeyenler ? 1 isim yazip ronin in tamamini temsil etmesini...
  14. Salturbone

Vertical Redstone kurulumu

Manuel kurulum yapmalisin. İsin zor yani. İnternette kucuk bir arastirma yap forge manuel setup diye. http://******/673885/http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/1.4.7-6.6.2.534/forge-1.4.7-6.6.2.534-universal.zip Not:link bana ait degil. Oraya adf,ly (virgul yerine...
  15. Salturbone

Kimse herkes olacak demedi -_-
  16. Salturbone

Vertical Redstone kurulumu

Forge mod loader yüklemek çok mu zor yani ? Hangi sürümünü yükledin modun ona göre linkini atayım forge'un ?
  17. Salturbone

İlk Minecraft Cartoon Head(Karton Kafa) Çizimim - İlk deneme - PaulinhoOHD

ps6 dan blur yap kenarlar biraz keskinleşsin. Bir de gölge ekle mişyın kopleytıd olur ^^ Onun dışında fikri beğendim :)
  18. Salturbone

Seni de tanıyorum :S Niyazi abimi de tanıyorum :S Ancak Yılın en iyi Küp sanatçısı güzel olabilirdi :)
  19. Salturbone

hiç post yazmayıp en çok uyarı veren moderatör .-. Uzun süredir tanımıyoruz sizi :( Muhde ise az spa botu yapmadı forum için :(
  20. Salturbone

Hayır şu anda olanların ve yıl içinde başarısını devam ettirenlerin adını koydum. Yoksa seni koymaz mıyım ?
  21. Salturbone

Merhaba, 1. Geleneksel Nobel Forum Ödülleri'ne hoşgeldiniz ! Ödül Dallarımız: Forumun Dahisi; @Yeselectro (3/10) (Nedeni: Zamanında hem minecraft hem de fen konularında foruma büyük katkılar sağlamıştır.) @KadirBerk (0/10) Forumun Minecraft Zekası; @Ataberk1880 (3/10) (Nedeni: Plugin dahisi ve...
  22. Salturbone

Gift code kullanılmış

Muhtemelen birçok insan aynı şeyi düşündü ve mojang sunucuları çöktü :S
  23. Salturbone

Hoşgeldin 2015 !

Espri yaptı*